• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın anısına...

Vefatının 12. sene-i devriyesinde rahmetle anılan merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın ilim ile İslam'ı tarif ettiği videosu yeniden gündem oldu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kara

Ülkeninn içine eden güya liderler, ingilizin Türkiye şövalyeleri, ingilizin sistemi ve kurallarıyla Türk Devleti yönetilirse, Eğitimde okumuş cahiller, Ekonomide faiz ve enflasyonla, Adalette Hak ve hukuksuzlukla, Milli duruşta, koynundan hain eksik olmaz, Anayasayı Türk Devleti nasıl yönetilir, kimler yönetir, yeniden Türk töresine göre değişmeli, Devletin meclisinde, kamu kurum ve kuruluşlarda ne kadar hırsız, terörist, mahkum varsa seçimlere rahatlıkla girebiliyor, makam sahibi olabiliyor, böyle bir anayasada üstteki şahıslarında Devlet yönetiminde olmaları gayet normal. Bu Devlet 1950 den sonra enflasyon ve faiz ödemelerine bakın İsrail bu paralarla kurulmuştur. O yüzden Faiz derhal kaldırılmalı, mal karşılığı teminat sistemi ıle borç verilme dönemine girilmeli, Devlet bırakın firmaları her bireyden kazancına göre vergi sistemine geçmelidir. Mamül olmadığı sürece 62- 67 yaşından önce emeklilik derhal kaldırılmalıdır. Kırsalda iş ve işçi açığı bu şekilde giderilir, büyükşehirlere göç belli kurallar konulmalı kırsalda yaşam teşvik edilmeli. Ekonomik yardımlar ve ödemeler nüfusa göre deyil bölgenin yüzölçümüne göre, kırsal ve tarımsal şartlara göre yapılmalıdır. Yeniden fetih yapar gibi ülkenin tüm sistemi gözden getirilmeli, Devletin ve insanın yaşam şartlarını günümüz yüz yılına göre ye iden yapılmalıdır, bu şartlar baştaki zatın keyfine göre deyil, Devletin kurallarına göre hizmet verme mecburiyetinde olmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

T.C. HALKI RAHMETLİ ERBAKAN HOCAYI ANLAYAMAZ VE YILLARCA DA ANLAYAMADILAR, KİMİN İLMİ İSLAMSIZ OLURSA ONUN KANDİLİ SÖNMEYE MAHKUMDUR, ÇÜNKÜ KAYNAĞI SINIRLIDIR, AMA İSLAM İLE İLİM BİRLEŞTİĞİNDE KAYNAKSIZ DERYAYA BENZER, HER TÜRLÜ SORUNLARIN ÇÖZÜM KAYNAĞI, FORMÜLÜ BURADA GİZLİDİR, BU NEDENLE BATI BİZİ SÜREKLİ İSLAMDAN UZAKLAŞTIRIYOR.
  • 1 Yıl Önce

burhan

Erbakan, İran ziyaretinde övgüde mübalağa ederek, "hazreti Humeyni" demişti. Bu sözünden rücu ettiğini duymadık. Bizde o zaman notumuzu vermiştik.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23