• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte domuz etinin haram olduğunu anlatan ayet-i kerimeler!

İslam dininin kesin bir dille haram kıldığı domuz eti, ülkemizde meşrulaştırılmaya çalışılılırken, dinin hassasiyeti olan çevrelerin konuya ilişkin rahatsızlıkları sürüyor. İşte yüce dinimiz İslam'ın domuz eti ile ilgili bize öğrettikleri...

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İZMİR

Domuz etini en çok 8 li masada oturan ve onları destekleyenler seviyo
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

Allahın hükmüyle yasa çıkarmamak yönetmemek adaleti sağlamamak domuzu içkiyi fuhşu hertürlü Allaha isyanı serbest bunları haramdan öte yasaklayan islamın kırmızı çizgileri büyük olarak bildiren böyle hükmetmeyenleri Analarını vatanlarını tüm şereflerini namus emanet kılan ayetlerin dünya faydalanması için satılması bunu yapanların ise kafirlerin takendileri olduğu ayetleri bildirin Çünkü bunun ve hertürlü çirkinliğin suçun zulmün başında yönetimin vardır. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Eğer hakimiyeti elinizde tuttuğunu iddia ediyor ve böyle hükmediyorsanız. Sadece kaüfür değil istemeyen uzaklaşmışları cebren bu küfre zorlamanız yani onları şirke bulaştırmanız sebebiyle şirk suçlaması ile nefsini ilah edinmek yada beşerleri rab edinmek suçlaması ilede muhatap olursunuz. Bu ise dünyadan ahirete göçerken yüklenebilecek en büyük en çirkin affı söz konusu olmayan suçtur ahlaksızlıktır Dünyada ilah elinizde silah tutmanıza adeleti sağlamanıza izin veriryorsa onun hükümleriyle yapılması içinddir Bu zaten zorunluluk ilan edilmiştir Kolluk kuvvetlerinin ve ordunun varlığının sebebide hep şeytan ve dostlarıyla onların icraatleri olan isyan ahlaksızlık ve küfürle insanları ateşe pisliğe büyük cürümlere düşüren fitne ile mücadele içindir. Başarıda övünmek yaraşmaz şükürde hep bu yoldadır Bunun dışında aldanış ve zulum vardır. Şeytana çalışmak vardır.
  • 2 Yıl Önce

Muhittin

Ulen siz diyorsanız haram diye kesinlikle bi çapanoğlu var. Kesinlikle insana çok yarayışlıdır.istakoz istiridye bunlar dünyada tüketilen vitamin deposu .Kesinlikle bazı dini bilgiler revizyon edilmesi gerekiyor.anadınmı din tacirleri.AKSİ HALDE CİHAD DİYE ondan sonra DİPLOMA TÖRENİ diye cübellileri cadde. Cadde sıraya dizip geçit yaptırırsınız. Sonundada aptal kuş beyninizle şiddete müracat edersiniz. Sitede 50 kişi benden sorulur diye.İRANI. GÖRÜYORSUNUZ. DİN DİYE YUTTURULAN. Türkiyeyede dayatılan saçma sapan şeyler kesinlikle revize edilmezse dinadamı diye birşey kalmaz hepsi katil olma yolunda sokaklara dökülür.
  • 2 Yıl Önce

ali

turkiyede her sey helal.
  • 2 Yıl Önce

yaşamak güzel

dünya da yaşayan canlılarda eşini kıskanmayan bir tek domuz dur bu yüzden haram dır domuz et.insanlarda da eşini kıskanmayan domuz ile eş değerdir.
  • 2 Yıl Önce

Akit

Domuz etinin haram olduğuna dair Ayetleri anlatırken domuz etini meşrulaştırmaya çalışıyorlar diye itiraz ediyorumda,kül hakkı, kamu malının talan edilmesi adaletin yok edilmesi rüşvet ve torpille ilgili ayetleri görmüyor musun yoksa işinize mi gelmiyor
  • 2 Yıl Önce

Leyl....

Selam aleyk. Gercekden cok $a$kinim nasil bir dunyaya kaldik..Ne udigu belirsiz insanlarin din hanesinde Uslam yaziyor.. Aman sakin Yahud ve Musluman karde$lerim zararin neresinde donulse kadir.. Bu tiplere mesafe aliniz. Ne b... yerler ise yesinler!!
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23