• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deprem uzmanı bir sonraki depremi canlı yayında açıkladı! 7 üzeri olduğunu söyledi

Deprem Bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz, Habertürk canlı yayınında deprem olmasını beklediği ilimizi açıkladı.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

celal koca

İstanbul ju an sahipsiz baklmslz hizmet yok geliri çok hizmet yok marketlerde flrlnlarda denetleme yok istanbul sahipsiz Ankara bunu bilin
  • 1 Yıl Önce

AHMET AKDEMİR

kavuzu karga olanların burnu... kurtulmaz  
  • 1 Yıl Önce

İbrahim.k

Tamam evi yikta nerde oturacağız, hayatınızda yokluk gormemissiniz konusuyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim.k

Biz mültecilerin etkisiyle oturacak ev bulamıyoruz sen sağlam yapilardan bahsediyorsun.
  • 1 Yıl Önce

Alkin

Insalla taa cok insan kurturalabilir ve depremler olmasin
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Bingöllü yerel yöneticileri uyarıyorsun da istanbulu niye uyaramıyoruz diyorsun.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Gülücük depreminden bu yana bütün bilim adamları yana yakıla yapları güçlendirin dediler, ama Üzelikle iktidar belediyeleri bunu rant fırsatına çevirdiler, bütün yandaşları ahbapları akrabaları mütahit yaptılar palazlandılar, kasalarını ceplerini hata bir çoğu araba bagajlarını çanta çanta dolar doldurdular, şimdi bu felaketlerde Allah ın takdiri deyip işin içinden çıkacaklar, Japonya 9 şidetinde deprem oluyor bir tek kişi ölmiyor ama bizde depremde kim ölürse Allah takdiri oluyor.
  • 1 Yıl Önce

İHSAN karasu

Kaç şiddetinde olursa olsun bir kişinin burnunun bile kanamayacağı sistemi ben ben yine ben çözerim ama siz üzerinize düşeni yapamazsınız. Bu nedenle kıyamete kadar sürekli acı çekmeniz çok doğal.
  • 1 Yıl Önce

Biri

Amca ne diyon yahu.

099

yaptığı felaket tellallığı .. gaybi ancak Allah c.c. bilir.
  • 1 Yıl Önce

İHSAN şahin

Yaralıları TCG gemisi ile mersin hastanesine göndereceklerine zavallı ZEYDAN çavuşun adanada 15 günde yaptığı hastaneye götürsene kılıçdaroğlu. Senin her söylediğin doğru

Ali

Devletin aleyhine yazan konuşan kim varsa vatan hainidir.Allah ıslah eylesin.Elinizi vicdanıniza koyun ve düşünün yalan habere fırsat vermeyin merheti olmayan kişiye pey.Allah senden merhameti almışsa ben ne yapabilirim buyurmuş.
  • 1 Yıl Önce

Kayı Boyu

Fay hatları üzerine asla yapılaşmaya izin verilmemeli.
  • 1 Yıl Önce

Çok bilmiş...

Ben söylemiştim. Beni dinleyen olmadı. Beni dinleseydiler böyle olmazdı. Bunlar boş bilmişlikler. Ben hiç bir jeoloji profesörünün bölge tektoniğinin Asya pasifik tektoniğine benzediğini söylediğini görmedim. Bu depremler Japonya depremleri ile aynıdır. Zira doğu Anadolu fayı doğrudan Arap , Afrika ve Anadolu plakaları tarafından sıkıştırılmış ve bu bu depremler meydana gelmiştir. Bu depremler 17 Ağustos depreminin dört katı büyüklüğünde olmuştur. Bu durumda yapı standartlarımızı tekrar değerlendirmeliyiz. Biz Japonya değil ama bir alt kategoride yer alıyoruz. Ayrıca spiker bilmişine bak. Ekrandan emir yağdırıyor. Yani ajitasyon yapıyor. Maalesef Hatay ' da depremde kaldırıma düşen cesetleri toplamak yerine BBC news gibi haber ajanslarına servis yapanlar kime hizmet ediyor. Büyükşehir belediye başkanı görevi olan cenaze işlerini unutmuş. Fatih Altay ' lı ile şikayet ve ağlama programı yapmış.
  • 1 Yıl Önce

Gottik

Ağrı Dağı ve depreme yakın bölgede bulunan sönmüş volkan dağlarda gözlem yapılsa iyi olur. Deprem hattının uç noktasında Ağrı Dağı var. Yerkabuğu hareket ile yeraltı gazlarını açığa çıkaracak bir basınç değişimi volkan faaliyetine sebep olabilir.
  • 1 Yıl Önce

Recep

Yazıklar olsun yer bilimçiymiş saygı duyuyorum sen siz yüce ALLAH değilsiniz bilim insanına yakışan ise bu depremler olur ama 500 yıl evvel olmuş depremin bugün olması ve Hatay Adana belediyesi ne kadar kentsel dönüşüm yapmış bu sorgulanıyor eee seçim ve ak parti sorgulanıyor ak Parti'ye nasıl vururuz Erdoğan'ı nasıl düşürürüz algıları 2023 hesaplaşması olacak düşünün deprem olmuş o kadar vatandaşa yolları açın yola çıkmayın depreme müdahale edecek makinaların ambulansların geçişine engel olmayın Hatay'da ambulanslara Adana'da dahil yol vermeyen insanlar gördük canlı canlı nerede asker müdahale etmedi diyen siz basın mensübü fondaş kalemler yeterki Erdoğan zarar gördün diye kışkırtılan insanlar ve siz algılar yapmıyorsunuz bu kadar devleti harekete geçiren hangi iktidar olmuş şuan bile adeta vahşiçe saldırıan sizler bunu yayın bunu insanlık bunu aydınlık bumu görsel basın aklınızı başına alın ve sağduğuyla hep birlikte bu milleti uyandırmalıyız çarpık yayın yandaş yayınla değil akıllıça insanları ikna edelim bu ağız bu kin nefret ve ne biçim konuşmalar acı acı dil bu milleti kışkırtarak olmuyor tedbiri beraber alalım
  • 1 Yıl Önce

Volkan ucar

Kardesim 3 gun sonra hataya kurtarma ekibi geliyo sen ne bos konuşuyorsun 

Jejekdje

Hala siyaset derdinde misin cidden?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23