• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

''Türkiye fırkateyn alıyor'' Şok iddia: Type 23 firkateyni hakkında yeni detaylar geldi

Marine Deal News, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile 16 Ocak'ta yaptığı görüşme sonrası iki ülke arasında fırkateyn anlaşması imzalandığını ileri sürdü. “Türkiye Type 23 Firkateyni mi tedarik ediyor?” sorusu oldukça merak edildi. Türkiye’nin, İngiltere’den Type 23 firkateyni aldığı iddiası hakkında yeni detaylar... Type 23 sınıfı firkateyn özellikleri: Nedir? Ne değildir?

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

milami

türkiye cumhuriyeti osmalı imp luğunun borçlarını ödedi peki osmanlı imp alacaklırı neden türkiyeye ödenmiyor bu durum esasen düzeltilmeli ingilizlerin aldığı vermediği gemilerin parası alınmalı şayet başka ülkelerdede varsa alınmalı.
  • 1 Yıl Önce

kayserili

yuz yil once bize kazik atan bu serfsiz ingiliz parasini odedigimiz savas gemisinin parasini geri versin ondan sonra boyle sacma haberleri konusalim. ingiliz kopeklerinden bir civi bile alinmaz
  • 1 Yıl Önce

hasan

Acil fırkateyn ihtiyacımız var bu sebebe istif sınıfı olarak yapımına başlanan ve 3 sene sürecek 3 fırkateyn ilk planda ihtiyacımızı görmeyebilir. . Ama sunu da düşünmek lazım Milgem isnif sınıfı altında fırkateyn üreten Türkiye nin kendi üretimi kötüymüş gibi yurtdışından fırkateyn alması Milgem projesinin ihracat sansını etkiler mi
  • 1 Yıl Önce

adsız cengaver

hani bizim savunma sanayimiz yerli ve millilik oranı yüzde 80 civarındaydı hani biz kendi savaş gemimizi yapıyorduk milgem projemiz kapsamında kendi savaş gemilerimizi yapıyorduk şimdi nereden çıktı bu ingilterenin yaşlı hurda savaş gemilerine talip oluyoruz
  • 1 Yıl Önce

hasan

fırkateyn olarak 8 adet Gabya sınıfını kullanıyoruz. ( Amerikan perry) ve yaş ortalamaları 40 ın üzerine çıktı.ve artık emekliye ayrılmaları gerekiyor Duke sınıfı ingiliz fırkateynlerin yarı yaş bakımları yeni yapıldı. bu sebeble bu gemilere hurda diyemeyiz.

mankurt

bizim gemiler eskidi deniyor haberde ingiliz eskisi diyon nerenden uyduruyon ?dünyada her  yapan ülke yok ;bizde gemi yapıyoruz mavi vatan konseptinde ilave gemi alınabilir? ne efakanlanıyon;?

Zemheri

Haydi insallah .envanterimizde mutlaka olmasi gerekli .deniz kuvvetlerimizin gucunu katlar .kara ordumuzun dunyada dengi yok ,hava kuvvetlerimiz katlanarak buyuyor ,deniz kuvvetlerimizde gayret var ama hala deniz ulkelerinin cok gerisindeyiz .Anadolu'da deniz kenarinda olmayan illerimizde de deniz destek birlikleri kurulmali anadolunun deniz gormemis evlatlarindan birer barbaros ortaya cikarmanin zamani geldi ,vira bismillah .
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23