• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak provokasyona karşı aynı yerde Kur'an-ı Kerim okunacak

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: “İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak. Orada Kur’an-ı Kerim okunacak ve okunan Kur’an-ı Kerim’in Türkçe ve İsveççe hatta İngilizce mealleri okunacak” dedi

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akşehirli

Aynı yerde Kur'an okunsun ve özellikle de ora halkına çiçek ve Türk lokumu ikram edilsin. Çok güzel örnek olunsun. Neden böyle dedim. Çünkü provakatif eylemin amacı İslâm hoşgörüsünü yıkmak içindi. Son zamanlarda İslâm'a karşı bir hoşgörü ve ilgi oluşmuştu. Bunu kırmak ve tersine çevirmek için İslâm'ın kutsal değerlerine dokunarak Müslümanları tahrik etmek suretiyle çıkacak olan taşkınlık ve gerginlikleri yine Müslümanlara fatura ederek İslâm'a karşı oluşan ilgi ve yakınlığı durdurmak hedeflenmektedir. Yani tamamen bir oyun ve kurgu. Yapılacak en iyi şeyde sakin olmak, ALLAH ve Resûlünün ipine sımsıkı sarılmak. Yaşamak. Örnek olmak. Özellikle de batıda yaşayan Müslümanlar oradaki insanlara hediyeler vermeli, iyilikler yapmalı, hal ve hatırlarını sormalı, ziyaretlerde bulunmalı, sevindirmeli. Ha, Allah (cc) İsveç devletine cezasını verir. O iş O'nun işi.
  • 1 Yıl Önce

İlim.

Tüm insanlığa gönderilen mukaddes kitabımıza el uzatanların elleri kırılsın inşallah....
  • 1 Yıl Önce

kaldiki

Kuranı yirtan o kafir in tahrif edilmis kendi kitabinida yasamadigi anlasiliyor
  • 1 Yıl Önce

BEMIN KURAN IM

onların kutsal kitapları gibi bir kavime indirilmedi. Dünyadaki bütün insanlara indirildi. hatta cinlerede rehber klavuz olarak indirildi. lakin ona iman etmek ilham feyiz ibret almak herkese nasib edilmedi. o malum keferenin anlamadigi şey budur.
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Cok sukur bana da nasip olmadi.

Abdullah Murat

O sınırlar onların hakimiyetine girilmişliği göstermektedir Böyle küfreden düşman bir devletin sınırlarında olmak onların yasalarına tabi olmak demektir Yani bu özgürlüğü güya onlardan almak ama esasen onlara tabi olmaktır İsterlerse okutmayabilirler. Müslümanın gerçekte bunu üzerine alması sözz konusu değildir. Onlar bu işi adi bir hırsızlık yada trafik cezasına bile isabet etmeyen bir iş görmekteler bu lut kavminden daha sapık olanların hakimiyetini temsil eden topraklara girmek müslümana yakışmaz. Hatta siz bunu hiç kale almıyorsunuz Küfür yasalarına tabiyetin durumu nedir. Küfreden toplumun içinde olma gibi bir sorumluluk yoktur. Müslümana Allahın indirdiği ile hükmetmeyen her yönetim haramdan ötedir Allaha boyun eğmeden çıkmayı göstermektedir Lakin bu büyük suçlara ses çıkarmak dursun bu kurum memur edilmiştir. Asla gerçek bir islam alimi din adamı küfreden bir patron edinemez. Bu kurumu üreten ideoloji olan laiklik yani Allahın indirdiği ile hükmetmeme işi kişilere müslümanlar hatta tüm insanlığa koruması için bir namus kılınmış bunun üstünde kutsalı yapılmış KURANI ALLAHIN AYETLERİNİ aldatıcı dünya faydalanması uğruna satanlar hainler ve yeryüzünde Allahın yolunun (ŞERİATIN) engelleyicileri ve bozguncularıdır. İşte bunlar kafirlerin takendileri buyuruken ateizmin din özgürlüğü din sahibinin mürtedlik kafirlik durumunda siz ateizmi benimsiyor Açık büyük ilahi uyarılara yüzçeviriyor yok sayıyorsunuz Bu sessizliğiniz size verilmiş müsyonunda bir parçası Neye alet oluyor ne işler yapıyorsunuz Allahın indirdiğine göre o küfreden toplumun yaslarına boyun eğilebilir mi. Onlar açık azmış olanlar trafik cezasına gördükleri cezayı ona reva görmeyenler Onlar açıkça inkar edenler. Bu ülkede Bu kutsalı bile bile satanlar hangisi daha büyük ahirete göreceğiz.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

Önceki günlerde 60 yaşlarında bir sarhoş trafik kazası yaparak yan yoldaki çukura düşmüş ehliyetine el konulmuş sanırım 2o yıl 10 20 binde para cezası Türkiyedede sarhoş kuran yaktı. Bu ülkede Kuran Allahın ayetleri alkole izin vererek satılmakta Allahın indirdiği ile hükmetmemek çok büyük bir günahtır Küfre ve hatta cenneti haram kılan şirke ortam oluşturmaktır. Laiklik dinsizliktir Müslümanın devleti dinsiz olamaz nasılsanız öyl yönetilirsiniz Kendisine ve ailesine Allahın indiridiği ile yönetilen bir yeri temin etmesi onun can güvenliğinden mühim kutsal gerçek beka ve şeref onur mücadelesidir. Bir numaralı önceliğidir. Laik düzende demokrasi adı altında Allahın indirdiği ile hükmetmme işine vekiller tayin etmek suretyile katılımın hiçbir cevazı yoktur Hem hükmetme hem boyun eğme ve eğdirme içermektemaide44 göre kafirlik enam121 e göre oratk koşma sonuçlanacak büyük bir ahlaksızlık namusunu kutsalını dünya için satmaktır. Yeryüzünde bozgunculuk yapmaktır İyi iş yaptığını sanarsın büyük olanlar sessiz kalarak iyi bir iş çıkarmak nasıl mümkün olsun Aslolan ondan kurtulmakır.

Eyman

Diyanet artık gerçek sahiplerine kavuşuyor, laik ve Kemalistlerin işgalinden kurtuluyor inşallah. Sn. Erbaş hocamıza kucaklar dolusu selamlar ????
  • 1 Yıl Önce

Iskilipli, Dervis Mehmed, Seyh Sait VB de

Oyle zannetmisti.

hatırla

Sayın Başkanım Aynı yerde Kur-anı kerim okunurken birde gül dağıtalım inşaallah kefere Kuranı ve Peygamberi anlasın
  • 1 Yıl Önce

FAtih SUltan Mehmetin İstanbulu fetihinden sonraki FETİHNAMESİ de dağıtılsın her dilde!!!!! BARBAR batı ve İSLAMIN MADDİ-MANEVİ GÜÇLÜ ÖZGÜVENLİ SAYGILI MEDENİYETİNİ UNUTMASIN HAÇLI-SİYONİST TÜM BATI SESSİZ ALÇAKLAR!

..................
  • 1 Yıl Önce

Akademisyen

Insallah orda Nisâ Suresi 34. Ayetin Ingilzce ve Isveccesini okuyup iyice tepki toplamazlar!
  • 1 Yıl Önce

Adamdaki curete bakin hele, kadınları dövün cumlesini marifetmis gibi övüyor.

Yahu Reisin bile Islam Ortacagdaki Islam degildir, olamaz diyor, sen neyin kafasindasin, ISID mi Taliban mi? Ha size Konyali bir Normal Sunni Vatandastan agabey tavsiyesi: Siz sadece Turkiye degil, AKP icinde bile AZINLIKSINIZ ve size Laik TC'de ekmek yok. Ilerde bir ucak tekeri aramamak icin bence bir an once ya aklinizi basiniza devsirip medeni insanlar olun, ya da simdiden Seriatla yonetilen bir ulke bakin kendinize.

Eyman

Nisa Suresi 34. Ayet: Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür. Akademisyen rumuzlu cahil! Bu ayete ancak kadınlarını makina gibi çalıştıran, evde her züppeye kapıyı açan, kıskanma, utanma, haya ve edep bilmeyen, para kazanması için alemin satılık arabasına karısını reklam malzemesi yapan senin gibi züppeler tepki gösterir!

Nefer

BU IS ICIN ORAYA PERSONEL GONDERILIP BENIM VERDIGIM VERGILERDEN PARA HARCANACAKSA HARCAYANA da HARCANATA da HARAM EDIYORUM. Gidin kendi cebinizden para harcayin, DEVLETIN BUTCESI BU AMACLA KULLANILAMAZ!
  • 1 Yıl Önce

Eyman

Benim vergimle Afganistan'a bomba yağdırılıyordu, Din düşmanları aldıkları maaşla kardeşimin başörtüsüne saldırıyordu, heykeler, posterler, ucubeler inşaa ediliyordu; ama şimdi Kur'an okunacak ve senin gibi gavurlar da zırlayacak!

güzel günler

gercekten güzel bir durum kuran okumak malum yerde ayrıca orda incili yaksalar aman incili yakmak hristiyanlarca pek önemli değil.. aman ha sakın tevratı yakmayın biliyorsunuz dünyayı yahudiler yönetiyor ortalık karışır
  • 1 Yıl Önce

Eyman

Onlar da bizim için kutsal kitaplardır, her ne kadar kadar tahrif edilmişlerse de, içinde Allah'ın kelamı da hala vardır!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23