• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nankörlüğün bu kadarına pes! Kur’an yakılan İsveç’le ilgili şok Osmanlı ayrıntısı ortaya çıktı

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yönelik alçak saldırının ardından Osmanlı Devleti’nin 314 yıl önce İsveç Kralı ve adamlarına sahip çıktığı olay gündeme geldi.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

kalplerin sahibi rabbimizdir.. bir bakmışsın en ateşli islamiyet savunucusu olmuş... bu adam ismi unutulduğu zaman kuranı kerime sarılıyor... bir gün gerçek manada sarılacaktır... üzerinde durulmaya değmeyen bir meczub işi...
  • 1 Yıl Önce

RAKAMLARLA ve ISTATISTIKLERLE KONUSAN Adam

Secim sonuclarini milimetrik bilen KONDA Arastirmasina gore (sacma sapan ve hakaret iceren cevaplar yazmadan once acip internetten okumak gerekir) Turk Milletinin % 82,4'u ATATURK ILKE ve INKILAPLARI ANAYASA'da MUTLAKA YER ALMALIDIR diyor.  
  • 1 Yıl Önce

yayınla akit

İçerde bu kadar Nankör varken o normal geldi onlar zaten Gavur yapar. ali babacan da gavurdan beter gavur, şerefsiz. Müslüman sada gavurdan gavur davranıyor Yarabbim Beni affet Müslüman mı?? Ana tarafı değil Baba tarafına çekmiş, Ana tarafı Müslüman olabilir baba tarafı????????
  • 1 Yıl Önce

Yorumlar

Bu herifler hem NANKÖR hemde AYMAZ'dır. Yarın öbür gün sıkıştıkların da yine kendilerine yardım eder düşmanlarından kurtarırız, onlar NANKÖRLÜKLERİNE devam etsinler...
  • 1 Yıl Önce

Murathan

Ruslar canımıza okusun sizin
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Yorumcu 'Tarihci Akademizyen' Osmanlının 314 yıl önce İsveç Kralına yardım etmediğini mi söylüyon, ne söylüyon? mazur görün anlama ilmimiz yetmiyor da! Sayın Afyoncuyla kişisel meselen var ise bari yumurta adın yerine civcivli adını yazabilseydin!
  • 1 Yıl Önce

TARIHCI AKADEMISYEN

3 ismim var, eski ortaginiz Feto'nun ar yoksunu polis ve savcilari da senin gibi cok merakliydi kimligim konusunda, sadece ucun birini verdim onlara. Senin gibi bilmedigi seyleri ezberlyip papagan gibi tekrar edenler benim akademik dilimi elbette anlayamaz, anlatmak icin de nafile zamanimi harcamam ben. Lise mezunu tanidigin varsa ona okut yorumumu, sana aciklar belki!

Aydın

Bu kafirin ölümü rahat olmayacak!
  • 1 Yıl Önce

Nefer

AYIDAN POST ARAP'tan DOST OLMAZ. Turk Milleti 1. Dunya Savasinda dersini aldi, almayanlar utansin!
  • 1 Yıl Önce

Nefer

İsveç'ten Arap'a nasıl mi geldim, cunku Isvecliler ozbe oz Turk te ondan. Ne sanslilarmis ki Orta Asya'dan kuzeyi kullanip Batiya goc etmisler, bizim gibi guneyden goc edip Araplasmamislar. Adamlarin geldigi yere bir bakin, bir de bize, o da Turk biz de Turk, farkin kaynagi ne acaba?

Köroğlu

Arap'tan değil DÜŞMAN'dan olmaz.Sözü saptırma Nefer efendi.

Yorumlar

Sabah sabah ne içiyorsun İsveç'ten Arap'a nasıl geldin... 1. Dünya Savaşı'nda Türk Milletine ihanet etmeyen mi kaldı, aslında Türk olmayan fakat Türk geçinen bir çok Türk düşmanı TÜRKÇÜLER dahil... Sen asıl günümüz HAİNLERİNİ hesaba kat...

TARIHCI AKADEMISYEN

Mustafa Kemal'in Ordusuna da YAZIK, dolayisiyla korudugu TURK Milletine de. Bu yorumu yazan kisi Prof, ustelik bir de TSK'nin tum personelini yetistiren tum okullarin en tepesindeki kisi, yani bir Orgeneral'in koltugunda oturuyor. Burda bu yorumumdan cirkin olayi onayladigim anlamini cikaran biri olursa geri zekalidir! Benim saskinligim Prof. duzeyinde bir akademisyenin Osmanli'nin Isvec Kralina 300 yil once yaptigi bir yardimdan dolayi su an Isvec Halkinin tamaminin Kuran'a saygi duymak zorunda oldugu sonucuna ulasmasi. Bir akademisyen olarak bunun neresini elestireyim ben, sayfalar tutar, zaten yayinlamazsiniz da! Keske bu sebep sonuc iliskisini nasil kurdu, hocamiz acikasa da bizi akademik olarak tatmin etse, biz de ozur dilesek!
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Alkılıç

Bu yapılan kötü işleri bütün İsveç milletine mal edemeyiz. Her milletin içinde mutlaka vicdanlısı da bulunur.
  • 1 Yıl Önce

NASIL bir MANTIK Sahibisiniz Siz?

300 yil once Osmanli Isvec Kralina yardim etti diye tum Isvec halkinin yuzde yuzu hala Osmanli'ya ve Islam'a minnet duymak zorunda mi?Ayrica medeni ulkelerde Incil de yakilir, millet bayragi don yapip giyer, kimse ne donup bakar, ne de degil ulke capinda, yerel basinda bile yer almaz. Belki de bu nedenle adamlarin teknolojisine muhtac oluyor olabilirmiyiz acaba? Cunku hosgorusuz ulkelerin ileri teknoloji iceren biseyler urettigini gormedim, duymadim, goren bilen varsa yazsin ki biz de ogrenelim.
  • 1 Yıl Önce

Levent

Ayidan post, gavurdan dost olmaz!
  • 1 Yıl Önce

şüpeci

Osmanlı fransuvayı da alman şarmanın elinden kurtarmıştı en büyük düşmanlık edenlerin başında da bu gün fransa gelmiyor mu
  • 1 Yıl Önce

Deniz

Ne yaparsa yapsınlar, yerin ve göğün sahibi yüce Allah herşeyi biliyor ve görüyor, Allah bunlar için dünya hayatında da ahiret hayatında da büyük azap verecektir. Allah nurunu tamamlayacaktır..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23