• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalova Üniversitesi'ne LGBT Kulübü tepkisi!

Yalova Üniversitesi'nde sapkınları temsil eden LGBT Kulübü açıldı. Üniversitenin milli ve manevi değerlere sahip öğrencilerinden sapkınlara tepki yağdı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Bu hifeti islam merkezini rusya kadar haysiyeti yokmu
  • 2 Yıl Önce

Alī

Yol geçen hanı mı universiteler? YÕK artık!
  • 2 Yıl Önce

OMUT

Yahu gerçekten benim aklım almıyor çok da yakışıyor aslında Kemal Kılıçdaroğlu bay Kemal kıl Kemala !" dedi ki daha bir iki ay öncesine kadar benim ilk icraatım (Allah korusun) kazanırsam dedi �lk 3 gün içerisinde ben lgbt lileri her türlü ireç sapık faaliyetleri ne yaparlersa yapsınlar serbest bırakırım dedi. ya Nasıl oluyor da bu gü... bu sapıkları savoniniyorlar utanmıyorlar bu insanlar gerçekten iğrençler. Ama inşallah Allahtan dramdır bu lgbt'lileri savonanlar onların en yakınları sevdiklerini bu sapıkça faaliyetlere katılırlar yani sapıklık yaparlar. Yani anneleri babaları çocukları kızları eşleri velhasıl en yakın ve sevdiklerini sapık fuhuşa bulaştıklarını bulurlar ve görürler.
  • 2 Yıl Önce

ali

gokkusagi bizimdir, temizdir....gokkusagi reklerini soroscu kuresel teror odaklarina krirlettirmeyecegiz
  • 2 Yıl Önce

bunlar "islam-insanlik-milli/nanevi degerler dusmani soroscu kuresel terorun paravanidir!"

insanla, hakla, ilgisi derdi yoktur, kaos-teror-hacli-emperyalist ozel aparatligidir dert....gezi darbe/isgal girisiminde mesele ne kadar 3-5 agac ve cevre ise sonunda agaca-cevreye-ekonomiye-insana-barisa zarar verdilerse teroristler BURADA DA AYNIDIR! mesele hak hukuk savunmak baris degildir!!!
  • 2 Yıl Önce

Koray

Yakit, hangi yuzyilda yasadiginiza baktinizmi bu aralar.. O bo..ladiginiz "INSANLAR" arasinda Imam Hatiplilerinde oldugunu 100% de 100 bilmenize ragmen neden milleti sapkin vs diyerek hedef gosteriyorsunuz. Ne kadar asagilik ve gerici yobaz guruplar gibi hareket ediyorsunuz. TUH yaziklar olsun sizin okudugunuz gazetecilige. Curetiniz varsa basin bakalim bunu..
  • 2 Yıl Önce

Uğur

YÖK ve üniversite yönetimi niye klubü kapatıp ceza veremiyor? Çünkü kudretli muhafazakâr profesör taifesi üniversiteleri uluslararasılaştırıp malı götürme peşinde, hem para anlamındaki malı hem de "genç kadınlarla geçici sevgi" anlamındakini. Üniversiteler uluslararası olacaklarsa kesin ve taviz verilmez bir şart olarak uluslararası LGBT ideolojisine de yol vermek ve hatta yardım etmek zorundalar. Üniversiteleri uluslararasılaştırmayı utanmadan şu anda bir resmî devlet hedefi olarak belirlediler ve bu konuda yoğun çalışmalar yaptırıyorlar. O hâlde biz müminler kendimizi muhafazakârlardan ayırmalıyız. Muhafazakârlar mesela Trump gibi zengin ve çapkın olanlardır. Muhafazakârların Türkiyede olanları biz müminleri kullanarak bizim gençlerimizi ve özellikle genç kadınlarımızı bizden koparıyorlar ve böylece onları uluslararası zengin burjuvaziyle ve ayrıca bizzat kendileriyle bize karşı bir ve bütün hâle getiriyorlar, hem ucuz işgücü olarak hem de geçici sevgi aleti olarak. Kadınlar bu şekilde onlarla bir ve bütün olduğunda erkeklerin ise eşcinsel olup birbirleriyle yetinmesi gerekeceğinden LGBT klüplerini şimdiden yaymak hem laikçi yetkililerce hem de (yarı-laikçi) muhafazakâr yetkililerce gerekli görülüyor. Herkes gözünü açsın. Mümin ahali olarak en büyük hıyanetin ve saldırının altındayız, özellikle de sözde ulema-profesör takımımız tarafından.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23