• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altını doları olanlar! Uzman isim duyurdu... Gram altın tahmini: Altın fiyatları gaza basabilir, buhar olup uçacak!

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı cuma günü yüzde 1,83 değer kazanmasının ardından, bugün de yüzde 0,6 artarak 1.881 dolarla 9 Mayıs 2022'den bu yana en yüksek seviyesini gördü. Altın ve para piyasaları uzmanları 2023 yılı için yatırım tavsiyelerini sürekli yeniliyor. Altın ve dolar piyasaları değiştikçe karlı yatırım tekliflerini milyonlarca insan merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ve Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, 2023 yılına ilişkin gram altın fiyatı tahmininde bulundu. İşte altın ve diğer yatırım araçları hakkındaki son dakika tavsiyeleri... Merak edenler ve yatırımcılar için gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatlarını bir araya getirdik. Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 9 Ocak 2023 canlı altın fiyatları...

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ramses

fetö dolarda çıkın Türkiye dolar girİşi var yüksek miktarda diyOr siz altın yuro diyonuz hani biraz bıraksanız para kazanma hırsını ;sizin günlük 30 bin liranız bir lira kazanırsa 30 bin lira ediyor haram diilmi? pahalılığın sebebi olmuyonuzmu?paramızı koruyonuz nah koruyonuz birbiriniz beceriyonuz! biz SALAĞIZ bankada tl harici parası olan şahsım adına karaktersiz namussuz olsun; birişi ağlarken gülen mutlaka batar !!bakın görün çevrenize yiyemezsiniz yedirmez ALLAH !
  • 1 Yıl Önce

Spekülatör...

Bu altın medyumlarının haberleri sizde hiç eksik olmuyor. Sakın bu medyumlara bakarak elinizdeki bir yatırımı satmayın. Altın zaten yükseldiği kadar yükseldi. En fazla ons altında yüz dolar artış olabilir.
  • 1 Yıl Önce

Dadaş

Bu haberle neyi amaçlıyorsun.Yoksa borsayımı düşürmeye çalışıyorsun
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23