• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Timur Soykan H.K.G.'nin radyocu itirafını meşrulaştırmaya çalıştı! Hakaret ve tehditler savurdu...

H.K.G.'nin ortaya çıkan ilk ifadesini Twitter hesabından paylaşan Timur Soykan, H.K.G.'nin ifadesinde gündeme getirdiği radyocu ile görüşmesini kabul edip, meşrulaştırmaya çalıştı. "6 yaşında evlendirildi" iftirasını ortaya atan Soykan, kendisini yalanlayanlara hakaret ve tehditler savurdu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

Fotoğraflar hiç öyle demiyor gelin damat mutlu orjinalse ki orijinal fotoğrafta yaşları büyük bunu anlamamak mümkün değil
  • 1 Yıl Önce

Görev aşkı ile çalışıyor

Timur soykan da bu iftira olayının içinde
  • 1 Yıl Önce

İsayusuf

Çok eski bir akit okuru olarak akit medya grubuna tavsiyem, bu mesele veyahut herhangi başka bir meselede daha itidalli ve adaletli bir duruş sergilemeye çalışmaları ve eğer birilerinin hataları, yanlışları varsa bunu gözden kaçıracak yada örtbas anlamı taşıyacak tavırlardan uzak durmaları, zira aksi bir tavır hem kendilerine hemde İslam camiasına ciddi zararlar verecektir. Çok uzun uzun yıllardır Akit'i takip eden ve Akit medyanın genel yayın politikasını ağırlıklı olarak beğenen birisi olarak söylüyorum bütün bunları.
  • 1 Yıl Önce

Ilahi adalet her sui zanla yorum yapanlarada tecelli edecek.

Gözle görmeden, tehdide tuzaga duşürülmüş kibarlık adi altında deyil babasi kullanılarak duyarsa falanlarla olay ilerletilip kadınında kanina girilmiş tam bir tuzak düzmece, hedef babanın yok edilme istenmesi net. Artık baba islâm fıkigını bilmesinin sebebi ile bidat ve hurafe ileyok edilememiş evladı ile hem imtihana hemde iftiraya ugramış sense bunu bile bile savunan avukat hiçmi korkmuyorsun akreb ve yılanlarla dolu bir kabre girecegini orda yılanlar dilinden isırdikca gercegi söylesende pişmanım desende iş işden gececek. Gelin avukatlar olarak dogruyu haklıyı savunun kabriniz gul dolsun cimenlerle dolu olsun. Avukatlar seçin. Bu gizli deyil Allah imtihanında kopye cekmek serbest olmayan soruyu sormaz kendinede rabbim soru asla sordurmaz. Yanlışa yalan gıybete idrara haksizlıga kabir azabi ile başlar kabir azabi melegi 3013 ceşit yılandır. Hakka dogruya adalete savun kabrin nur cimen gül dolsun. Hangisi ile mahşeri bekleyeceksen tercih senin. Asla Allah kuluna hak etmedigi bir şey yapmazzz. Ya yılanlar ya Nurlar Avukat veyler, hanımlar karar sizlerin hakim ve savcılar. Akiti devreye sokmaya calişmayın demiyorum akitide dahil edin rezul rüsva olup öyle kabre gidin.
  • 1 Yıl Önce

mehmet

hain köpekler adamın karısısını ayartıp evden kaçormış evli kadınla zina etmiz sucsuz medresede kuran öğreten hocayada 6 yaşında kızıını evlendirdi deyip yalan iftira atmış bu melunluktan başka bir şey değil bu toplumda böyle melunlar nasıl çıkmaya başladı olsa olsa bu gayrimüslüm dölüdür
  • 1 Yıl Önce

Tencere

Bu adamı alıp yargılamayan adaletin daha da önünden geçmem

timur soykan İftira ve yalan sizin mesleğiniz.

bı timur soykan denen şahıs yalancı ahlaksız herifin teki. Süzme bir din düşmanı islam düşmanı birisi.
  • 1 Yıl Önce

Adem

Soyadı Soykan olmakla insan soylu olmuyormus.Bunun attığı iftiranın hesabını sormayacaklarmı.
  • 1 Yıl Önce

Putsavar

iftiraci gavurlara mutlaka idam gelmeli.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23