• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman 112. son bölümü ekranlara geliyor! İsmihan Sultan'nın yeni planı: Bakın ne yaptı? Ortalığı karıştıracak

Kuruluş Osman atv ekranlarında reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi görüyor. 112. bölüm izleyenlere aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşattı. Atv'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın 112. son bölümünde Sultan Alaeddin, Osman Bey'in ölüm fermanını veriyor. Bu karara ahalinin tepkisi ne olacaktır? İsmihan Sultan'ın idam hükmünü verdiği Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'nın akıbeti ne olacaktır? "Evelallah biz onlara dengiz!": Kuruluş Osman 112.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman son bölümde; Bala Hatun ve Şeyh Edebali'yi kurtarmak için Marmaracık Hisarı'na gelen Osman Bey'i, Hisar'a gelen Sultan Alaeddin teslim almıştır. Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bilal Bilgin

Senaryo çok sığ, ilerlemiyor, ilköğretim çağı çocuklarına hitap eder gibi. Koca bir sezon 50 kişi ile bitiriliyor. Etten püften tarihle hiç bir alakası olmayan entrikalarla senaryo yapılmış. Bir tane adam akıllı kale fethi savaşı yok! Rol modellerle oyalanıp duruyorlar, yazık!
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Agbi

Dizi güzel ve Heyecanli fakat, bazi seyler anlamsiz, mesela Osman Bey ve Bala Hatun Ormanda kaciyorlar ve birden Bizans ve Wikinlilerle beraber Osman Bey ve Bala Hatunu Ormanda sikistiriyorlar, ve sonra Osman Bey el isareti ile Alpler meydana cikiyor. O zaman Cep Telefonu'mu varki Alplerine Konum Atiyor anlamis degilim, yoksa Tesadüfmü belli degil. Kurgu tam iyi yapilmamis bence.
  • 1 Yıl Önce

Dallı

FARRKLI KURGULARLA SÜREKLİ KAYI VE OSMANAKURULAN TUZAKLAR VE SELÇUKLUNUN DÜŞMANLIĞI VE ZAMANA OYNAMA AĞIRLIĞI DİZİYİ YIPRATIYOR.TRT DE Kİ GİBİ AKIŞ HALA SAĞLANMIŞ DEĞİL.O GÜN TRT NİN KOYACAĞI BİR KAHRAMANLIK DİZİSİ ATV REYTİNKLERİNİ SİLER BU GİDİŞLE.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23