• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

17 Ağustos depreminde… Hulki Cevizoğlu'ndan çok büyük Ecevit itirafı

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, eski başbakan Bülent Ecevit'e yönelik itirafıyla gündem oldu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kibarcik

senın ömrünebereket cevızoglu odepremı yasayn bırısıyım sabahınık saatlerınde garnışzonbatı krsısındakıkızımın evıne gıttım 6 bına yıkılmış ılk 3 katıtaoprak altında bızımcouklar 6 cıkattaydı ennkazın ustunde altında kalmışlardı hakteale lşutfedtı kurtuldular hemengarzızon batı kapısında cocuklarla oturduk bır helıkopteer hemen ındı 54 dk sonra havalndı eco ıcındeymış xonrası malum ılk tsk gelendarıcadan tam bır hafta SONRA VESELAM
  • 1 Ay Önce

Gültekin

Hani devlet, asker nerede diyenler, 1999 depremindeki devletin acaba acizliğini ne kadar bilebiliyor ki, bugünün deprem bölgesindeki devlet yardımlarını anlasınlar. Bizler geçmişin acılarını da, yaşananları da, asla unutamayız, yaşadığımız son derece verimli gelişmeleri de asla inkar edemeyiz, aksi halde insanlığımızı inkar etmiş oluruz.
  • 1 Yıl Önce

Egmbt

Haydi beraber bir dua edelim amin deyin. Allah yalan söyleyenleri kahretsin. Amin
  • 1 Yıl Önce

Mustafa Gurbuz

Devrim Gürkan'in depremin meydana geldiği gün Bülent Ecevit'le Sakarya'da valilik binası önünde yaptığı röportaj dogruysa; bu iddia degil adeta bir iftira olabilir.
  • 1 Yıl Önce

Emekli Subay (Oncekini eksik birakmisim)

Konuyu bilmiyorum, Ecevit'in gidip gitmedigini de bilmiyorum. Ama gitmediyse siyasi nema pesinde kosmayan ici disi ayni biri oldugu icin (Feto'ye taviz verdigi icin sevmem) de islere engel olmamak icin gitmemis olabiilir. 1999 Depreminde gorev almis biri olarak asagidaki gercekleri vurgulamak zorundayim. En buyuk sorunumuz neydi biliyormusunuz: Ikide bir BOLGEYE sadece BOY GOSTERIP DEMEC VERMEK icin GELEN SIYASILER. Isimizi gucumuzu birakip bir de onlarla ugrastigimiz icin bizlere zerre kadar faydasi olmadigi gibi ZARARI olurdu. Televizyonda goruyoruz, Valiler surekli gelenlerin yaninda, peki valilerin isini o esnada kim yapiyor? Bahceli'yi de sevmem, ama gitmemekle dogru bir is yapmistir.
  • 1 Yıl Önce

Emekli Subay

Konuyu bilmiyorum, Ecevit'in gidip gitmedigini de bilmiyorum. Ama gitmediyse siyasi nema pesinde kosmyana ici disi ayni biri oldugu icin (Feto'ye taviz verdigi icin sevmem) 1999 Depreminde gorev almis biri olarak asagidaki gercekleri vurgulamak zorundayim. En buyuk sorunumuz neydi biliyormusunuz: Ikide bir BOLGEYE sadece BOY GOSTERIP DEMEC VERMEK icin GELEN SIYASILER. Isimizi gucumuzu birakip bir de onlarla ugrastigimiz icin bizlere zerre kadar faydasi olmadigi gibi ZARARI olurdu. Televizyonda goruyoruz, Valiler surekli gelenlerin yaninda, peki valilerin isini o esnada kim yapiyor?
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

Aradan 21 sene geçti,o ilk büyük depremdi ve tecrübeler kazanıldı şimdi uzay çağındayız telefonlarımıza kadar sonrası olaylar, çağ yagınlarında yanmışız! sen bugüne gel ? eleştiri yapmadan önce geçmişsin hesabı geçmişte görüldü ,sen bu güne bak Ecevit'e gidersen zararlı çıkarsın. Konuyu saptırıyor her zamanki gibi sola düş.......şimdi derki: E.. tamam ozaman ....maksat başka.
  • 1 Yıl Önce

sukru

BY,Kamalist,yaşın ne bilmiyorum ama o zamanla şimdiki arasında ne fark varmış söylede bilelim.O zamanda cep tlf,nu vardı,uçak vardı,araba vardı Kaplumbağa hızında bürokrasi vardı.ve biz günlerce hiçbir haber alamadık.Ha birde Deprem sabahı başbakanı uyandırmaya kıyamayan zihniyet vardı.

gercek olan

deprem yapaymı. 5 şubat ta kıbrısta oluyor . yunan başbakanının konuşması 25 ocak .haarp nedir. romanyada olmaya başladı romanyada konuşmalar başlayınca ister komplo deyin ister başka bir şey hepsi arka arkaya olmaz
  • 1 Yıl Önce

arda

99 depreminde ülkenin tamamında GMS şirketleri vardı. 99 depreminde Ülkenin geleninde internet haber siteleri ve tiwiter vardı. 99 depreminde Ülkenin genelinde binlerce özel tv vardı. O yüzden haber alamamıştık. şimdi ise hiçbir şeyimiz yok
  • 1 Yıl Önce

isimsiz

25 yıl öncenin koşulları ve şartlarıyla bu günü kıyaslamak ne kadar mantıksız
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23