• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıllarca pilavı yanlış tüketmişiz! İkinci kez ısıtıldığında: Bakın ne oluyor, beklenmeyen sonuç

Kimi zaman gıda israfını önlemek adına, kimi zaman ise yoğun iş temponuzun zaman kısıtlılığına neden olmasından dolayı zamandan tasarruf etmek adına hafta başından veya bir gece önceden günün yemeğini hazırlamak istiyor olabilirsiniz. Bu son derece iyi niyetli planlama metodu, bazı besinler açısından sorun teşkil ederken; gıda zehirlenmelerine veya sindirim rahatsızlıklarına sebebiyet vererek ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

...

muharreem ustaa çek bir pilav acılı olsun! bir defayla bir şey olmaz daha fazla koysun!
  • 1 Yıl Önce

...

muharrem usta kaşıklaya kaşıklaya öğretti bir defa değil 60 defa!
  • 1 Yıl Önce

mehmet

clickbait haber
  • 1 Yıl Önce

Nihat Hoca

EK: "Yıllarca pilavı yanlış tüketmişiz!" diye yazıyorsunuz ama haber kaynağınız olan diyetisyen "pilav"dan falan söz etmiyor. Sizce mantıklı mı?
  • 1 Yıl Önce

Nihat Hoca

Habere resmi ekleyen kişi uykusuz mu kalmış? Pilav (pirinç) ve nohut ile ilgili bil haber değilse neden o resmi koydu? Elinizde "ıspanak, yumurta mantar ve patates" yemeklerinin herhangi birinden resim yoksa fotoğraf çekecek elemanınız da mı yok?
  • 1 Yıl Önce

Benim ninem de bu yazılanlara harfiyen uyuyordu zaten(!)

Ya Allah aşkına bunlar manyak mı? Evinde pişirdiği yemeği kafasına göre tekrar ısıtıp, yiyen bir ben miyim? Hangimiz bir iki gün önceden pişirdiği, patatesi, pirinç pilavını, nohut ve canım kurufasulyesini ve daha sayamayacağım bir çok yemeğini ısıtıp, yemedi? Öldük mü, hastalandık mı? Bu haberlerin amacını henüz çözemedim, ama sinir oluyorum.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23