• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Nebati'den zincir marketlere “mücadelelerimize destek verin” çağrısı! Kesin kararlıyız geri adım atmayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati burada zincir marketlere seslenerek, “Lütfen piyasadaki vatandaşlarımızın taleplerine uygun bir şekilde hareket edin ve bu mücadelemize destek verin. Çünkü biz bu mücadelede kesin kararlıyız geri adım atmayacağız.” dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Haklı da olsan zulum yaparasan,

Zulüm yaptıgin insanin dini mezhebi ne olursa olsun Bedduası geçer. Kendini haklı ve bu hakkı helal görenler, sigaraya ne zammı şimdi bu. Bu zulümdür artık. İcen icmeyene saygı duyar içmez. İçmeyendeki bu inat kibir niye. İslâm alimlerinden icenler olmamışmı Hz Abdulhamit handa iciyordu. O bilmiyorduda sizlermi en iyisini biliyorsunuz da zam zam verip sigara icin Atatürke küfreden köylüyü hatırlayın. Bu ne şimdi hemde enflasyonu indirecegiz demek hikaye olmuyormu. Ne der nebi s.a.s 3/1 yemek 3/1 su 3/1 hava olacak yemekde bile fazlası haramken !!!!mekruhla ugraşmak neyinnesi amerikan şirketleri köşe ustüne köşemi yoksa abd baski yapip firmalarımı ezdirme mi diyor hükümete bu zulume döndu artik sigara zamlari sayin bakanım.
  • 1 Yıl Önce

Neyi Merak ediyorum bakanım,

Marketleri zam yapmayin diye sözde zorluyor gibi görünuyorsunuz. Gerçekten bunu iste idiniz sigara zam vermezdiniz. Sigara icenin duası mı zam verenin duasımı kabul olacak onu görecegiz. Sigara zammı ile marketler hariç diger mamüllere tekrar zamlara yol açtınız vebal sizin deyilmi?
  • 1 Yıl Önce

Sayin Bakan

Sen bunu durduramazsın bize secim önü demogoji istemiyorsunuz. Fiyat durduracak olan sigaraya zam verirmi Allah aşkına yapmayın. Hükumet körüklüyor zamları Sen Marketciye zam yapna diyorsyn. Sıgaraya zam veriyorsyun sigara zam orani kadar yine patladi zamlar hadi engelleyin. Milleti iyce birşey bilmiyor sanıyorsunuz hemde Yabancı siyonist kurulusü sigara fabrikalarını köse yaparak. Sigara Kacakcilıga teşvik deyilmi hem bu. Hukümet bunu yaparsa zamlar durmaz olan gariban cifciye olur.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Bunlar zam yapmayacagiz diyorlar, indirim yapacagiz demiyorlar. Eger fiyatlar böyle sabitlenirse sizin mücadeleniz boş ve bunlar yine kazandı demektir. Fiyatların anormal yükseldigi ilk tarihdeki fiyatlara indiremezseniz insan ev almak istediginde aylik taksidi yaptıgin aciklama ile35 bin tl bir taksid ödeyecek olana aylik 100 bin vermeniz gerekir. Hadi ayirtla pirincin taşini. Bu fiyatlari basladıgı miktara indirmez iseniz. Hiç bir şeyde bu menfeatci kesim indirim yapmaz dogalgaz elektrigi indirmenizde bunlara kar üstüne kar katladır. İsyerlerinde elekrik dogalgaz indirimi yapmayin ki bunlar indirim yaptıkca siz yapin sabit fiyatta ne indirimi bu firsatcilara vermeyin. Evler otomobil gida fiyatları düşmüyor aksine yükseliyor. 35 bin taksitle ev alacak olan mütahidin kendinden alır sen niye devlet parasıni faize tesvik ediyon müslüman halki da. Bırak mütahitler versin
  • 1 Yıl Önce

emekli

sn çok bilmiş, önce siz şu akaryakıttan ötv ve kdv yi 6 aylığına sıfırlayında öncü olun, siz fedakarlık yapmayın herkesten fedakarlık bekleyin, acele etmeyin seçimi bekleyin ağzınızın payını emekliler size çokda güzel verecek....
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

HELAL OLSUN SANA BAKANIM ,, İYİ Kİ VARSINIZ ALDIĞIN MAAŞ ANA SÜTÜ GİBİ HELALDİR, SENİN GİBİ BİR KAÇ BAKANLAR VAR SİZLER OLDUKÇA GÖNLÜMÜZ ÇOK RAHAT,, ALLAH SİZLERE SAĞLIK VE UZUN ÖMÜRLER VERİN YARABBİ
  • 1 Yıl Önce

volkan akçay

yıllarca "yerli ve milli marketler" diye destek verin, her koşulda arkalarında durun, ne istiyolarsa verin şimdi mücadele edin.  
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23