• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Washington Post hiç bu kadar açık yazmamıştı! 2023 seçim sonucu dünyadaki tüm dengeleri değiştirecek

ABD’li Washington Post Gazetesi'nde Türkiye'de yapılacak genel seçimlerle ilgili kaleme alınan bir görüş yazısı gündem oldu. Haberde bunun, 2023 yılında dünyadaki en önemli seçim olacağına dikkat çekildi. Seçim sonucunun ABD, Avrupa, Orta Doğu ve Asya'daki dengeleri değiştirebileceği belirtildi. Seçimlerde muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olarak hangi adayı çıkaracağı da gazetede geniş yer buldu.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Ülkemizdeki seçimler niçin bu kadar dünyayı yakından ilgilendiriyor?, vatandaşlarımız mutlak öz eleştiri yapmalıdır, BİZLER ALLAH'IN DAVASINI GÜDEN OSMANLININ TORUNLARIYIZ, OSMANLI GÜCÜNÜ NE BİLEĞİNDEKİ KUVVETTEN, NE DE ELİNDEKİ KILIÇTAN ALIRDI, ONUN ASİL GÜCÜ GÜTTÜĞÜ DAVANIN SAHİBİNDEN ALDIĞINI ASLA UNUTMAYALIM, EVET YA VAR OLACAĞIZ, YA DA KÖLE OLACAĞIZ.
  • 1 Yıl Önce

HÜSNÜ

ABD BAŞKANI JOE BIDEN, CHP VE YANDAŞLARINA DAHA FAZLA DESTEK VERMEMİZ LAZIM SÖZÜNÜ BOŞUNA SÖYLEMEDİ. CHP, ABD YE İTAAT EDECEĞİNE DAİR BİAT ETTİ.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

V.Post ve diğerleri Cumhurbaşkanımızın devrilmesini istiyor.Avuçlarını yalarlar.Evet,ya özgürlük;yada batının kölesi.SONUCU Türkiyenin ölesi.Asla olamaz.Ey milletim,iyi düşün ve ona göre hareket et.
  • 1 Yıl Önce

Ne Diyordu Zapsu

Deliğe süpürmeyin, kullanın.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

BÖYLE AÇIK AÇIK HERŞEY SÖYLENDİĞİ HALDE OY VEREREK ONLARI İKTİDARA GETİREN HALK SÜRÜNMEYİ HAKKETMİŞ DEMEKTİR
  • 1 Yıl Önce

asya

Valla T.C. de kimse ne köle olur ne de tutsak olur biz gençler cumhuriyete özgürlüğe düşkünüz iran yada orta doğu olmayacağiz yüzümüz medeniyettir.
  • 1 Yıl Önce

Nebil

"volkan": WPost neden böyle yazıyor hiç düşündün mü? Neden onlar, PKKCHP ve FETÖ'cüler muhalefetin gelmesini ister? Senin "özgürlüğün" onları hiç mi hiç ilgilendirmiyor! Akıllı ol.
  • 1 Yıl Önce

volkan akçay

siz, sizin gibi olmayan herkese ve her şeye fetö (ki bu itleri siz çıkardınız,siz beslediniz,siz büyüttünüz) ve terörist damgası vurmaya devam ettikçe size hiç bir şey anlatılamaz. böyle devam edin siz. akıl konusuna gelecek olursak, ben kimsenin aklına laf söylecek kadar ahlaksız değilim. herkesin aklı kendine...

ata

dünya nefesini tuttu... türk yılı mı? kıyametin başlangıcı mı???
  • 1 Yıl Önce

Biri

O kurtulmak istediğini düşündüğün köleliği mumla arayacağına bahse girelim mi. Ayrıca öyle bişey olmayacak çok iyi biliyorum. Seçim akşamı buralarda ol.
  • 1 Yıl Önce

volkan akçay

ülke tarihinin en değersiz zamanını yaşıyor türk lirası, dış siyasette katil denilen, darbeci denilen herkesle yeniden barışıldı tam bir rezalet, ekonomi desen durum zaten belli her gün her şeye aralıksız zam geliyor. bunlar yetmezmiş gibi eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık yerle bir(fiyatlardan her şey belli zaten) dövizin hali içler acısı. Mülteci sorunu ülkenin son 100 yıldaki en büyük problemi. Bunlar önümüzde tüm gerçekliğiyle dururken bu hataları yapandan hala çözüm aramak çok zekice bir hareket değil. çünkü bu ülke bizim değil evlatlarımızın.

volkan akçay

amerikayı ingiltereyi yada başka bir ülkeyi bilmem ama biz türk halkı olarak tayyip erdoğan köleliğinden kurtulacağız onu çok iyi biliyorum.
  • 1 Yıl Önce

AHMED

Zaten siz 100 yıldır CHP nin kölesi idiniz. Siz o zaman, yollardan, köprülerden geçmeyin. Doğalgazı iptal ettirin Hastaneden faydalanmayın. 1960 larda Avrupada her evde mazotlu kalorifer varken Türkiye kömür yakıyordu ve 100 yıldır beyaz Türkler iktidarda idi.Halk sevmese, memnun olmasa niçin 20 yıldır Ak Parti iktidar olsun. Hem bu seçimlerde Ak Parti %55 oy alacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23