• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu Kürt vatandaşlar üzerinden yapılan provokasyonu anlattı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardinlilere Kürt vatandaşlar üzerinden yapılan provokasyona ilişkin önemli mesajlar verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Deli İbo

Sn. SOYLU Türkiye'de Kürt sorunu yok, Kürt görünümlü Ermeni sorunu var. Kürt'ede, Türk'ede zulm yapan kimlik değiştirmiş Ermeni'lerdir.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

İnsanlar ancak şuyum buyum türküm kürtüm gibi kavimcilik vs her batıldan kurtulup islamda dinde kardeş olabilir. İslam dininde Allahın kelamını indirirken seçtiği dil olan Arapça hepsinden önemli kılınmıştır Diğer diller ise batıl faydadan çok zararı olan zorlaştıran neyi yaradılış gayesi olan kulluğu mahiyetini bozan batıllar hatta fitnelerdir Bunlara sıkıca yapışmayı dileyenler sapmışlardır ve ziyandadır. Allahın seçtiğini üzerine alan ise esasen en kolay olanda ve doğru yoldadır. Allahın vahyini ne dediği anlaşılmayan seslere çevirdiler Kuranı başka dillere değil kendini ona çevirmelisin çünkü kuran orjinal kelimeleri ile anlaşılmalıdır Çevirilerin çokluğuna bakın cümle kuruş şekillerinin ve kelimelerin birden fazla manaya gelme durumları bunu imkansız kılmakta Kuran ojinal diinde ablaşılarak okunmalaı hatta onu korumak olarak sıfatlandırılmış onunla hükmetme işi yapılmalı Bugün bu yüzde adalet kelimesi bile kuranın inkarı durumundadır. Adalet Allahın indirdiğidir Ahlakta odur. Evlilik miras dost düşman edinme yönetimin adaletin yargının yasama yürütme soruşturma yakalama infazın tamamı kılık kıyafet yeme içme vergi ticaret eğitim savaş barış müttefik olmak tümü din işidir. Hakimiyeti elinde bulundurduğunu iddia edip o indirdiği kuran ile hükmetmeyen her millet kendisine koruması için emanet edilmiş gerçek namusunu namusların anasını dünya faydalanması süsü için satmaktadır. Bu büyü bir şerfbilmezlik namusuzluk ahlaksızlıktır Bu işi yapanlarda kafirlerin takendileri olduğu buyurulmuştur. Bu kırmızı çizgileri görmezden gelip kendi ahlaki yapısını uyduranlar islamın dışında kendi dinlerini yada dinsizliklerini uydurmuşlardır Bu ortamın şirke sebep büyük bir pislik ve zulum ve hatta insanları aldatan cehenneme sürükleyen dinden döndüren nesli bozan adam öldürmekten beter yok edilmesi emredilen fitne ortamı olduğu bilinmelidir. Gösterilen örneklenmiş hatta emredilen mücadele yöntemlerinden geri duranlar batıl davaları (laik sistemde iktidarı kaybetmeme veya ele geçirme yahut ağaç yada kavimcilik) için iktidarları yada sokakları işgal edenler bu hak davalarına onur meselelerine yüzçevirmekteler
  • 2 Yıl Önce

GERÇEKLER

Dil çeşitliliği olmak zorunda yoksa mana alemi otobanında trafik sıkışır
  • 2 Yıl Önce

Corumlu

Ne güzel söylemiş bakanımız sözün bittiği yer. Bu ülke hepimizin milliyet din ırk üzerinden bölünmeyelim. Türk ve kürtler bu ülkenin her yerinde et ve kemik gibidir ayrılamazlar.
  • 2 Yıl Önce

Erkan dastan

Aynen öğle.Allah birlik beraberligimizi daim kılsın inṣallah
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23