• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan'dan yüce Kur'an'ı yakan İsveçli hadsize çok sert tepki!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Ernakan, İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarının verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde yüce Kur’an'ı yakmasına çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Fatih Erbakan kardeşim, elbette böylesi tepkilerimiz olacaktır, bunlar Kuran-ı Kerimi yakmakla veya yırtmakla bir şey elde edeceklerini sanan gafillerdir, bu terbiyeden, saygıdan, inançtan yoksun zavallılar her daim olacaktır, bu hak ile batıl mücadelesidir, bunlar aslında kendilerinin ne kadar inançsız olduklarının delilidir, çünkü hangi dine mensup olursan ol, inançlı her insan başka dinlere asla saygısızlık yapmaz, neden aynı karşılığı görürler. Bu hareketleriyle Kuran-ı asla yok edemezler, dinden samimi olan Müslümanlar onun hükümlerini yaşasınlar, bizim için geresi teferruattır.
  • 1 Yıl Önce

akesar

Abdullah Murat kardeşime. Biraz dikkatli yazsanız. İfadeleri, cümleleri biraz düzgün kursanız. Olacak, ama biraz özen lütfen. Okuyoruz, okumak istiyoruz. Nasıl olsa kimse okumuyor diye karalama yapmayın. Tüm dostlara selamlar.
  • 1 Yıl Önce

akesar

Kardeşim Fatih onlara verebileceğiniz en güzel tepkiyi ben söyleyeyim. Onların yüreğine oturacak bir tepki; "Siz böyle Kur'an'a ve İslam'a saldırdığınız için ben de Erdoğan'ın yanında seçime giriyorum, Cumhur İttifakına destek veriyorum". Hz İbrahim'e su taşıyan karınca misali tarafınız belli olsun. Oy oranınız binde 5 veya 10 da olsa (ki küçümsemiyorum-İstanbul İBB seçimini siz kaybettirmiştiniz.) Aslında sizin gönlünüzün Cumhurdan yana olduğunu da biliyorum. Ama Size oy verenler sürekli gaza getirilip, kışkırtıldığı için bu tarafa gelemiyorsunuz. Dolaylı olarak Millet İttifakına, CHP ye HDP ye destek oluyorsunuz. Hasan Damar abiyi dinleyin. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Sizde liderlik yeteneği de yok. onu da söyleyeyim. Siz seçmenin peşinden değil, seçmen sizin peşinizden gelmeli. Rahmetli Erbakan gibi. ("Biz Cumhur İttifakına katılacağız ama seçmenimiz istemiyor sözünüze atfen bu ifade") . Babanız kitleleri hep peşinden sürükledi. Ne sorduk,ne sorguladık. Çünkü o samimiydi, Dosdoğru Allah'ın yolundaydı. Gelin Nemrut'tan yana olmayın. Zillet e destek olmayın. Seçmen sizin peşinizden gelsin. Ama sizde liderlik yok. Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut. Hocamızın hatırına yine de sizi seviyoruz Fatih kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

Salim

milyonlarca hafızımız var, Allah’ın nurunu söndüremezsiniz ancak kendinize acıklı bir son hazırlarsınız, cehennem için ne kadar da heveslisiniz merak etmeyin, ateş sizi burada da yakalar, bu kepazeliğe ses çıkarmayan iskandinav halkları gidişatınız hiç iyi değil bilesiniz
  • 1 Yıl Önce

Demir

Adı ısveç insanlıktan nasibi almayan ülke denirse ALLAH belanizi versin
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

Kuran Allahın kendi katından indirdiği kendi kelamıdır İnsan yapımı değildir. Onu hüküm ihtiva eden olarak bildirmiştir Bir kımı müteşabihattır Allah kuranı ayetlerini öncelikle tüm inanlara namus koruması için bir emanet bunun üzerinde Kutsal kılmıştır Onun korunmasının onunla hükmetmek olduğunu, onunla hükmetmeyenin devlet yönetimini adaleti temin etmeyenlerin bu namusu şerefi kutsalı azıcık ve aldatıcı dünya faydalanması için satanlar ebedi saadetlerini sonsuz nimeleri dünyaya değişenler olduğunu insanlar kokupta Allahtan korkmayan onu gerektiği gibi büyüklememiş hayır dahada kötüsü onların KAFİRLERİN takendilerid olduğunu hükmünü bildirmiştir. HAKİMİYETİ ELİNDE BULUNDURAN HER MİLLET eğer Allahın indirdiği ile hükmetmiyor onu anayasaları yapmıyorsa Kurana değil Allaha bu hainliği gerçekleştirmekte yeryüzünde onun düzenini iptal etmekte bozgunculuğunu üstlenmekte Tağuda çalışmakta ve onun dostu olmaktaldır Bu küfür zulüm pislik ortamının ise affı söz konusu olmayan yapılanları boşa çıkaran cenneti haram kılan ortak koşmaya sebep olacağına dair açık ve kesin hüküm ve naslar vardır Müslümanların Allahın hükümleriyle hükmedilern onun hüküm emir ve yasaklarıyla sınırlanmış ortak koşmaktan çekinen bir milletin iradesini gerçek demokrasiyi müslümanın gerçek özgürlüğü onuru hatta gerçek beka ve güvenlik sorunu olan böyle bir sistemi kurması onların en öncelikli bir numaralı canından mühim bir konudur. Bilinmelidir ki bu nice kurtuluş mücadeleleri ve 15 temmuzlardan üstün ve gerçek bir dava ve mücadele sebebidir. Bu hertürlü farzdan namaz hariç o cihadda bile kılınır onunla beraber bu olmazsa olmazdır. Bu ebedi saadetin mücadelesidir. Onlara boyun eğerseniz ortak koşanlardan olursunuz ilahi uyarısı varken Bu işi yapan kafirlerin takendileridir buyursuğu bir işi yapıp hem katılım hem boyun eğme hemde eğdirmeyi bilffil kendin yapmak ise imanlı bir akıl sahipliği ile bağdaşacak iş değildir.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Fatih Erbakan sen önce İran ile olan gönül bağını kopar. Dedenin partisi olan CHP'yi iktidar yapmak fikrinden vazgeç artık. Çünkü dedenin bu ülkede savcı olduğu dönemlerde de camiler pavyona çevrilip Kuranı Kerim düşmanlığı zaten yapılıyordu.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23