• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6'lı masada kriz oluşturacak açıklama! Saadet Partisi'ne zehir zemberek sözlerle resti çektiler

Milli Görüş Hareketi temsilcilerinin kurduğu 'Haymana Mutakabatı Heyeti'nin yayınladığı bildiride Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ü temsil etme özelliğini yitirmekle karşı karşıya kalındığı belirtilerek cumhurbaşkanı adayının Milli Görüşçü olması gerektiği belirtildi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hayrettin HATUNOĞLU

Bu ülkenin başka problemi yok mu kardeşim? Tek derdimiz cumhurbaşkanı adayı kim olacak mı? Millet geçim derdinde yetkililer seçim derinde. Bu ülkede hakimler önüne gelen her suçluyu bir bahane ile serbest bırakıyor. Katiller, hırsızlar, cinsel sapıklarla içi içe yaşıyoruz. Güvenlik, Allah'a emanet piyasayı kazıkçılar kasıp kavuruyor, Her gün beş on kadın öldürülüyor, televizyon kanallarıdan ahlaksızlık akıyor, aile çöküyor, Gençliğin hali içler acısı biz bunlara çözüm bulmak için tartışmak yerine Kim cumhurbaşkanı olacak? Bize ne kardeşim kim olursa olsun. Biz can derdinde, birileri iktidar olma peşinde.
  • 1 Yıl Önce

Yasemin akit yayınla

Ermeni İslâm düşmanlığı yapan, fahriye LGBT ci kemal kılıçdaroğlu'nu, Ermeni meral akşeneri, Savunma Sanayii mize dil uzatan fetöcü ne olduğu belirsiz nankör ali babacan ve ALLAH sız hdpkklıları seçtiler, Saadetpkklılar, LGBT saadet çiler, Ahireti unutup, Erbakan Hocaya ihanet ettiler, partinin ismini hdpkklılgbtcisaadet olarak değiştirebilirler.
  • 1 Yıl Önce

Hamza ÇİNKAYA

O AÇIKLAMAYI YAPANLAR SAMİMİ İSELER SAYIN MİLLÎ GÖRÜŞÜN LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLUNU ADAY GÖSTERSİNLER FİTNECİLİK YAPMASINLAR...
  • 1 Yıl Önce

yasemin

Saadetpkklılar, SaadetLGBTciler olarak ismini değiştirmesi gerekiyor ya da NoİslamSaadet, İslama düşmanSaadet chpkklısaadet olarak isim alternatifler sundum hangisini seçerlerse kendilerine uygun.
  • 1 Yıl Önce

Başçavuş

Kardeşlerim İngiliz Siyasetini Bilmeden Dünyayı Cozemezsiniz Önce Halifelik Kalktı Sora Alfabe Değişti Neoldu Yüz Sene Bu Millet Cahil Kaldı Düşünü ki AKP Osmanlicaya Dönüyoruz Dedi Ne Olur Halk YuzSene Cahil Kalır Temel bey Abdullah Gül Babacan Eğitimi İngiliz Enişte Kayın Olmuşlar Kemal Ermeni Vatandaşı Hal Böyle Olunca Gerisini siz Düşünün HDP yi İp Anlatmaya Gerek Yok
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Alkılıç

Milli görüşün tarihini, ilkesini chp ye asker yazılarak yok saydılar. Milli görüşün geçmişi, neticesi BİZZAT MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER TARAFINDAN bu şekilde bir tarih, bir masal haline getirildi. Hasan Damar bile onları bıraktığına göre, demek Milli görüşün ömrü de bu kadarmış. Bunda da vardır bir hayır diyelim.
  • 1 Yıl Önce

İSLAM, MÜSLÜMAN DÜŞMANI A.N. SEZAR'İ MİLLETİN, MEMLEKETİN BAŞINA BELA EDENLER

HAYRLA ANILMADILAR, HAYRLI DUALAR ALAMADILAR. Dün merhum Erbakan'ı iktidardan indirmek için çabalayan CHP zihniyetini şimdi Erbakan'ın varisleri geçinenler KAMALİST CHP ZİHNİYETİNİ iktidar yapmak için uğraşıp çabalıyorsa, KEFİL PAYANDA OLUYORSA ALLAH'IN GAZABI ÜZERLERİNE OLSUN. İMANLI, ALNI SECDELİ BAŞKAN ERDOĞAN da bulamadığınız neyi İMANSIZ, ALNI SECDESİZ CHP zihniyetinin liderinde by Kemal de buluyorsunuz, YAZIKLAR OLSUN SİZE, MÜSLÜMANLIĞINIZA. MUŞLUADAM
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Peki temel karamollaoglu genel başkan yardımcıları Bülent kaya, Mustafa Kaya vb.bu seçimde CHP listelerinde aday gosterilmeselerse nasıl veki olacaklar parti kendi fikirleri çerćevesinde seçime katılsa bunlar vekil seçilemezler ve işsiz kalırlar altılı masaya bu kadar tutunmalari siz zanedersinizki memleket âşkimi asla.milli görüş düşüncesine sahip olan bir parti Amerika başkani joe biden in Avrupa'daki mahfillerin desteklediği bir ittifakta nasıl durur nedenini bilmek lazım.
  • 1 Yıl Önce

Muammer

Tamam işte en hakiki ülkücü olan kılıçtaroğlu aynı zamanda en sağlam milli görüşçü de olur çok kolay
  • 1 Yıl Önce

üflenecekler

burada bulunan 4 çapsız muhteris sanoyorlarki arkamızda seçmenimiz var o masada chpkk kötü topuklu parti masa altındada hdpkk nın olduğu yerde inancı olan şuuru olan bir Müslümanın onlarla işlerinin olmayacağını daha öğrenememişler MİLLET BİRİSİNE DEĞİL HEPSİNE DOKUNMAYI BIRAK NASIL ÜFLEME YAPACAK
  • 1 Yıl Önce

Ömer yılmaz

Nihayet ... birde gözlerinin önündekini görseler 20 yıldır nasıl mücadele ettiğini anlasalar ..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23