• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul'u aratmayacak dizi geliyor!

Bugüne kadar Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Mehmetçik Kut'ül Amare, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Destan gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Kuruluş Osman dizisi atv ekranlarında macerasını sürdürürken Mehmet Bozdağ yeni bir proje için kolları sıvadı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin başrollerinde yer alacağı diziye dair detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tuncay

 bıkdık ya egitici ögretici bir filim yapın
  • 2 Yıl Önce

Ahmet Özel

Nasıl bir haber aynı yazıyı baştan sona tekrar edilmiş saçma saçma saçma
  • 2 Yıl Önce

pavlo pay

.......modern dizilerden hoşlanmıyorum tarihi dizi istiyorum .......
  • 2 Yıl Önce

Habib keleş

Kurulus osman hala olmadi burak ozcivit zamanla daha iyi oynar dedim ama hala rolü beceremiyor... Asiri yapmacık asiri kasıntı halbuki o en iyi onun olacagini dusunenlerdendim bende fakat buyuk hayal kırıklığı oldu benim icin... Flash tv kalitesinde oyunculuk yapiyor.. konuyla alakasi yok ama elestirmek istedim
  • 2 Yıl Önce

Tasova

Teskilat gibi olmasin. Niyet iyi, fakat sahneler ve yapilanlar cok sacma. Iki uc tiklamayla hic hotelin asansorune mudahele edilmedigi gibi, cyber gurbudu iki adamdan olusmaz. Cok sacma sahneler ve berbat efektler var. Bir kac hafte onceki bolumde Istanbulun ortasinda bomba patliyor ve hic bir yikilmiyor fakat insanlar oluyor....cok komiklik var. Tarihi dizilerde okadar az figuran kullaniyorlarki, 10 adamla kaleyi aliyorlar.... :) Cuneyt Arkinin filmlerinden farksiz, hep ayni harektler, hamile kadin bizans akerlerine kilinc salliyor :)) Resmen komedi.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Diriliş Ertuğrul başlangıç olarak iyi idi. Kuruluş Osman bekleneni veremedi. İnsanlarda gerçek bir tarih şuuru oluşturamadı. Senaryo kötü idi. Barbaroslar da iyi değildi. Keşke Barbaroslar da hayalimizdeki Barbaroslar olarak kalsa idi. Öncelikle senaryoları güzel hazırlanmalıydı. Maalesef bunu beceremediler veya becermek istemediler. Bence gerçek Milli bir şuur uyandıracak senaryo ve yapım hazırlanana kadar bu tür dizilere ara vermekte fayda var.
  • 2 Yıl Önce

asim keskin

Biraz katiliyorum. Tarihi dizilerin kurgulanisina bakarsaniz senaryolar asagi yukari hep ayni. Kisiler ve zamanlar farkili ama ayni. Güzel bir is yapiyorsunuz, Tarihe ilgi cekmek icin iyi bir baslangic ama kendinizi gelistirmiyorsunuz. ucuzdan cok para kazanmayi amacliyorsunuz. Ülkemizde tarihci mi kalmadi. oturun masaya Filmlerle tarihi daha iyi anlatin. Tabiki kurgu olacak ama gercege yakin olmali.

Yıldırım

Diriliş-- Osman bunların tarihle ne ilgisi nede alakası var Şeyh edebalının kızını Rahibe yaptılar savaşlarda cenge soktular Osmanlıyı ve Selçukluyu kadınlar kurmuş ve yönetmiş şekilde gösterdiler yeni nesil de buna inandı bunu yapanların Allah belasını verecek inşAllah geçmişimizi yeni nesile böyle empoze ederek Türk Milletinin geçmişiyle oynadılar.
  • 2 Yıl Önce

saddi

diziyi falan bırakın da ülkedeki kerhane meyhane banka gibi yerleri kapatın.
  • 2 Yıl Önce

Yunus aktaş

Başarılarının devamını bekli yoruz
  • 2 Yıl Önce

aga

ya arkadaş diyoruzki bu gazete iyisiyle kotusuyle bizimdir. elimizden geldigince yaninda olalim ama yeminle bazen bizi bin pişman ediyorsunuz.sirf haberi şişirmek icin ayni şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar yine tekrar habire tekrar halâ tekrar yazarak sayfaninda haberinde okuyanlarin beynininde icine ediyorsunuz. ya arkadas masabasi haber yapmayin gidin araştirin sorun filmin içerigi nedir nezaman başlayacak kaç bolum olacak la bunlarin bilgisini verin. ... bozdağ falan dizileri cekmişti trt1de falan oyuncunun oynayacagi bir dizi hazirliginda. bu sozleri evirip cevirip icine ettiniz. yapmayin bunu. biraz isinize okurlariniza dahada onemlisi kendinize sayginiz olsun. isin kalitesi aslinda ustanin kişiliğinin kalitesidir.
  • 2 Yıl Önce

asim keskin

... Ciddiyeti kaybediyorlar. ne yazik ki

AYDIN ŞAHİN

BİZLERE TARİHİMİZ ATALARIMIZ 100 YILDIR YANLIŞ ANLATILMIŞ HALEN ÖYLE DEVAM EDİYOR DAHA YENİ GERÇEK TARİHİMİZİ ÖĞRENİYORUZ EKSİK ÇOK OKULLARIMIZDA GERÇEK TARİHİMİZ OKUTULMALI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA DUYURULUR İYİKİ ATALARIMIZI ANLATAN FİLMLER YAYINLANIYOR
  • 2 Yıl Önce

Alï

Sılvistır Stone mız oli desene da.
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Atalarımızı, geçmişimizi anlatan, görsel ve işitsel dizilerin etkisi kültürel olarak çok önem arz ediyor, bilgilendirici, öğretici, inancımızdan gelen örf ve adetlerimizi unutturmayan konuların işlenmesi demek, gençliğimizi kurtarmak olur, çünkü bugünü değerlendirmek için geçmişi çok iyi bilmek gerekir ki hatalar, yanlışlar tekrar etmesin, her dizinin öğretici ve anlatıcı özellikleri olmasıyla gençlerimize bir şeyler vermiş oluruz.
  • 2 Yıl Önce

asim keskin

insanlrin tarihimize ilgisi var, günün teknolojisinin reklamina degil o nedenle tarihi dizilerden ne kadar uzaklasirsaniz izlenmeniz o kadar azarli. ve tarihi dizileri show tv gibi devletin altini kazanlara teslim edersiniz tipki muhtesem yuzyil gibi
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23