• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ersan Şen'e şok sözler! 'Küreselci faiz çetesinin sözcüsü'

Avukat Yaşar Baş ve Prof. Dr. Ersan Şen arasında Habertürk canlı yayınında ekonomiyle ilgili sert bir tartışma yaşandı. Baş, Şen'i Küreselcilere hizmet etmekle suçladı.

38 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sedat

ERSAN BEY ADAMI ZATEN KONUŞTURMUYOR Kİ HEP AYNI NAKARATLARI TEKRAR EDE EDE BAYATLADI ...
  • 1 Yıl Önce

sedat

ERSAN BEY EKONOMİST Mİ . HUKUKÇU MU .. ..BAĞIRMAKLA BEN HAKLIYIM ZANNEDİYOR
  • 1 Yıl Önce

Höst

Bu halkı Ersan ve gibileri mi anlıyor muş arkadaş? daha neler ?
  • 2 Yıl Önce

Doğruya doğru

Ersan şen e söyle söyle denir mi ya... Ersan ceza hukukçusu mu? Ekonomist mi?...böyle söylerseniz susturamazsınız onu ... sıranı bekle diyeceksiniz... gargara yapar durur... konuşturmak ne kelime ?
  • 2 Yıl Önce

ali kan

Küreselci faiz çetelerine 3 tirilyon lira vermekten kurtulmuşuz. inanarak söylemediğine adım gibi eminim. Suçu başkasına atma, çık adam gibi özeleştirini ver.
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Örnek olması gereken adamların haline bakınız, halk olarak bizleri çok üzüyor.
  • 2 Yıl Önce

AKIN SELAHATTİN

koskoca ünvanları olan insanlar saygısızca birbirlerini dinlemeden bağıra çağıra konuşarak izleyenlerin bir şeyleri anlamasını bekliyor. görünen para için çırpınan birilerine hizmet edenleri taraf olanları görüyoruz. 
  • 2 Yıl Önce

tahsin

Kaç sefer çeşitli yerlerde yazdım.Açık oturumları izlemek istiyoruz.Fakat feryat edercesine bağırıp çağırmasından anlaşıldığıgibi göze batmak isim yaparak ya Milletvekili ya da CHP ye Genel Başkan olmak niyetindeki bunun için avazı çıktığı kadar bağıran denizde yüzer gibi el kol ayak hareketleri yaparak konuşan CHP avukatı üyesi bu Ersan Şen ekranda göründümü küçük çocuklarımız korkuyor Ağlamaya başlıyor Ersan Şen'i düğmeyi kısıp susturuyoruz ama çocukları saatlerce uğraşıyoruz.Bu Ersan Şen'i ekrana çıkaran TV ler bağırıp çağırmak el kol ayak hareketleri yapmak yok diye anlaşma yapsın tazminat koysunlar bu anlamsız harteketlerini engellesinler.Bizde rahatça TV izleyelim.
  • 2 Yıl Önce

PROF A BİRİ SORSA 2000 YINDA TOPLANAN VERGİNİN YÜZDE 85 FAİZE GİDERKEN NEREDEYDİ BİRİ SORSA LI

OGÜNDE BÖYLE BAĞIRDIĞINI HİÇ GÖRMEDİK AÇIM DİYELER FAİZE KARŞIMI DEĞİLMİ HIRSIZ DİYELER FAİZE KARŞIMI DEĞİLMİ DÜŞMESİNİ İSTEYEN REFAH PARTİSİNEMİ OY VERDİLER FAİZ UMURUNDAOLMAYAN PARTİLEREMİ OY VERDİ DEDELERİ BUGÜN KİM KİME HIRSIZ DİYO
  • 2 Yıl Önce

GEZİ OLAYLARINI ÇIKARMADAN ÖNCE 4 .25 E FAİZ FÜŞMÜŞTÜ BİRMİLYON 12 AYDA 45 BİN TL FAİZ DEVLETİN CEBİNDEN ÇIKARKEN AVRUPADA ORDI

GEZİOLAYLARINI BİRAĞAÇ İÇİN Mİ SANDINIZ DİYENLER 1 MİLYON TLYE SENELİK 250 BİN TLYE ÇIKARANLAR FAİZ ÇOK DİYO ASIL DERLERİ TÜRKİYENİN ÇEVRESİNDEKİ 280 TİRİLYON DOLARLIK DOĞALGAZI TÜRKİYE MİALACAK ABD AB Mİ ALACAK OSMALIYI YIKARKEN DÜNYAYI BUGÜN KÜ HALE GETİRENLER 1945DE 100 MİLYON İNSAN ÖLDÜRENLER BATILI DEĞİLMİ BUGÜN BİRKİLO UNA MARULA DÖMATESE AÇKLACAKSINIZ KORKUSUPOMPALAYAR ALMAYAĞRAŞMAKMI UCUZA GELİR DARBELERDEN ÖNCE SANAYĞINI KISIP TEREYAĞINI KÖTÜLEYEN DOKTORLARI SAYESİNDE TÜP SIGARA KUYRUKLARI DARBEOLDUKTAN SONRA BOLATIĞINI UNUTALARI BATILI SOYAR
  • 2 Yıl Önce

www

Herbokolog lugun profesörü Ersan Sen yine iskembeden sallamis
  • 2 Yıl Önce

Fatih

Şu avukat tipli insan servetini bir açıklasın da millet kim halkçı kim değil bir öğrenelim. Bu insandan nefret ediyorum. Aylıl geliri ne kadar lütfen bir araştırın. Dürüstse kendisi açıklasın duygu sömürüsü yapmasın.
  • 2 Yıl Önce

şeyh şamil

Prof Şen kafayı yemiş tetikçi yamuk bir şahsiyet
  • 2 Yıl Önce

sinan

çok şükür bu hadsiz kukla cahil herife haddini bildirecek biri çıktı bu herifi meydana atanlar belli ki parti başkanına hazırlıyorlar yoksa hergün tv de kin kusmazdı
  • 2 Yıl Önce

Talib Ağbi

Şen bence bu tür toplantılara çıkarılmasın. Bu zat nasıl Prof. Ünvanı almış şaşıyorum, mahalle karısı gibi ortalığı birbirine katmaktan bir fayda sağlamıyor.
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

Felaket tellalı ersan şen kininde boğul inşallah, kimler seni finanse ediyor,açlık edebiyatı yapmaktan bıkmadın,alım gücü,diyorsun,mal varlığını çok merak ediyorum bu ülkede yiye yiye şişenler konuşuyor,garip güreba sessiz ..
  • 2 Yıl Önce

ahmet

2023 bütçesinde Küresel faiz lobilerine ne kadar para ayrıldı?
  • 2 Yıl Önce

ABDULLAH

Ersan ŞEN için 'Küreselcilerin Sözcüsü' ifadesi az bile olmuş, bu yaratığın sinir sistemi bozulmuş, en kısa süre içerisinde bir psikiyatrik uzmanınında muayene olması şart, bu adam için kesin bir rapor verilecektir. Bende bir sağlık uzmanı olarak söylüyorum. Bilmem bu önerimi dikkate alır mı?
  • 2 Yıl Önce

Yom

Ekonomimiz şaha kalktı, beğenmeyenler haindir, faiz çetesi sözcüsüdür, dış güçlerin piyonudur
  • 2 Yıl Önce

rulmanvemakine

bu ersen şen mıdır nedır bu soytarıyı bu kanallara nıye çıkarıyorlar öküüzn biri kımseyi konuşturmuyor bağırarak çağırarak ben bılırıkm ukala kendı beğenmiş kıbirli soytarılar görmek istemıyorum hakaret edecemde adam sanıp kendını bir şey sanacak
  • 2 Yıl Önce

Midyatlı

yemin ediyorum bu şen mı kabus mu denen insanı dinlemem için saat ta bana 10 bin lira verseler dinlemeyi içime sindirmem çok zor olur onu gördüğüm an kanalı değiştiriyorum kim neden buna para verip bu kanallara çıkarıyor anlam veremiyorum.
  • 2 Yıl Önce

adm

Ersan sen madara olmus. Adam resmen evire cevire tokatlamis. Baksaniza sesi titriyor. Sinirinden kuduruklugu artmis. Hastalikli bir hali var zaten. Takipcileri de ayni kendi gibi. Ekonomiden rakamlardan hic anlamadigi gibi bugune kadar anlatilanlardan da hicbir sey anlamadigi ortada. Ama acıdım be kapasitesi dusuk olsa da insan sonucta. Bu kadar tv de kucultulmeseydi keske. Umarim akillanip biraz sesi kesilir de bir daha bu hallere dusmez. Yazik gunah sayan seven ailesi insanlari fln vardir. Onlar da utanmistir simdi.
  • 2 Yıl Önce

Ersan şen=Recep İvedik

Hareketlere bakın aynı
  • 2 Yıl Önce

Osmanlı

Yaşar bey haklısın
  • 2 Yıl Önce

Mehmet kara

Çamur Ersan gene uçmuş.Kendi kaç para alıyor söylesin!?!?Fakirin hakkını savunuyormuş de get?!?! Bunun dediklerini git köy kahvesine herkes der!?!? Milyon dolarlık rezidanslarda otururlar sonra !!!!
  • 2 Yıl Önce

Hakan Temür

Ersan beyin gözlerine iyi bakın göreceğiniz tek şey yalan nifak ayrıştırma.Bu ülkede sanayiciden çok para kazanan avukat. Ne den acaba çok iyi avukat olması mı yoksa çok iyi iş bitirmesi mi???
  • 2 Yıl Önce

Ersan Şen

Bu vatandaş her haltı biliyor sanki
  • 2 Yıl Önce

OMUT

En BÜYÜK ÇETE ERSEN SAVDUDUĞU TARAFLARDIR. O KADAR FAKİR FUKARA GURABA EDEBYATI YABAN BU SAYGISIZ AHLAKSIZ SADECE BAĞIRIP ÇAĞIRAN VE SÜREKLİ CHP ZİHNİYETİ SAHİP TARAFI SAVUNAN AK PARTİ HÜKÜMETİ ELEŞTİREN .VE HİÇ BİR ZAMAN BİR FAKİRE MİLYON DOLARLARINI PAYLAŞTIĞINI GÖRÜLMEMİŞTİR . SANKİ HEP DOPİNG ETKİSİ YAPAN BİR HAP YADA İÇKİ İÇMİŞ GİBİ SADIRİYOR . HABER TÜRK TV DE HEP BUNU EKRANA GETİREKEK FATIH ALTAYLIYI chp Yİ MEMNUN EDİYOR . BUNLAR BİR SEFERDE EFEDİLERİ İSRAİL ABD İNGİLİZ ŞEYTAN ÜÇGENİNİNİ ELEŞTİRSİN . BİR GÜN BİRİ BUNLARI CAMİDE CUMADA DAHİ GÜREN VARMI .
  • 2 Yıl Önce

Murat ben

Bu her bokolog hep aynı!
  • 2 Yıl Önce

Ahmet Tunç

Eee nede olsa senin gibi zeki eğitimli değil. Alt tarafı profesör. Senin gibi ilk okul mezunu degil.

İmam

Ersan şeni hiç sevmem hatta nefret ederim ama adam haklı
  • 2 Yıl Önce

OMUT

Vijdansız Ersan O kadarını milyon dolarlar kazanmış o kadar fakir fukara Guraba edebiyatı yapıyor bir güne bir gün bir fakiranın malını yarısını verse yüzlerce insan iş sahibi olacak Hadi bakalım O kadar insan o kadar vicdanlı ve Müslüman ise Hadi yapsın.

Kur Koruma...

Siz de gazete olarak hatalısınız. Kur korumanın ne olduğunu tam anlatmıyorsunuz. Zira şu anda devlet bildiğimiz , dolar , sterlin , euro , altın gibi yatırım araçları diye nitelenen , varlıklara TL. vererek yatırım yapılması yerine TL . bu yatırım varlıklarına endekslenerek TL. sahibi bizlere tasarruflarımızı değerlendirme imkanı vermektedir. Şu anda devlete bu paranın yıllık maliyeti % 14 ü geçmiyor. Eğer kur korumalı hesabınız varsa , kendiniz görebilirsiniz. Fiziki dolar , altın euro , sterlin yerine , bunların artışı oranında ki şu anda hemen hemen sabitleşti , bu durumda sadece yıllık % 14 faizi alıyorsunuz. Eğer bu yatırım araçları yılık % 14 ten fazla arttıysa aradaki farkı da alıyorsun. Örnek , bu artış oranı % 20 olursa ek olarak % 6 alıyorsunuz. Hatta benim düşüncem önce şu İslam Memiş denen altın , döviz spekülatörünün konuşması yasaklanmalıdır. Tasarruflarımızın sadece ulusal para birimi TL. ile yapılması zorunlu olmalıdır. Fiziki altın , döviz hesapları yasaklanmalıdır. Döviz sadece , ihracat ve ithalat ile seyahat amaçlı bankalardan alınmalıdır. Bir yerde 1990 yılı Nisan ayında yürürlüğe giren konvertibilenin bu yanlışını düzeltmekten ibaret olmalıdır. Ersan Şen , KK - PKK ve Erozan - borazan gibi Amerikan sevicilerinin ulusal birimini öncelemelerini ben pek mümkün görmüyorum. Bunlar yabancı ve yerli faiz baronlarının sözcüleridir. İMF - Dünya bankası uygulamaları ile görevli Kemal Derviş , Ali Babacan gibi sözde ekonomi komiserlerini savunan , uluslararası soygunun sözcüleridir.
  • 2 Yıl Önce

OMUT

Bu cevabı zihniyetine sahip gerçekten işleri çok zor. Sen kapıdan gir desen pencereyi tencere var diyecekler Sen pencerede gir ama kapı orada diyorlar, Yani sen ne desen adam senin tersini yapıyor. ya bir insan benim ülkemde istediği kadar güzel işler yapılsın büyük işler yapsın Yararlı işler yapılsın beni de yine de tebrik etmem yine de güzel demem diyor . böyle bir mantık böyle bir düşünce böyle bir zihniyete sahip CHP zihniyeti. ahlaksızlığın ötesinde bir şey kıskançlığın ötesinde bir şeydir ve dünyanın her yerinde Faizler düşüyormuş Türkiye'de yükseliyormuş diyor Burada birisi , E yalan Türkiye'de düşür dünyada yükseliyor bunu herkese biliyor. televizyon şakır şakır her akşam söylüyor ama bu kadar Bu kadar yalan bu kadar ahlaksızlık olur mu ? Yok efendim Avrupa böyle Amerika böyle Amerika Avrupa'nın başınıza yesin yiyecekde ha bu chp liler onların kurduğu tuzaklarda da açtı handeklerde ve kan göllerinde boğulacaklar İnşallah bir gün ha çok erken bir zamanda çünkü bunlar seçimde kendilerini tarihin çöplüğünde görecektir O kıl Kılıçdaroğlu.

Urfali

Ersan herseyden bahs edoyorsun domates soğan patlıcan birde kendi avukatlık ücretinden bahs etsene dava başı ne alıyorsun riyakar adam.
  • 2 Yıl Önce

Ali

Ne kuresel faizi.. dunyada faiz dusuyor...Turkiyede yukseliyor..
  • 2 Yıl Önce

Mehmet kara

Sen nerde yaşıyorsun yav?? Heryerde faizi artırdılar!!!

adil

Ersan Şen hasta bir adam, tartışmayı bilmeyen, kibirli ve okumuş cahile laf anlatılmaz, lafı da dinlenmez. Ehil birisi olsa bas bas bağırmaz.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23