• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte H.K.G.'nin ailesi ile bağını kopartan olay! Ünlü radyocu ile uygunsuz yazışmaları ortaya çıkınca...

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel ve ailesine yakın bir kaynak, 6 yaşında evlendirildiği iddiasını öne süren H.K.G.'nin makul derecede mutlu giden evliliğinde, eşi ve ailesi ile iplerini kopartan olayı anlattı.

38 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nabî

Aldatmak suç değil. Evlenmek suç. Koca cezaevinde radyocu ve kadın dışarda. Adaletin batsın Türkiye. Sana hazreti Nuh'un duasını ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

A yolcu

Bu kadın çevresinden eşin den uzaklaşmak şalvarsız cübbesiz sakalsız yaşıda 25 cıvarı birisiyle evlenmek için bunları yapmış tır
  • 1 Yıl Önce

Anonim

Bundan ana akım medyanın niye haberi yok? Herkes savunma olarak sadece çocukken giyilen gelinlik meselesini biliyor.
  • 2 Yıl Önce

trol warlord

Allah insanı haysizyetsizlerden korusun. her türlü iftirayı atarlar.
  • 2 Yıl Önce

Türk

Islam düşmanları iş başında aklıma Fadime Şahin ve ünlü Esrar kaçakçısı Ali Kalkancı geldi 28 şubatı hortlamaya çalışıyorlar. Burada hedef Kuran kurslarına gönderilen çocuklar din düşmanları iş başında halbuki benim oturduğum semtte bu olaylar laik denen guruh kesim alenen yapıyor ama bunlar nedense medyaya yansımıyor hedef islam düşmanlığı maalesef chpkkhdpiyi iş başında yine
  • 2 Yıl Önce

Xfiles

Okuma yazma biliyor mu bilmiyor mu. Var sayalım kız sapmış, bir insan nasıl olurda anne babası ve kardeşlerine bu kadar düşman olur. Eğer kadın hakliysa zaten yazacak bişey yok. Fakat bu işten pis kokular geliyor.
  • 2 Yıl Önce

Müslüman

akit hangi senaristten aldınız yukardaki yazıyı ! Dandik dizi senaryosu gibi Biraz daha gerçekci olabilirdi ! 
  • 2 Yıl Önce

tespit

bu konuyla ne kadar alakalı tartışılır ama şunu paylaşayım. komşumun kayınvalidesi çok evhamlıydı. erkek torununa eve yine erkek öğretmen ders vermeye geldiğinde odada ikisini yalnız bırakmazdı. çok yadırgamıştım. bu kadar da olmaz diye. meğer ne uyanıkmış o büyüğümüz. kültürümüze dönüp baksak doğru yollar orada. büyüklerimiz bu nesilden daha aydın. nur içinde yatsın.
  • 2 Yıl Önce

ADİL

evet o kafir zındıklar biliyorlardır bu işleri fakat asıl suçlular bence hala gizli bu kız cağızı kim bunlarla tanıştırdı o telefonu nerden buldu üslümanlar çoluk çocuğuna sahip çıksın o münafık zındıkların kınamalarından ve havlamalarından asla korkmamalı ve onlarla tü mücadedelenize bıkadan deva edelim
  • 2 Yıl Önce

Dost

Okudugumuz haberlere göre kız yazma okuma bilmiyor bakanlık tarafından eğitim alıyor
  • 2 Yıl Önce

Fuat

Bakan ingilizce öğreniyor diyor sen oku yazması yok diyorsun.

OKuma yazma

Kız sosyal medyadan yazışıp irtibat kuruyor, nasıl okuyup yazması yok. Watped denen mereti ben okumuyorum bu kız oradan yazışmış, iddiannameye bakın ifadesinde kendisi söylüyor.

sinan

sonuçta ders aldığı kendinden oldukça yaşlı birine kendi henüz buluğa ermiş kızınızı verirken tabi bu psikolojik durumlar bir gün karşımıza çıkar diye aklınıza gelmemişti anne baba olarak ders alınan yaşlı birinin genç kıza talip olması nedense hiç dikkatinizi çekmemişti şüphesiz sizler plan yaptınız lakin Allah'ta plan yapar
  • 2 Yıl Önce

Ahmak Avlayan

Ünlü radyocu ile yapılan yazışmaları iletişim başkanlığından savcı temin edip dosyaya koyması acilen talep edilmelidir.
  • 2 Yıl Önce

evren yzici

bunu bile savunmaya çalışıp kızı suçlu göstermeye çalışmanız MİDE BULANDIRICI...
  • 2 Yıl Önce

meyyid

Allah muhafaza.Allah şaşırtmasın.amin.ne oldum demiyeceksin ne olacağım diyeceksin.bak nasıl bir ailede bile kız ne hale geliyor.böyle bir aileye bile musallat olabiliyorlar.mahmut efendi hazretlerinin talebesi üstelik.bizim gibi gühankarlar ne yapsın.rabbim bizi korusun amin.
  • 2 Yıl Önce

müdür

münferit bir olayı islamiyete mal edemessiniz başka kapıya islam düşmanları
  • 2 Yıl Önce

Sevgi Azer sarcan

Psikolojik sorunları olan bir insandan bu tür davranışlar beklenir çünkü akıl ,irade,utanma duygusu ,yalana başvurma,şiddet,evden kaçmalar ,her zaman beklenen davranışlardır.bu durumda şahsın ciddi bir tedaviden geçmesi gerekmektedir.aileyi derinden etkileyen bu olayı şişirip köpürüp siyasete alet edip halkı galeyana getirip ayaklanma çığırtkanlığı yapanları kınıyor,aileden ve itham edilen mümin halkımızdan özür dilemeye davet ediyorum.
  • 2 Yıl Önce

mehmet

arkadaşlar efendi hazretlerinin cenazesini tüm dünya gördü istanbul islam toplumu olmuş dediler oturdular karar verdiler bu ehli sünnet yolunda olanlara devamlı iftira gözden düşürme karalama kararı verdiler şimdi buradaki avencelist bağlantılı basın yazar ve diğerleri harelete geçti yoksa 6 yaşı dediği tarihten 18 sene geçmiş çünki kız şimdi 24 yaşında 18 sene sonra tüm türkiyeyi bu konuya dahil edip amaç islamı öğreten insanları karalamak gözden düşürmek işini yapamaz hale getirmektir
  • 2 Yıl Önce

Zeynep

Bende bu anlatılanların gerçek olmadığını düşünüyorum
  • 2 Yıl Önce

Serhat

Bu haberde anlatılanlar hiç inandırıcı gelmiyor. Bence eksik ya da yanlış birseyler var. Bazı kısımları doğru olsa bile insan (Hele hele bir kız çocuğu) durup dururken ailesinden uzaklaşmak istemez. Dikkat edin ey AĶİT, bu kızcağızın hakkına giriyor olabilirsiniz. Bırakın yargı en doğru kararı versin.
  • 2 Yıl Önce

KALEMDAR

Bak değerli adaşım, Sevgili Peygamberefendimiz (S.A.V.) buyurur ki: "Mü'minin ferasetinden korkun; zira o Allah'ın nuruyla bakar." ehli feaset ve basiret bu 2. ali kalkancı uyarlamasını bu zamamanda yutmaz. Hele ki 6 yaşındaki bir küçük masum kızımızın icazet merasimine ait fotoğrafını bile dinî, millî ve manevî değerlerimize saldırmak için fırsat kollayan gezi kafalılara, boğaziçili agınlara ve 45 harfli sapkınlara malzeme yapan şer odaklarını milletimiz çok iyi görüyor. Sen aklı, fikri ve vicdanı hür birisi olduğunu düşünüyorsan söyler misin bu çağda bu ülkede hangi ebeveyn göz bebeğini 6 yaşında bir sabi sübyanken evlendirir. Sadece bu zırvaya inanmak bile gafletin daniskası. ... Ayrıca şu suallere cevap vermek gerek: Mağdure yaklaşık 2 yıldır ailesinden ayrı yaşıyor ve ailesine hasmane tutum sergiliyor. Bu zaman zarfı içinde 4 harfi azgınlar ve komist zihniyette faaliyet gösteren stk araştırıldı mı? Mağdurenin beynini yıkayan, ailesine düşman eden belki de çeşitli psikiyatrik yöntemlerle hipnoz etme ihtimali olan psikiyatr ve-veya psikolog olduğu iddianamede geçen kadın kim ve bağlantıları kimler? Son olarak değerli dostum eğer yüreğin yeterse ve kendini tarafsız olarak kabul ediyorsan T.C. Adlet Bakanlığı'na yürüyen riyakârlar topluluğunun gerek merkez, gerel taşra, gerek ilçe-büyükşehir belediyelerinde ve de gerekse teşkilat örgütlerindeki kayda geçmiş sadece 40 tane taciz,tecavüz ve pedofili suçlamalarından dava mahkemelerde yürüyor. Hakikatlerin, er yada geç gün yüzüne çıkmak gibi bir mizacı vardır. Akiti izlemeye, dinlemeye ve takip etmeye devam ediniz.

Yinalbey

Kızı niye itibarsızlaştırma çabası var? Daha hiçbir basın kuruluşuna konuşmamış ve sürekli basın onu itibarsızlaştırıyor. Şimdi bu haber yalansa bu bir kadının iffetine iftira etmek değil midir? Nereden bilelim doğru olduğunu, falan olmuşta filan olmuş.
  • 2 Yıl Önce

Fuat

Bütün yayın organlarını görmüyor musun nasıl da olay netliğe kavuşmadan cemaatleri Kur'an kurslarını hedefe koydu.Bu iftira olmuyor mu

bahauddin

Zamanında fadime şahin ve ali kalkancı gibi kullanışlı kişilerin nasıl 28 şubata zemin oluşturmada kullanıldığını araştırmanızı tavsiye ederim.

İsmail

Şayet durum buysa kız aileyi gözden çıkarmış kinini nefretini kusmuş bu anlatılanlar doğruysa aileye Allah Yardım etsın sıkıntılı durum .
  • 2 Yıl Önce

Selçuklu

Bu nasıl bir aile nasıl bir hoca. Kız çocuklarını erkek hocalara teslim ediyor! Çıkan bu sesler ahlaka hayaya uygun sesler değil. Sözde din adına ortaya çıkıp dine en büyük zararları veriyorsunuz. Hırıstiyan adetleriyle sizin ne işiniz var. Bütün gerçekler ortaya çıkar annede babada belasını bulur. Öyle kızımız delirdi vs tevilleri ile olayı örtbas edemezsiniz. Sizin gibi gevşekler yüzünden müslümanlar linç ediliyor. O kız kaç yaşında doğum yaptı? Laik devlette yaptığınız işlere bak sen!
  • 2 Yıl Önce

Fuat

Hadi yürü irfan Kemalist seni.Anıtkabir seni bekliyor koş

xyz

İSLAMİYETLE bağdaştırılamaz gezi olayları gibi, fadime şahin gibi olaylara bu Millet izin vermez, hdpkklılar çocukları dağa kaçıramaz, genç kadınları terörist başına sunamaz
  • 2 Yıl Önce

Üsküdarlı

Bakıyorum mahkemenin kararını beklemeden herkes fikir yürütüyor. Madem öyle bırak sen ikinci hamileliğinde olanları. İlk ilişkiye kaç yaşında girdi ve ilk olarak kaç yaşında hamile kaldı sen onu söyle. Bütün mesele bundan ibaret.
  • 2 Yıl Önce

Msc

Ortada delil niteliğinde ses kaydı varken, ses kaydından da anlaşılacağı üzere sanığın, itiraf niteliğindeki kabul edici söylemleri varken, bakanlığın müşteki hakkındaki okuma yazması yoktur resmi açıklaması varken kalkıp ajandaya notlar tuttuğunu söylemek akla mantığa sığmayan bir durumdur. Müslüman mert olur. Yaptıysa dahi bir yanlış, arkasında durur. Akit TV olarak gereksiz, malayani, bir takım kimseleri aklamanın gayreti içerisine düşmek yanlışından kaçının.
  • 2 Yıl Önce

Diyarbakır zazzasi

Sayın akit büyüklerim buradan Diyarbakır zazzasi olarak yorumlanı yazıyorum ben sizleri instregamda takipteyim gerekli gördüğüm tespit ettiğim gerçekleri Sayın Ali İhsan beyimize düşüncelerimi yazmaktayin keza aynısı siz kıymetli akit İnternet haber sosyal medya uzerindede yazmaktayin az önce yazdıklarımı tüm Türkiye görsün. İğrençliği hdppkklı chp iyi parti deva gelecek bunların ne kadar mide bulandırıcı ne kadar rahatsız edici oldukları yani chphdppkk iyi parti deva gelecek 6 yaşındaki yavrumuzun ne kadar iğrenç bir olay yaşanmışssa aynı iğrençliği hdppkklılar chphdppkk feto iyi parti deva gelecek de yapıyorlar Müslüman kesime saldırmak ve asimile etmek yok etmek yüzyıllardır hedefleri lut kavmini tekrar yaratmak Müslüman kimseyi sağ bırakmamak herkesi sapıklaştırıp lutlaşırmak akit büyüklerim bu sese kulak verin Türkiye cumhuriyeti devletimizin sınırları içinde büyük bir tehlike var ne olur akit büyüklerim artık birlik olalım kastım bu iftiraları atan siyasi parti liderlerinin yüzüne vurun bu haberi gerekirse günlerce yayınlayın bıkmadan usanmadan yılmadan çünkü chphdppkk foto çocuk düşmanı müminlerin düşmanı Allahın düşmanı yayınlayın diyabakirdaki sapık vahşeti hdppkklıların yarattığı uyuşturucu tacirlerinin pkklı terör örgütü yandaşlarıin yarattığı ve hergun minik yavrularımızi cinsel tecavüzden kurtardigimizi yayınlayın devletimizden ricamız tüm Diyarbakır semtlerinde bulunan metruk bina evleri yıkılsın yıksınlar çünkü chphdppkk itleri Türkiye cumhuriyeti devletimizin yıkımı için and içmiş şeytanlardir bizler yavrularımızi kurtarmak için çabalayan vatansever ülkücü yigitleriyiz Allah yar ve yardımcımız olsun kiymetli akit büyüklerim hayırlı akşamlar dilerim
  • 2 Yıl Önce

Arif

Aileye yakın kaynak ; düşündürücü
  • 2 Yıl Önce

Diyarbakır zazzasi

Eyyyy chphdppkk.iyi parti deva gelecek diğer partiler bir sapığın üzerinden Müslüman camiamıza tarikatçi cemaatçi değilim laiklik sistemindeki bozuk devletimizin anayasası yüzünden Türkiye cumhuriyeti devletimizin ben dahil pırıl pırıl gençlerimizi zehirlenen chphdppkk işbirliğiyle uyuşturucu başkenti haline getirilmeye çalışılan vatan toprağımızı zehirlerken baronların hepsi hdppkklı chp iyi parti deva gelecek feto terör örgütü baronların Türkiye cumhuriyeti devletimizi zehirlerken ey zalim chphdppkk iyi parti deva gelecek partileri Diyarbakır ili sınırları içinde Diyarbakır merkezde yaşanan ve 60 yaşındaki sapık adamın kendi kardeşlerinin yani öz yegenlerini tecavüz etmiş ve Diyarbakır en etkili söz gazetesinde haber yapılırken akit dikkatinize sunuyorum gerçekten chphdppkk iyi parti deva gelecek bu istismar olayında bir iç savaş peşinde isyan çıkarmanın peşinde iki kesimi karşı karşıya getirmenin çabasında akit diyabakirdaki ben Diyarbakırda yaşıyorum haberin gerçeğini öğrenin öyle kararı verirsiniz ben sallamıyorum Diyarbakır söz gazete İnternet haber sitesinde duruyor 69 yaşındaki sapık amcaları 3 minik erkek yavruya tecavüz etmiş Allahu teala o zalimi cehennem ateşi içinde ebedi bıraksın akit büyüklerim bunu sizlere yazdım yayınlayıp yayinlamamak sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü bu terör örgütü partileri siyasi parti değiller resmen islam aleminin düşmanın ta kendisidirler bende tüm partililerin bu partideki üyelerini hepsini lanetliyorum hadi bakalım 6 yaşındaki yavrumuz üzerinden tüm Müslümanları hedef haline getiriliyor ya 6.12.10 yaşındaki 3 erkek çocuk yavrularımıza tecavüz eden ve konu mahkemede neredesiniz ey islam düşmanı chphdppkk iyi parti deva gelecek neredesiniz ey zalimler topluluğu derdiniz Allaha düşmanlıktır derdiniz o zaman 6 yaşındaki yavrumuz değil Allah düşmanları neredesiniz akit büyüklerim ben bunları gerçeğini yazdım hiçbir hakaret yoktur lütfen yayinlayiniz milyonlar sizleri okuyor görüyor tl 1 denen kafir kanalın sahibi kafir merdan yanardağ haftalardır bu yayınları yapıyorsun hadi şerefiniz haysiyetiniz namusunuz varsa diyabakirdaki haberi versenize Allahu teala sizleri yaptıklarınızdan haberdardır ey zalimler topluluğu
  • 2 Yıl Önce

Adalet

... Aileye yakin birisiymis. Eee bunları anlatınca önceki olan iddilar aklanmış mi oluyor
  • 2 Yıl Önce

Derya

Soner yalçinin habetine şöyle çarpici başlik atarak verin. Etkisi büyük olur.
  • 2 Yıl Önce

Derya

Dogruysa herşey ortaya ciksin. Yalansa lanet olsun böyle evlada. En doğrusunu Allah bilir.
  • 2 Yıl Önce

Putsavar

Allah sapittirmasin
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23