• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mine G. Kırıkkanat deprem üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik deprem üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı. "Papazlar afetlerde ön safta çalışır." diyen Kırıkkanat, sahada görev yapan binlerce Diyanet personelini görmezden gelerek "İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?" ifadelerini kullandı.

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gürcüoğlu

Bu mine hanim!!! Dinin her türlüsüne ama en çok Islam a karşıdir..onun için bir imam, bir müezzin yıkıntıya girip 5 kişiyi kurtarsa dile getirmez.. Allah alimdir, bilmese de mine Hakki görmeyen zalimdir, kanadıkirik mine!!!
  • 1 Yıl Önce

Halil İbrahim

Bir imam diyanet görevlisi olarak bu yazıyı gördüm inanın kendi adıma değil bu hanımefendi adına çok üzüldüm çünkü bu kadar kin bu kadar nefret yükü küçücük bir kalbe çok ağır gelir diye düşündüm ve hatta قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ( kendi kininizde boğulun) ayeti kerime mucibince nasıl bu kadar ağır yükü taşıdığını ben farkettim fakat kendisi beli iki büklüm ne yazık farkında değil. Gezeteci hanımefendi belki biz senin gibi Notre Dame de Sion Fransız Lisesi mezunu değiliz biz İmam Hatip lisesi ve ilahiyat okuduk kuran kursunda hafızlık yaptık belki Fransızca öğrenmedik fakat vatan sevdasını bayrak sevdası insan sevdasını canımızdan aziz bildik üstün bildik böyle yaşadık böyle öleceğiz.Bizler din görevlileri kendimiz çocuklarımız yakınlarımız il ve ilçemizde bize tevdi edilen her türlü görevi gönüllük esasına dayalı yerine getiriyoruz kimimiz 3000 civarı din görevlimiz şuan 10 ilde depremzedelerin yanındayız hatta paylaştığımız küçük çocuklardan birini televizyonlar gösterdi ya onu enkazdan çıkaran bir imamdı ekip olarakta çıkarmaya da devam ediyoruz çünkü biz biliyoruz ki bir canı kurtarmak bütün canları kurtarmak gibidir deprem bölgesi dışındaki görevlilerimizde görev yerlerinde hazır bekliyorlar Hanımefendi size sadece üzülüyorum kalbinizi çok yoruyorsunuz bu kin bu nefret bu sevgisizlik korkarım sizi mahfedecek , tavsiyem odur ki sevmeyi şefkati merhameti kardeşliği insana değer vermeyi alışın.
  • 1 Yıl Önce

Halil İbrahim

30 bin yazacakken yanılarak 3 bin yazdım

İBRAHİM

hadi yazdığını gösteriyorsunuz da o resmini niye koyuyoesunuz iştahımız kapatmayın
  • 1 Yıl Önce

Salih

Üzülerek Mine Hanım'a katılıyorum. Bu ülke demokratik bir ülkeden teokratik bir ülkeye dönüştürülmeye çalışılıyor. Siyasi İslamcılık bu ülkenin değerlerine en büyük tehtidtir.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Mine Kırıkkanat, ne zaman gerçekleri göreceksiniz, algılarla değil de gerçekleri ifade etmiş olsanız, bu ülkenin samimi gazetecisi olduğunuza kanaat getireceğiz, gözünüz olduğu halde görmezseniz, kulağınız olduğu halde duymazsanız, ağzınız olduğu halde konuşmazsanız, aklınız olduğu halde anlamazsanız, sizin gibi çirkin düşünce sahiplerini hiç bir şeyi anlatamayız. Sizler bu ülkenin havasını, suyunu, ekmeğini kullandığınız kadar iyilik yapınız ki bu vatana olan borcunuzun çok az bir kısmını ödemiş olursunuz. Halk olarak sizden bunu en doğal hakkımızdır.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

arkadaş beni ülkemde bu kafirlerin sesi neden bu kadar çok çıkıyor ALLAH SİZİN SAYINIZI ÜLKEMDE SIFIRA İNDİRSİN
  • 1 Yıl Önce

İskender BARTAN

Mesajını paylaştığın resimdeki gibi bir yerden değilde git afet bölgesinde yardım ederek göster kendini orada bir taş da sen kaldırıp öyle eleştir. Bi bitmediniz. Kininizde boğulun. Bir hayırlı iş yaparak paylaşım yap.
  • 1 Yıl Önce

ya hak

bunlardan gına geldi artık.yok etmeklede bitmezki ıslahda olmuyorlar ne yapalım ARTIK BUNLARI ALLAHA havale ediyorum.yarap kes şunların sesini soluğunu.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

İslam bu melunlar dan çektiği kadar, inanın Haçlı'lardan çekmedi.
  • 1 Yıl Önce

Eren

Kuduz köpeklerin ilacı yoktur. O bildiğimiz gibi zıbarıncaya kadar ağzının salâtlarının akıtacaktır.
  • 1 Yıl Önce

Battal

Allah belanı versin
  • 1 Yıl Önce

Mühendis

İ'lem (Bil) ey hitabet-i umumiye sıfatı ile gazete lisanıyla konferans veren muharrir! Sen, kendi nefsini aşağı göstermeye ve nedamet ederek kusurlarını ilân etmeye hakkın var. Fakat şeair-i İslâmiyeye zıd ve muhalif olan herzeler ile İslâmiyeti lekelendirmeğe kat'iyyen hakkın yoktur. B.Cevab Veriyor
  • 1 Yıl Önce

Mühendis

Seni kim tevkil etmiştir? Fetvayı nereden alıyorsun? Hangi hakka binaen milletin namına, ümmetin hesabına İslâmiyet hakkında hezeyanları savurarak dalaletini neşr ve ilân ediyorsun? Milleti, ümmeti kendin gibi dâll zannetme. Dalaletini kime satıyorsun? Burası İslâmiyet memleketidir, Yahudi memleketi değildir. Cumhur-u mü'minînin kabul etmediği bir şeyin gazete ile ilânı, milleti dalalete davettir, hukuk-u ümmete tecavüzdür. Bir adamın hukukuna tecavüze cevaz-ı kanunî olmadığı halde, koca bir milletin belki âlem-i İslâmın hukukuna hangi cesarete binaen tecavüz ediyorsun? Ağzını kapat!..
  • 1 Yıl Önce

Abdokermo

Dinimize göre imam demek, lider demektir. Ama ülkemizde imamları geri plana itip değersizleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapanlar, başarılı oldular. Bırakın dinsiz insanları, dindar insanlar dahi imamlarımıza gerekli saygı ve değeri göstermediler. Filmlerimizde üç kağıtçı oldular, onlara verilen maaşı tartışacak kadar aşağı seviyeye indik. İslam dini imamları baş üstüne koyarken, bizler onları görmezden gelmeye çalıştık. Ben, bir öğretmen olarak papazalara verilen değerden onlarca kat daha fazla imamlarımıza değer verilmesi gerektiğine inanıyor ve savunuyorum.
  • 1 Yıl Önce

Ibo

Sen islah olmassın sana kahhar ismi şerifini havale ediyorum rabbimin
  • 1 Yıl Önce

Ferhat

Bu .... Kaç tane imam tanıyor da bu soruyu sorabiliyor. İnançsızlık kör etmiş
  • 1 Yıl Önce

Alp

Sıkma canını, herkes elinden geleni yapıyor. Yaptığını sosyal medyada paylaşacak değil. Reklam, karalama, suistimal, düşmanlık sizin işiniz. Sizin de başınıza böyle musibet geldiğinde size uzanacak el, gönlü gibi işi temiz, belki Cübbeli, belki cübbesiz ama İMAN sahibi bir el uzanacaktır. Tıpkı 15 TEMMUZDA olduğu gibi.
  • 1 Yıl Önce

ata

papazları da bilirmiş... teolog be.
  • 1 Yıl Önce

Fuat

Imam olduğunu anlamak için cübbesi ve sarigi ile mi gelmesi lazım.Bu nasıl bir din ve imam düşmanlığıdır.Ama merak etme birgün hocalardan bir tanesi seni kayığına bindirir ve gezdirir....
  • 1 Yıl Önce

Ali telli

,bana gönderin ...
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

İmamları namaz kıldırmaları için görevlendiren onlara bir görev yeri veren laik isitemdir onlar devlet emmurudur Bugün diğer müslüman memurlar görevyerlerini amirlerinin hatta devletin izni olmadan terkedemediği gibi onlarda bu devletin memurlarıdır. Fakat bu din adamını en büyük küfrü icra etme meseleside laikliğin kendi yorumu ve islam anlayışıdır Laiklik gidip onlara yardım edin derse onuda yaparlar. Çünkü islamda Allahın imamlara değil tüm müslümanlara emri kötülüğü ditneyi ortadan kaldırmaları küfre kafire boyun eğmemeleridir. Allahın indirdiği ile hükmetmeme işi olan bir partinin ideolojisi Allahın insanlara emanet ettiği şerefi namusu izzetin kaynağı bunun üzerinde kutsal olan Allahın ayetlerinin azıcık aldatıcı dünya faydalanmasına karşın Allahtan değilde insanlardan korkmak suretiyle satılmasıdır Bu şerefbilmezlik ahlaksızlık o kada büyük bir zulumdürki bunu yapanlar kafirlerin takendileridr buyurulmuştur. Kafireleri veli dost edinmenin onlara boyun eğmenin ise affı söz konusu olmayan cennetin kendilerine haram kılındığı ortak koşanlardan yapacağı bildirilmişken Onlara memur olmak esasen hiçbir müslümanın işi olamaz. Din adamı ise asla olamaz. Dinin dinin sahibi olan Allahın sınır ve tanımları ile almayanlar insanları o dinin sahibinin verdiği mürtedlik hükmü dahilinde daha çok büyük küfre katımının temin etmek ve boyun eğdirmek suretiyle dinin dışına karanlıklara itmekte büyük günahlara bulaştırmakta ebedi cehenneme ateşine sürüklemektedirler Onlar Allahın bölünemez ilan ettiği dinin temel yapı taşları olan devleti eğitimi ve orduyu dinsizleştirmek suretyile paramparça etmişler kendi olur ve yorumları ile icad ettiklerin din kurumunu ve diğerlerini ateizm dinsizlik yani islamdajki karşılığı şırk olan parti ideolojilerini empoze etmekte kullanmaktadırlar Bu dini kurumu bu zbüyük suçlara sessizliği garanti altına almak batıl hale getirdikleri vatan bayrak millet kavramlarına bağlılığı temin etmek ve halkı afyonlamak için kullanmaktadırlar Dini kullanmak aldatmak budur Bu döndürülme neslin bozulması ve aldatım zulum ve pislik şirk ortamının temini adam öldürmekten beter yok edilmesi emredilen cihadı farz kılan fitnenin kendidir. Cumanın kılınması bile konu olmuş küfür ve şirk ortamı açısından herhangi bir iyileşme söz konusu olmayan bu hal halen devam etmekte insanlar Allahın hüküm konularında yani dinleri konularında cebren ve artık kendileri bu boyun eğişi gerçekleştirmektedirler Bu açık küfür ve şirk ortamının devamının temin etmektedirler. Allahın örneklediği hatta emrettiği davranışlardan (hicret cihad) geri durdukları sürece bu büyük günahların içinde pişmanlığa doğru bir aldanım ve aldatımda kalacaklar Allah dilediğince
  • 1 Yıl Önce

Vasıfsız

Bence o konuşsun biz işimize bakalım kaale alınmaya gerek yok işimiz olmaz acımız büyük Türkiye Tek Yürek o kişiliğini belli ediyor zaten .
  • 1 Yıl Önce

Hasanali köse

Buna bakin tam bir domuz süretnde jafirsin tamam yazdinmi vadiyetini beni kiliseye götürün sakin ha camiye diye yaztinmi he kafir
  • 1 Yıl Önce

Marasli

Kokanalar her devirde var olmuştur olmayada devam edecektir. Papazın çocukları.
  • 1 Yıl Önce

MUHAMMED

20 Bin İmam sahada çalışıyor Bre kör zındık
  • 1 Yıl Önce

M. Nuna

Dine, dindara, din görevlisine saldırmak, düşmanlık etmek, hakaret etmek bunların günlük sporu olmuş. Bir de ağızlarını açınca "Erdoğan diktatör olduğu İçin konuşamıyoruz/yazamıyoruz" demezler mi? Tabii ki hepsi yalan. Ulan Erdoğan diktatör değil, diktatörün ' çeyreği ' olsa bunları yazabilir misin? Konuşmaya bile Döt ister...
  • 1 Yıl Önce

Hakikat

Dogudaki camilere alinan sivilleri dinlemediler o camileri vs organize edenler papazlar mi ? Camiler golcuk depreminde nasil bir fonksiyon izledi bilemiyorlar bilemezler yolu camiye dusmeyen imami cemaati faaliyetleri nerden bilsin bir tek mevta olduklari zaman musalla tasina yollari duser imama oldukten sonra isleri dusuyor
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Artik yasinin sonbahari, elbette gerçekle yüz yüz geleceksin
  • 1 Yıl Önce

sade

BUNU YAPANLARI NORMAL İNSAN DEĞİL ÖZEL YETİŞTİRİLMİŞ AJAN TOPLAYIN BU KOMİNİST UŞAKLARINI ÇİNE GÖNDERİN MÜSLÜMAN ÜLKEDE BUNLARIN NE İŞİ VAR.
  • 1 Yıl Önce

sade

BUNU YAPANLARI NORMAL İNSAN DEĞİL ÖZEL YETİŞTİRİLMİŞ AJAN TOPLAYIN BU KOMİNİST UŞAKLARINI ÇİNE GÖNDERİN MÜSLÜMAN ÜLKEDE BUNLARIN NE İŞİ VAR.
  • 1 Yıl Önce

bir

Papazlar mümkünse yardım etmesinler gazetelerde günlerce ahlaksızlıkları yazıldı sayıca bir değil iki değil Tescilli
  • 1 Yıl Önce

bir

Kiliselerde, papazlar çocuk tecavüzleri yazıldı gazeteler günlerce.
  • 1 Yıl Önce

Atilla Hanoglu

Senin gibi papazlari gormuyoruz ama.
  • 1 Yıl Önce

Cabbar

Bu yaratıkların bu ülkede yaşam hakkı olmaması gerekir. Hep Müslümanların pısırıklığından bu kafirlerin sesi gür çıkıyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23