• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milyonların gözü bu haberde... İşte asgari ücret zammı için kulislerde konuşulan rakam

Asgari ücret zammı için geri sayım başlarken, milyonlar yapılacak artışı heyecanla bekliyor. Bu yıl geçen seneye göre enflasyonun daha yüksek seyretmesi nedeniyle kulislerde en az yüzde 50 zam konuşuluyor. Eğer artış bu oranda gerçekleşirse asgari ücret 2023 yılında 8 bin 250 TL'ye yükselecek.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ssk emekli

Ev sahibim hanfendi vijdanlı Rabbime ŞÜÜRLER olsun böyle bir ev sahibi Kira 1.600 den 2.500 oldu. gerisi belli Ya biz Asgari ücretten emekli olan, SSK EMEKLİLERİ reislerimmmm. Bizleride unutmayın unutmazsınızda . Tökiden kurada ev de cıkarsa cıkmaz isede rabbimin takdiri. Araba zaten yok. En son binecegimiz de tabut zaten abs kilima hava yastıgı zaten olmaz, amma hayır yada beddua alan da bir olmaz.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Biri

Siyonistler yine oyun sahasında. Secim havasına girildi. Reislerin yerine ben olsam asgari ücreti 25 bin yaparım mason iş adamlarının ve gizli işadamı fetocıacıların duruşuna bakarım. Ve Tüm vergiyi nin tamamını devlet deyil kazandiklarına saysınlar işverenlere ödetirim. 15 temmuz 2016 bir araç 51 bin ken 12.11.2022 850 binse hic acımam vergileride alırim örnk ler cogaltılır. Allah bu siyonistlerin uşagı ülkemizdeki masonlara fırsat vermesin. Bu ülke hepimizin işci memur amir işveren fakat masonların deyil.
  • 2 Yıl Önce

Vay canım ülkemi ne hale getirdi bu 15 Temmuz 2016 sonra bu siyonist oyuncuları fetocıacılat

Asgari ücret bile tüm toplumun dikkatle izledigi, tüm kamu kurumlarının calışanlarının bile beklentisi haline getirip hükümetin yurt ici ekibinin tayibin ayagına sıkarak kendiletini maddi yükselten halki rezil eden sözde itirafcı fetöcıalarla devam etmenin bedelini hem devleti hemde milleti zora sokmaları gözden kactıgını sanmasınlar. Reisin yurt dışı ekibi gibi. Yurt ici ekibide milli duygu ve heyecana sahip olsa idi. Bu 15 Temmuz 2016 bu tarafa biz cokdan 5 leri sollamıştık. İcimizdeki mason uşakları devleti zayıflatmak icin, garibana gaz elekrik saglık yardimıyla hazineyi zayiflatıp Arge calışmalarına bütce kalmasın takdigini başaracak sandılar ekonomiyi ters yaptılar 15 Temmuz 2016 sonra dolar en yakın Türk dünyası devletlerine bakın ne kadar deger kazanmıs bizde sonuc ne. Artık bu millet yutmaz fakat yetkililerde uyanmalı. Reis acilen yurt ici ekibini iş adamları dahil mason uşagı olmayandan secmeli. Her şeyin kitabı var islâm fıkıgının bile Ticaretin kitabı yok. O kadar işletme finans profları vardı. Ne olduda asgari ucret bu hale geldi ekonomi enflasyona gebe kaldi. Birde sahaya inin masa başında oturup konuşmak kolay. Bu millete siyonist düşüncesi ben sadece ben zihniyetini kim adapte etti bulursa ve biz yaparsa dünyada tek ulke olmaya cabuk ulaşırız rabbimin izni ile. Sorun asgari ücret deyil asgari ücrette beklenti haline getiren zihniyeti yayan gundem yapan ekonomi ve vatanı nı sevmeyeni bulup işine son vermektir.
  • 2 Yıl Önce

Bayburtsevdalısı

İş isdihdamıñi açın halinize şükedin şuanda ben bayburt çaĺışacak asgari üçretle iş bile bulamıyorum
  • 2 Yıl Önce

Serhat

Makul asgari ücret çok düşük kaldı.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23