• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'na çok büyük şok! Bunu hiç ama hiç beklemiyordu

Melih Altınok, Ekrem İmamoğlu'nun çarşamba gecesi Saraçhane'de yakaladığı havanın çabuk yok olduğuna dikkat çekerek, "İmamoğlu, mağdurdan yana olan seçmeni zorlama mağduriyetine ikna edemedi. Parti içinde de dengeler aleyhine döndü ve Kemal Beye karşı elini zayıflattı" ifadelerini kullandı.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Celal Erdoğan

O insanlar İmamoğlu için gerekirse gece bile aynı yerde toplanıp her şey güzel olacak diye bağırabilirler. Kimse havası kaçtı diye üzülmesin.. Enflasyonun havası inerse belki.
  • 2 Yıl Önce

osmanli

adam simarik. isten anlamaz, etik degil zaten butun bunlari bir araya getirdiginda artik insanlarin aklina imamoglu geliyor. Adam sanki yemin etmis, durust hic birsey yapmiycam diye. Allah akil fikir versin.
  • 2 Yıl Önce

YUSUF

BU KİŞİ ŞU TEK ŞEYİ BİLMEK YETİYOR. SEÇİMİ KAZANDIĞI GECE YUNANLILAR KENDİLERİ KAZANMIŞ GİBİ BAYRAM HAVASINA GİRDİĞİNİ SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜM. DEDİMKİ BU ADAM MUTLAKA YUNANLI DEDİM.
  • 2 Yıl Önce

Kerim

Bu ekrem bilmem ne oğlu yargılansın istanbulu kime peşkeş çekmiş bir an önce araştırılması lağzım. Bakın araştırılsın bu adam yüzde yüz cezaevine girer
  • 2 Yıl Önce

Trakya

Bu adam varya madalya verilse şerefsizlikten bu adam 10 numara. Bu sinsi du uyur bu papaz oğlu uyumaz
  • 2 Yıl Önce

ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI

Bu nasıl bir ülke arkadaş.Sabah kalkıyoruz ekrem imamoğlu ve mansur yavaş akşam yatıyoruz aynı kişiler.Bunlar kimdir arkadaş.bir geçmişleri bir başarıları bir vizyonları bir projeleri bir tecrübeleri varmıdır.bunlar gelsin sanki ülke cennete gidecek diye sürekli bize yediyorlar.bunlar cumhurbaşkanı yapıp ülke diye bir şey kalmayacak.
  • 2 Yıl Önce

Litrelik

Korkmayın bu kadar arkadaşlar . Kaybedeceğiniz bir seçim yahu!
  • 2 Yıl Önce

TURAN ŞAHİN

Şu fotodaki gözlere hele bir bakın...% % TİLKİ bakışı..vay tilki ekrem vayy....
  • 2 Yıl Önce

COŞKUN KOÇHAN

Sayın şener bıldırcın avlamayı biliyor muş,
  • 2 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Ekrem İmamoğlu şişirilmiş bir balondu yavaş yavaş porsumaya başladı, yakında fıs diye söner. Boşuna dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış diye
  • 2 Yıl Önce

Covit

Maral ekremi seviyo
  • 2 Yıl Önce

Fatih

Allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın,zavallılar..........

sukru

Bence ona yaşatılabilinecek en büyük şok tbmm,nin bir yasa çıkarıp hakaret suçlarının siyasi yasak getirmemesini sağlamaktır.Yemin ediyorum böyle bir şey yapılsın eko ve avanelerinin tümü eşekten düşmüş karpuza döner.
  • 2 Yıl Önce

osmanli

Ekrem yanlis is secmis, muazzam bir tiyatrocu ama dangalakda kafa yok. akli fikri hile hurda, yalan. bu sekilde siyaset yapilmaz. halk bundan hoslanmiyor.
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

Milleti ahmak yerine koymaya kalkışan, günü geldiğinde milletten sessiz cevabı alır. Sevinçten yerinde duramayanların maduriyet tiyatrosu ters tepti.
  • 2 Yıl Önce

Murat Tunga

Aslanla kurt arkadaş olmuşlar. Çok acıktıkları bir gün, bir yamaçta ne yapacaklarını düşünüp tartışırken kendilerinden aşağıda vadide otlayan bir at görmüşler. Aslan bir süre atı seyrettikten sonra dönüp kurda sormuş: “Bana bak kurt kardeş, gözlerim kızarmış mı?” Kurt aslanın gözlerinin kan çanağı gibi kızardığını görünce “Evet” demiş. Aslan, “Tüylerim diken diken olmuş mu?” diye sormuş, kurt “evet” demiş. Aslan bu kez, “peki, kuyruğum dikilmiş mi?” diye sormuş. Kurt yine evet” deyince aslan şimşek gibi vadiye akmış ve bir sıçrayışta atı yere devirmiş. İki arkadaş bu ziyafetten güzelce karınlarını doyurmuşlar. Aradan bir zaman geçmiş. Bir gün kurt tilkiyle dolaşmaya çıkmış. Karınları da iyice acıkmış. Yüksek bir yerden etrafı seyrederken ovada otlayan bir at görmüşler. Kurdun aklına, aslanın atı bir sıçrayışta yere serdiği olay gelmiş. O da aslan gibi tilkiye sormuş: “Tilki kardeş gözlerim kızarmış mı?” Tilki, “Hayır, hiçbir kızarıklık yok” demiş. Kurt öfkelenmiş, “Yahu kızarmış, desene” diye çıkışmış. Tilki korkmuş ve “peki kızarmış” demiş. Kurt, “Tüylerim diken diken olmuş mu?” diye sormuş. Tilki, “öyle bir şey görünmüyor” demiş. Kurt, “Aptal, olmuş desene!” diye gürleyince tilki de “evet tüylerin diken diken olmuş” demiş. Kurt bu kez “Peki, kuyruğum da dikilmiş mi?” diye sormuş tilki “hayır dikilmemiş” deyince kurt yine öfkeyle “dikilmiş desene” demiş. Tilki bunun üzerine “Pekâlâ öyle olsun, kuyruğun da dikilmiş” demiş. Maharetin tilkiden duyduğu “evet” cevabında olduğunu sanan Kurt, “Hah şöyle..Şimdi beni gözle” demiş. Kurt bir hışımla atın üzerine saldırmış ama atın güçlü bir çiftesiyle savrulmuş acı içinde yere çarpmış. Tilki, yerde acı içinde kıvranan ve başından kanlar akan kurdun yanına gelmiş bir süre ona bakmış ve “İşte şimdi gözlerin gerçekten kızardı, tüylerin diken diken oldu ve kuyruğun dikildi!” demiş. İMAMOĞLUNUN TAYYİP TAKLİDİ BÖYLE BİR ŞEY
  • 2 Yıl Önce

Deli İbo

Murat kardeş tablo aynı senin kıssandaki gibi. Birde azcık ben ekliyeyim, Kaz'ın yumurtasına heveslenen tavuk, aynısını yapıcam derken .. yırtarmış.

fetösavar

süper ya...

Bayburtsevdalısı

Alibey mehmet moğultay adalet bakanı iken hakimsavcialimlarinda kendi örgütümden almiyayimda refahlılar mhplilerden mialaydim işde karşılaşmalarında bunların zihniyetinde vardı
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23