• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HAMAS: Gerçek terörist İsrail’dir!

HAMAS, dün yapılan saldırıyı Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın “terör saldırısı” olarak tanımasını eleştirdi ve “gerçek teröristin İsrail olduğunu” ifade etti.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasel

Aynen.Mücadelenizi takdir ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

Vanlı

Yahu siz o gebertilenlerin mahsun oldugunumu saniyorsunuz hepsi yerlesimci yani zorba yani işgalci allah size hideyet versin o kör gözlerinizi açın bırakın bu zalimlerle bir olmayı kahrolsun israil ve onlara üzüldükleri her devlet ve kişiler.....
  • 1 Yıl Önce

sukru

Sinagog saldırısı yanlıştır ve terör saldırısıdır.İsrail zaten bir terörist devlettir Hamas saldıracaksa bu terör devletinin silahlı teröristlerine saldırmalıydı.O zaman türkiye buna terörist saldırı demezdi.
  • 1 Yıl Önce

milami

islam dünyasının bu vurdumduymazlığı devam ettikçe israil hiç durmuyacak.sadece söylenecek ve birgün gelecek söylenemiyecek bile.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

Müslüman için ve tüm insanlık için düşman şeytandır. Allahın hükmünce ona dost ve askerler yapılmış cehennemlikler vardır Yahudilerde özel bir lanetle lanetlenmiştir. Onlar artık çok az iman edebilirler. İşte bu elebaşını en büyük terörist bellemeyenler dostunu düşmanını bilemeyenler dinsiz laiktir. Allahın hükümlerini ilkin kaldırmış onun hükümlerinin hakimliğini simgeleyen gerçek sancağı sökmüş atmış onun yolunu uygulamaz ve kötü gösterenler ona ve hükümlerine karşın beşerlerin yada çoğunlukta olsa küfredenlerin hükümlerini alanlar değiştirilemez ve mutlak itaate reva gören bunlar atesit dinsiz dolayısıyla ortak koşanlardır. Bunları veli dost edinmek onlardan yapar. Allahın indirdiği ile hükmedilmeme işi olan laiklik insanlara korumaları için bir namsu şeref kutsal kılınmış Allahın aytlerini azıcık ve aldatıcı dünya faydalanması için satmaktır. Bunlar analarını karılarını vatanı satılamaz onları hak kılan o temeli sattıklarından gerçek şeref ve onurları kalmamıştır Bunlar kafirlerin takendileridir nuyrulmaktadır Bu kafirlere yani şeytanın dostlarına boyun eğerseniz sizde affı söz konusu olmayan ebedi cehennemlik yapan Allahın cennti haram kıldığı yapılanları boşa çıkaran şirk koşanlardan olursunuz ilahi uyarısı yapılmaktadır Laik yönetimde seçimler yoluyla bu ilkere bağlılıkla vekiller tayin etmek böyle çıkan yasalar hükümlere ortak olmak katılım sağlamak açık küfür ve sonrasında çıkan yasalara hem boyun eğme hemde eğdirme içerdiğinden şrikle sonuçlanacak çok büyük bir zulumdur Laiklğin Allahın bölünemez ilan ettiği dini bölmesi devleti ve dolayısı ile milleti dinden ayrıştırması sonuz bir araç olarak kullandığı diyanet bu büyük ilahi suça insanların ebedi cehenneme itilmesi islamın dışına çıkarılması konusuna san sürlenmiş kullanılan bir araçtır O batıl hale gelmiş vatan ve bayrak sevgisini aşılayarak din mensuplarını vergi veren Allah değilde küfreden devlete boyun eğmişler kılmaktadır.
  • 1 Yıl Önce

Muhammed Ali

Gerçek terörist İsrail ve ABD tamamda, öldürülenler asker mi polis mi yoksa Mossad ajanı mı, girmişsin sinagokta savunmasız insanları öldürmüşsün bu tabi ki terör olayıdır.
  • 1 Yıl Önce

Muhammed Ali

Gerçek terörist İsrail ve ABD tamamda, öldürülenler asker mi polis mi yoksa Mossad ajanı mı, girmişsin sinagokta savunmasız insanları öldürmüşsün bu tabi ki terör olayıdır.
  • 1 Yıl Önce

Osman AYDIN

MESCI AKSAYA DEVAMLI PIS POSTALLARIYLAN GIRIP NAMAZ KILSN FILISTINLI MUSLUMANLARIN NAMAZINI BOZUP DARBEDEN SIYONIST YAHUDILER ICIN DE KULLANDINMI BU SOZLERI

Sitting bull

Kesinlikle dogru
  • 1 Yıl Önce

Serdar demir

Halk kardeşlerimiz kısas hakkını kullandı diye sevindi ama hükümet üzülmüş biz müslümanların hükümette olduğunu sanıyorduk
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23