• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP ile İP arasında yumuşama başladı! Garo Paylan: İyi Parti "HDP'siz olmayacağını gördü"

HDP’nin “ortak aday çıkaralım” çağrısına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Bu altılı masanın diğer ortaklarına, genel başkanlarına, görüşlerine belki sunulabilecek bir konudur. Önümüzdeki günlerde hep birlikte irdelemeye devam ederiz " diyerek yeşil ışık yaktı.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HDP'li Garo Paylan'ın dediği gibi "İYİ Parti anladı" neyi HDP'siz olmayacağı ifadesi sözünün doğruluğuna inanıp da onlarla ittifak yapıyorsa bu İYİ Partinin bittiği andır, asker, polis, sivil demeden masumlara kurşun sıkan la, sıkılan kurşunlar için mücadele edenleri göremeyecek kadar gaflet, delalet, hatta ihanet için samimi hiç bir milliyetçi olamaz.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

HDP'li Garo Paylan'ın dediği gibi "İYİ Parti anladı" neyi HDP'siz olmayacağı ifadesi sözünün doğruluğuna inanıp da onlarla ittifak yapıyorsa bu İYİ Partinin bittiği andır, asker, polis, sivil demeden masumlara kurşun sıkan la, sıkılan kurşunlar için mücadele edenleri göremeyecek kadar gaflet, delalet, hatta ihanet için samimi hiç bir milliyetçi olamaz.
  • 1 Yıl Önce

İZMİR

İYİ PKK lı olmuş iyi
  • 1 Yıl Önce

Şadi yilmaz

Böyle bir şey olamaz . Bir ülkücü Mehmetçik kanı ellerinde olan bir çete ile birlik olamaz . Bunların terörist olduğunu 5 yaşındaki çocuk biliyor . Yok efendim pkk ile ilişkili bunlar . Bunlar ilişkili değil kendisi . Tam olarak bu .
  • 1 Yıl Önce

Hayrettin HATUNOĞLU

Bu ülkenin başka problemi yok mu kardeşim? Tek derdimiz cumhurbaşkanı adayı kim olacak mı? Millet geçim derdinde yetkililer seçim derinde. Bu ülkede hakimler önüne gelen her suçluyu bir bahane ile serbest bırakıyor. Katiller, hırsızlar, cinsel sapıklarla içi içe yaşıyoruz. Güvenlik, Allah'a emanet piyasayı kazıkçılar kasıp kavuruyor, Her gün beş on kadın öldürülüyor, televizyon kanallarıdan ahlaksızlık akıyor, aile çöküyor, Gençliğin hali içler acısı biz bunlara çözüm bulmak için tartışmak yerine Kim cumhurbaşkanı olacak? Bize ne kardeşim kim olursa olsun. Biz can derdinde, birileri iktidar olma peşinde.
  • 1 Yıl Önce

İZMİR

Yorumlara baktım Akit i kimler dahaçok okuyo Müslümanlar SON Sırada Ermeniler birinci yorumları tıklayarak sizleri kandırıyorlar
  • 1 Yıl Önce

İZMİR

Kendini MİLLİYETÇİ sananlar Duyrulur Sağır kör Deyilseniz
  • 1 Yıl Önce

Yorumlar

HDP siz olmayacağını bunlar yeni gördü... Millet 6 lı masanın HDP olmadan bir hiç olduğunu zaten biliyor. Mesele seçimde bunlara unutamayacakları bir DERS vermek...
  • 1 Yıl Önce

Gazi

Ne yumuşaması, onlar zaten doğuştan yumurta ikizi.
  • 1 Yıl Önce

IP CI MERAL AKSENER DENEN SATILMIS IKIDE BIR BIZIM HDPKK ILE FETÖ ILE ILISKIMIZ YOK DIYEREK BU MILLETI BU BÜYÜK PROVÖKÖTÖR KANDIRIRAK YALANIN DANISKASINI ANLATIYORDU

NE OLDU HA ERMENI MANUKYAN MERAL HA NE OLDU ANLAT BU MILLETE HADI ANLATSANA YÜREGIN YETIYORSA NE MAL OLDUGUNU ...YA BAK SAPKA DÜSTÜ KEL GÖRÜNDÜ YALAN YALAN DIYEREK MILLETIMIZLE ALAY EDIYORDUN BU HALK BILIYOR MERAL AKSENERIN NASIL BIR GÜVENILMEZ VE BIR FIRILDAK SAHTEKAR IFTIRACI YALAN SIYASETI VE POLITIKACI OLDUGUNU NEREDEN BILIYORUZ DYP TANSU CILLER HÜKÜMETINDEN IÇISLERI YAPTIGI DÖNEMDEN REFAH YOLU BEN YIKTIM DEMESINDEN BEN KADIN KOLLARI IKEN GÜCLÜ KADINDIM HER YERI EZDIM GEÇTIM DEMESINDEN NEREDEN GÖRDÜK DUYDUK MEHMET ALI BIRANTIN KULAGINA FISILDARKEN NEREDEN GÖRDÜK O.PARTI BU.PARTI KAPI KAPI DILENCILER GIBI DOLASIRKEN VE BU YALANCI SAHTEKAR IKI YÜZLÜYÜDE GITTIGI KAPILARDAN IÇERI GIREMEDEN GITTIGI YERLERDE FIRILDAKLIGININ YÜZÜNDEN KABUL GÖRMEDI MHP YIDE ELE GEÇIRECEKTI SU TERÖRIST ELEBASI GÜLEN DENENEN SIYONISTIN EMIRIYLE AMA BASARAMADI SIIMDI HDPKK LI ERMENI GARA PAYLONUN VE IP CILERIN NASIL ISBIRLIGININ IÇINDE GÖRDÜK MERAL AKSENERIN NASIL ALI CENGIZ OYUNU OYNADIKLARINI MERAL DENEN BU SEYTAN IBLIS VATANI SATMAK BÖLMEK IÇIN HER HAFTA ABD ELÇILERIYLEDE FETÖ CÜLER ILEDE KANDILIN PKK SIYLA COK IYI ISLER ÇEVIRIYOR HEMDE ABUDIK GUBUDIK ISLER ....BU SATILMIS VE TASMASI TERÖRISTLERIN VE ABD AB ELÇILERIN VE FETÖ NÜN ELINDE OLDUGUNU BU MILLET BILMIYOR SANIYOR HEY GIDI ERMENI MANUKYAN SEN KENDINI NE SANIYORSUN MECLIS KÜRSÜSÜNE ÇIKARTIP AÇIZ AAAAÇ YICEK EKMEGIMIZ YOK GEÇINEMIYORUM DIYEREK ALGI VE PRÖVÖKÖTÖR PROVAKATIV ISLER ILE PLANLAR YAPTIRARAK YUVARLAK MASADA TOPLANAN YEDI TASMALI TERÖR DESTEKCILERI BENZEMEZLER ILE FIRILDAKLIKLAR ÇEVIRDIGINIZI BILIYORUZ KIMSEYE YEDIREMESSINIZ BU HÜKÜMETI VE ERDOGANI DEVIREBILMEK IÇIN HÜSEYIN BAS DENENEN SU BALDIRI ÇIPLAK DENEN BU KISININ TEK OYU BILE YOK AMA ONU BILE YANINA YANI KOLTUGUNUN ALTINA ALARAK BIR KAÇ OY ALMANIN HESABINI YAPTIGINIDA BILIYORUZ FIRILDAK MERAL AMA BASARAMAYACAKSINIZ MÜSADE ETMEYECEGIZ HALK VE MILLET OLARAK ÖYLE SENIN ALGI PROVÖKÖTÖR VE HASTANEYE KALDIRILARAK MADURIYET USTALIGINIDA KINSE YEMEZ ULAN SAHTEAR SATILMIS MERAL SANADA PARTINIZEDE YEDILI YUVARLAK MASAYADA YAKISIR TERÖRIST ISBIRLIK YAKISIR ZATEN HEPINIZIN YOLU AYNI YIKIM PARÇALA BÖL TÜRKIYEYI SATMA POLITIKASI HADI ULAN ANCA GIDERSIN BU MILLETE HIKAYE ANLATMA
  • 1 Yıl Önce

Tufan

Abdülhamid-i sani’yi tahttan indirenler bir ermeni bir selanik yahudisi bir arnavut ve bir kanı bozuk türk masondu.Şimdide bir açık ermeni bir kripto ermeni bir selanikli ve bunlara destek veren gafil ve hain sözde türk soylular !!! Allah hepinizi iki cihanda zelil etsin.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Ne yani? Ayrımı düşünüyor sanıyordunuz? Bunların birisi aleni Ermeni, biriside soyunu, cibilliyetini saklamış, hatta bundan dolayı Osmanlı'nın sülalesini Makedonya' ya sürgün ettiği kripto Ermeni. Sonuçta ikisinde soydaş.
  • 1 Yıl Önce

vurucu

pavyoncu kendine bir dansöz transfer etmiş
  • 1 Yıl Önce

Delikanlı

Sizden alla dansöz'mü var la dünyada????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23