• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu mezhepçilere Yavuz Sultan Selim gibi biri lazım! İran'da kaçırılan Sünni imamın cesedi bulundu!

Sistan-Belucistan eyaletine bağlı Haş kentindeki İmam Hüseyin Camisi'nin İmamı Mevlevi Abdulvahid Rigi, kaçırılmasının ardından öldürüldü.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

YAHUDİYE YATKINLAR, SAMİMİ DİN ADAMLARINDAN MÜTEMADİYEN RAHATSIZ OLURLAR, İRAN'DAN KAÇIRILIYOR, SONRA ÖLÜSÜ BULUNUYOR, YAHUDİ ZİHNİYETİYLE AYNI HİZADA OLANLAR, KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPIYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

Ettekva

İslam aleminin fitnesi iran...
  • 2 Yıl Önce

anadolu kartalı

şia sunni kardeştirbu mezhepçi rafıziler kalleştir
  • 2 Yıl Önce

Yavuz'un gelmesi icin once Osmanli'yi tarihe gomup cagdas Turk'un onunu acan Atamin heykelleri ile basetmeniz gerek

Onlar her meydanda tepenizde ebediyen duracak, siz her bayram ve 10 Kasimda kuzu kuzu esas durus cekeceksiniz, ama Sii, ama Sunni, ama Yahudi, ama Katolik tum Yobazlarin Dunyayi Ortacaga goturme hevesleri sirdenlerinde kalacak!
  • 2 Yıl Önce

selo

hep aynı... dereden bir uzun bacaklı geçer...deredeki balıklar kavga eder...
  • 2 Yıl Önce

Hakikat

Turk milletini anlayamadilar anlamiyorlar ama anlayacaklar ,haclilar geldi turkler duruldu bir sure sonra yeniden dirildi oyleki bundan devleti turkiye anadolu rum devleti dogdu sonra mogol geldi tarumar ettiler durulduk ama bundan osmanli dogdu sonra safeviler ortaya cikti sunnileri katletti iranda sunni birakmadi ama iste o zaman yavuz dogdu haddini bildirdi bu topraklarin ne alaadinleri ne osman fatih suleymanlari ne de yavuzlari biter bir gun bakmissiniz bir caldirandaki gibi kendini sah sanan adam kacip kurtulur sonra kahrindan mevta.o zaman uzak degil her firavuna dersini verecek bir musa gelir ...zulmunde bogulacaksin iran
  • 2 Yıl Önce

Ahmet Şahin

Hee beklen ki aleviler katledilsin.
  • 2 Yıl Önce

Kasım HOCA

Saddam Hüseyin idam edilirken çok doğru bir tesbitte bulunmuştu hatırlar misiniz bilmem."ASLA İRAN'a güvenmeyin"
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

Laik düzene idam isteyenler ve hatta adam öldürmekten beter fitne işini laik düzenin devamını Allahın hükmüyle hükmetmeme işini demokrasi altında vekiller tayin etmek suretiyle gerçekleştirenler. Allah bir mümini geçerli doğru Allahın indirdiği ile hükmetmeyerek mahkemelemeden öldürene lanet etmiş gadap etmiş ona ebedi cehennem azabını hazırlamıştır. İşte laik düzende idamında cinayetinde cezası bu iken laik düzenin kendi nesilleri bozmak çok büyüktür adam öldürmekten beterdir. Fitnedir.
  • 2 Yıl Önce

sadık

iran ı yöneten kadro yahudi. humeyni de onlar yetiştirdi. batıl mezhep olduğu için Sünnilerle çarpıştırmak için onlra destek verip güçlendiriyorlar düşman GÖRÜNSELERDE YALAN. YAHUDİ VE BATI EL ALTINDAN DESTEKLİYOR. bizdeki din düşmanı kadro iran yönetimi ile işbirşiği halindeler. hala içimizde irancı beyinsizler var mı?
  • 2 Yıl Önce

Putsavar

kılıçdaroğlunun damarlarında işte bu iran fasık kanı var. Başa gelse esed gibi mezhebi uğruna ülkeyi böler.
  • 2 Yıl Önce

DOĞRUCU DAVUT

Aslında... uluslararası bir hukuk ihlalinde bulunup, büyük bir kin ve düşmanlık suçu işlemektedir ki aslında bu konu da İran devleti ve Tüek devleti yetkilileri bu suçu basın ve medya aracılığıyla işleyenler hakkında bu suçlar ve suçlular hakkında, mütekabiliyet esasınca birbirlerinin mahkemelerinde dava açma haklarına sahip olmalıdırlar ki bence meydan  bu kadar boş olmamalıdır aslında ?!...
  • 2 Yıl Önce

Sedat

İran Mezhep dininden de siz değilmisiniz Hanginiz Kuran Müslümanı..? Buna rağmen kalkmış Iran'ı mezhepcilikle itham ediyorsunuz. 
  • 2 Yıl Önce

atlas perpa

ehli sünnet olmak mezhepçilikmi sen ya ermenisin ya da alevilerin din bilmez cahilisin

Malcolm-xx

Doğruları konuşan Sedat kardeşimin dil ve yüreğine sağlık ! İran'da Şİİ-SÜNNİ ayırımı filan yok bir kere, çünkü İran tüm müslümanları ayırımsız , Muhammedi İslam tevhidinde birleştirmek ve islam kardeşleri kılmak için çalışıp çırpınan bir gerçek ve son derece de onurlu tek anti emperyalist ve anti siyonist İslam ülkesidir İran ! Olayın anlatımına bir bakar mısınız lütfen, "kimliği belirsiz kişiler (ki onların kim oldukları bellidir bilenler için, onlar ABD VE İSRAİL'in CİA VE MOSSAD AJANLARIDIR ZERRE KUŞKUSUZ VE İSLAM ÜLKELERİNDE KARDEŞ KAVGASI ÇIKARMAK İÇİN İZLEDİKLERİ TAKTİK TE HEP AYNIDIR DİKKAT EDERSENİZ ; BİR SÜNNİDEN VE ARDINDAN DA ÖNEMLİ BİR Şİİ'DEN VURUR VE YOK EDER DE AKILSIZ İNSANLARI BİRBİRLERİNE DÜŞÜRÜRLER VE MAALESEF BAZI SİYONİST BESLEMESİ SÖZDE MÜSLÜMANLAR DA ZATEN Şİİ-SÜNNİ DÜŞMANLIK VE KAVGASINI KÖRÜKLEMEK İÇİN DÜNDEN HAZIR OLDUKLARI İÇİN, SON DERECE KIŞKIRTICI BİR DİLLE, "BUNLARIN DİLİNDEN ANCAK YAVUZ SULTAN SELİM ANLAR" diyerek bu kışkırtma görevlerini böylece çok başarılı şekilde ifa ederler bu yerli görevliler maalesef ! Yazık, kardeşliğimiz adına gerçekten çok yazık !!!...

Boşnak

Tam iran işi.
  • 2 Yıl Önce

MALCOLM-XX

İRAN İŞİ Mİ YOKSA TAM BİR MOSSAD-CİA İŞİ Mİ ACABA ?!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23