• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Demirtaş’tan yine felaket tellallığı! Asgari ücret tahminini duyurdu

Türkiye ekonomisine ilişkin sürekli felaket tellallığı yapan Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu kez aynı şeyi merakla beklenen asgari ücret için yaptı.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali denen trol

İspatla ispatla yazmışsın adam yapılacak zamlı ücreti bile nokta atışı yapmıştı ne ispatlansın ne istiyorsun ki bak kardeşim enflasyon ile ücretlere zam yaparak mücadele edilmez bu şekilde devam ederse paramız degersizlestikce o atılan 6 sıfır yeniden hayatımıza girecek ...
  • 2 Yıl Önce

gülender

Önce bu millet,birbirini soymamayı öğrenecek sonra asgari ücrete sıra gelecek.habire zam üstüne zam yapıyor tedarikcisi,komisyoncusu,marketcisi..bunlara kimse sesini açmıyo..asgari ücrete ne zamanki zam yapılıyor kimileri kuduruyo..enflasyon düşüktü de keyfinden mi yapılıyo asgari ücret zammı..Bu konuyu konuştuğunuz için bence kendinizden utanın eminim ki sizler de o enflasyonu yukarı çıkartanlardansınız.
  • 2 Yıl Önce

gülender gültekin,

Ö.Demirtaş hoca asgari ücrete kafayı takmış da takmış,enflasonu görmüyorsunuz,enflasyonun altında ezilen işçinin alacağı üç beş kuruşu görüyorsunuz.Siz de biliyorsunuz ki asgari ücret sebep değil sonuçtur..keyfi olarak fiyatlarda oynama yapanlara bir laf ettiğinizi duymadım.İnsanlar alamıyor ki asgari ücrete zam yapma mecburiyeyi doğuyo,piyasa ayarlarıyla oynayıp daha asgari ücret zamlanmadan 2-3ay önceden zam yapanlara ne dersiniz peki..komisyonculara,stokçulara ya da fırsat kollayan esnafa bir kaç lafınız var mı acaba..işiniz gücünüz asgari ücret,peki bu piyasayla oynayanların cebine kaç paralar giriyo haberiniz var da söylemekmi istemiyorsunuz yoksa...tüm esnaf şimdiden 2-3ay öncesinden zam yapmaya başladı,yapmasınlar kardeşim..millet bunlar yüzünden para yüzü görmeyecek mi bu millet.
  • 2 Yıl Önce

ali

ha bide erdoğanın ekonomi politikasını savunmayacakmışısız.ne yapacakğız abdnin hırsız itlerinin dayatmasını savunacağız. 
  • 2 Yıl Önce

ali

arkadaş bu chpkknın itleri burayıda basmış. 
  • 2 Yıl Önce

Hamdolsun

Bence gayet haklı, bu seneki durumu alınan zamların halini herkes gördü, zamlar en fazla 3. Ayda sıfırlanıyor
  • 2 Yıl Önce

Hasan erarslan

Adam doğru söylemiş. Hep öyle olmuyormu.hatta yeni ücret ceblere girmeden iğneden ipliğe zam geliyor.
  • 2 Yıl Önce

ali

ıspatla chpkklı

Ozzy

Ne felaket tellalligi ya. Dalga mı geçiyorsunuz? Adamın her söylediği çıktı. Akıl alıp, dinleyip çözüm üreteceğinize, bı de adama suç buluyorsunuz. Ayıptır ya. Bu kadar vicdansız olunmaz. Bı de Müslüman gecinirsiniz. Reziller!
  • 2 Yıl Önce

ali

ıspatla 

Süleyman DAĞ

Felaket tellalığı filan yapmıyor!Seversiniz sevmezsiniz o ayrı bir mesele!Geçen yıl asgari ücrete %50 zam yapılır dedi yalan mı çıktı? Hayır! E kısa sürede erir dedi yalan mı çıktı? Hayır! Geçen yıl çalışan işçi ilk maaşımı ocak ayında daha almadan maaşlar eridi.Herşeye zam yapıldı! Şu anda ülkede yıllık enflasyon %300 üzerinde..Bakın sayın gazete yetkilileri;asgari ücrete velev ki %100 zam yapılsın yine de ocak ayında o zamlı maaşı almadan eriyecek! Lütfen bu hükümetin ekonomi politikalarını övmeyi, savunmayı rica ederim bırakın!Lütfen!!!!Bu ülkenin sorunu asgari ücret değil! ENFLASYON!!!!
  • 2 Yıl Önce

ali

asgari ücrete yüzde 95 zam yapıldı.

ziyag

bu söylemek için prof olmaya gerek yok
  • 2 Yıl Önce

doruk

Adamın dediği her şey çıktı bir kere bile yanılmadı, neden çünkü adam ekonomist. Bu özelliği kendiliğinden oluşan bir yetenek değil adam ünv okumuş ekonomi üzerine eğitimler almış ve bilgilerini bizlerle paylaşıyor. Yani hani matematik dersinde 2+2=4'ür ve bu değişmez ya ekonomide böyle bir şey ama biz bu bilinen gerçekleği kabul etmeyip birde gerçekliğin üstünü örterek titanikteki kemancıları taklit ediyoruz.
  • 2 Yıl Önce

ali

adam amerikan ....ği. 

Üsküdarlı

Bırak felaket tellallığını. Adamın söylediği doğru. Ne yapsın yani? Yaranmak için herşey güllük gülistanlık mı desin? Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
  • 2 Yıl Önce

ali

kim herşey güllük gülüstanlık diyor.asıl 85 milyon açlıktan ölüyor diye yalan söyleyen şerefsiz sürü abd köpekliği yapıyor.

ata

abi nasıl bildin eriyeceğjni .. nasıl bir büyük öngörüdür. bilgeliktir. nasıl bir beyindir
  • 2 Yıl Önce

Şaban

Bakan beyin surekli surdan sonra burdan sonra enflasyon dusecek soylemleri artik onandirici gelmiyor gelmeyincede bu arkadaskar piyasaya cikiyor dedikleri zaten hayatin olagan akışı hali burda gercek akp corona sonrasi ekonomiyi tam bir felaket olarak yonetti yaotigi tek sey asgari ucreti enflasyon uzerinde birde kamu calisanlarina enflasyon ustunde zam verdi digerleri asgari ucrete giderek yaklaşıyor
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23