• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Der'den 10 Kasım mesajı! "Bu şirk ritüelini dayatmaktan vazgeçin"

Özgür Der yönetimi tarafından, 10 Kasım'da Mustafa Kemal'e secde ettirilen görüntülere ilişkin, "Her 10 Kasım’da yapılan bu şirk ritüelini milletimize ve çocuklarımıza dayatmaktan vazgeçin." açıklaması yapıldı.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ecrin

Dayatacağız. Biz seve seve siz söve söve Atatürk cumhuriyetinde yaşamaya devam edeceğiz.
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Özgür Der çok yerinde ve haklı uyarıyor. Kepaze uygulamalar bitsin artık.
  • 2 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Artık Tabular yıkılmalı Bir taraf bizim kutsallarımızla alay edip kendi kutsallarını yasa ile koruyorlar artık demokrasi gelsin tabular kalksın tarihi belge ve bilgilerle kararlar verilsin.
  • 2 Yıl Önce

Ercan

Kamuda çalışan Atatürk düşmanlarının bugünden itibaren rapor almaları önemle duyurulur.
  • 2 Yıl Önce

Rabia Zafer

KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU BİR YAZI OLMUŞ AYNEN ÖYLE.
  • 2 Yıl Önce

zaif

resmi dini kemalizm olan laik olmayan bir ülkede mi?
  • 2 Yıl Önce

m.n.

Finans kapital her zaman bir miktar faşiste ihtiyaç duyar. Maalesef çocuklarımızı alakasız bir şekilde Atatürk'e tapındırıp Atatürkçülük adı altında faşist üretmeye devam ediyorlar. Bu çocuklar ileride kendi toplumlarının ve ülkelerinin bekasına düşman olacak şekilde yetiştiriliyor.
  • 2 Yıl Önce

Alper

Ahtapotmu o?
  • 2 Yıl Önce

fetösavar

elde cep, kafa bomboş, ibadet-kulluk ne demek bilmeyen nesil için aranılan zaman geldi. koy bir şey önüne. o da gerekli vazifesini yapsın. seksen sene sonra aradıkları nesil geldi. bomboş...
  • 2 Yıl Önce

Deli İbo

Atatürk'ü anmak ve yaşatmak adına, Atatürk'çülüğü put seviciliğine dönüştüren sapkın zihniyet yüzünden 10 Kasım, saat 09.05'e bile saygım kalmadı. İnançsız aptallar, Atatürk'ün şu anda heykele, etkinlik adı altında taptırılmaya ihtiyacı yok, Atatürk zaten hit olmuş, Atatürk olmuş. O artık manevi ve ebedi aleme intikal etmiş, onun tek ihtiyacı manevi ve ilahi yolculuğunda yardımcı olacak rahmani faaliyetlerdir.
  • 2 Yıl Önce

Cezeryeci Fikrettin

Deli ismi uymuş sana. Akıllı olsan aklını kullananlardan olurdun. Kimdir o şeriatı kaldıran, rakı fabrikası kuran, banka kurup faizi getiren, hilafeti kaldıran, seçimle gelmeyen, ama Allah Allah diye düşmana hücum eden şehitlerin bedenlerinin yığını üstüne bir çırpıda çıkıp nutuk atarak iktidara gelen. Geldikleri gibi gönderilirler inşAllah.

Engin

Cahil bunlar.....hemde karacahil
  • 2 Yıl Önce

Coskunakademi

Özgür der ne ya Hizbullah'ın derneği mi gerçi aynı kafadasiniz kimse Atatürk'e yapmıyor ama siz zamanında fetonun sümüklü mendilini yalamak için sıraya giriyordunuz kibleniz ABD olmuştu şimdi de başka cemaatin liderine biat edip eletek opuyorsunuz bizler ise Aramıza minnet duyuyoruz bu güzel ülkeyi bize emanet ettiği için gösteri de çocuklar secde etmiyorlar Atatürk ilkeleri gözüksün diye egiliyorlar sadece rutin bir tören sizin Atatürk'e alerjiniz olduğu için öyle anlamanız normal 10 kadim da atacağınız mansette klişe bilmem kimi anıp sözde onu yok sayacaksiniz ama tüm ülke 9.05 te atasına saygı duyacak ve sizlerde kuduracaksiniz
  • 2 Yıl Önce

Kamalizm virüsü!

Kamalizm virüsten beterdir!
  • 2 Yıl Önce

Harun raşit öz

bizde sadece Yüce Allah cc le secde edilir Allah tan başka hiçbir faniye secde yapilmaz
  • 2 Yıl Önce

Hemsinli

MUSTAFA KEMAL ATATURK NOKTA
  • 2 Yıl Önce

KEMALİST

PEKİ NASIL OLUYORDA ESKİ ABİ ,ABLALAR ÇOK DİNDAR İYİ EĞİTİM ALMAKTALARDA, CUMHURİYET DÖNEMİNDE:)) BU KEMALİST SİSTEMDEN VE ONUN GETİRELERİNDEN FAYDALANMIŞLAR, BU GÜNKÜ GENÇLİKTEN "ŞİKAYETÇİYİZ"... "DEMEKTELER" ,DUYMAKTAYIZ.. BU GENÇLİK İSTEDİĞİ GİBİ İSLAMA AÇIK BİR ÜLKEDE YAŞAMAKTA, DEMEKKİ NEYMİŞ? GEÇMİŞTEKİLER DAHA İSLAMİ BİR; İSLAMCI EĞİTİMDEN GEÇMİŞLERKİ,BUGÜNKÜ ZAMANI GENÇLİĞİ ELEŞTİRMEKTELER,BİZ KENAN EVREN DÖNEMİNDE, ATATÜRKÇÜ,DÜZ LİSELERDE EN İLMİ HOCALARIN KİTAPLARI 2 CİLT 800 SAYFA ZORUNLU İLMİ KELAM OKUYUP BİNLERCE İLMİ KELAM ,FIKIH CÜMLESİ ÖĞRETİLDİ,BİRDE SIRA ÜZERİNDE NAMAZ KILDIRIP NOT, VERDİRMEKTEYDİLER BIRAKALIM BU İŞLERİ,YALANMI? ZORUNLU YAPILDI BU!!.. BU GÜNKÜ İMKANLAR TEKNOLOJİ AÇISINDAN 10 KATIİSE BİLGİYE ULAŞMAK AÇISINDAN , SENİN İÇİNDE İMAN YOKSA,O ANLAMDA YÖNELME YOKSA, KEMALİZİM NEYAPSIN SANA KARDEŞİM ?YANLIŞ KAPI ÇALMAKTASIN. TERCİH MESELESİDİR.. SEN NEDEN ÖYLE DEĞİLSİN PEKİ? İNTERNET DEVRİNDE, GLOBAL YAŞAMAKTASINIZ,BUGÜN KITALAR DÜŞÜNCELER ARTIK BİRBİRİNE KARIŞMIŞ, BU BİR RİTÜEL DEĞİL, BİRİLERİN,YAPAY BİR GÜNDEMİ,İŞİN İÇİNE GERÇEKLİK KATIP KENDİLERİNİ AKLISIRA HAKLI ÇIKARMA OPERASYONU,HALK BUNLARI ÇOK YEMEKTE YA.. AYNI ŞEYLER(?) KEMALİZİM; BU ÜLKEDE KUR'AN KERİMİ-MUSAF VE TÜRKÇE OKUNSUN ANLAŞILSIN DİYE TAB ETTİRMİŞTİR ,KEMALİZİM,İYİ İNANÇLI İNSANLAR DİN ADAMLARI İÇİN,İMAMHATİPLER AÇMIŞTIR ,KEMALİZİM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI,BAKANLIKLAR KURMUŞ, İMANLI İNSANLAR İÇİNDE ,BÜTÇE AYIRMIŞTIR.BULDUKÇA ,BULANMAYALIM ŞURADA,SON ZAMNLAR İYİNİYETİMİZLE ,BAZIŞEYLERİ DEMOKRATİK VE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMIZLA ÇÖZELİMDERKEN.. İŞTE KEMALİZİM DEDİĞİNİZ KÖTÜLEMEK YADA TABİRİ,GERÇEKTE BİRİLERİN NARKÖRLÜĞÜDÜR!!! BUGÜN ARAP ÜLKELERİNDEN DAHA DİNDAR VE HUZURLU YAŞAMAKTASINIZ ,SİZDEKİ İNANÇ ,İMAN ONLARDA YOK VALLAHİ,BİLLAHİ!YALANMI KARDEŞİM?"KEMALİZİMİŞŞ" NE BİLECEKSİNİZ KEMALİZİMİ, İŞİNİZMİ YOK?
  • 2 Yıl Önce

Yılmaz

Kemalist, çok basitçe kendi pencerenden değerlendirmişsin konuyu. Eskiler atadan, dededen kalma ahlaki ve dini değerleri, öğretileri ile bugünlere geldiler. Bugün ALLAH'ın oku diyerek gönderdiği kutsalımız Kur'an'ı Kerim'i kaç kişi Kur'an kursuna gitmeden, bir bilenden ders almadan okuyabiliyor. En kısa sureleri kaç kişi biliyor? İman ve İslam şartlarını sor bakalım veya videolar var sokak röportajları, bu mu Müslüman ülke diyoruz? Öğrenenler çoğunluğu da Arapçasını okuyor, anlama yok okuyup geçiyor.Anlamak için meale ihtiyaç duyuyor. Ailede bu konuda azda olsa islamiyet adına bilgi, paylaşım var ise onlar az da olsa şanslı, diğerlerine aile de dahil ALLAH yardım etsin. Kelime-i Tevhid, Kelime-i Şehadet gibi çok basit olan, her Müslümanı bilmesi gereken bu kavramları sokakta sor bakalım, hayrete düşersin! Kur'an Arapça, ne zamandan beri müslümanlar öğrensin diye okulda Arapça ders okutuldu, cennet, cehennem, helal, haram kavramları ısrarla ısrarla okutulup anlatıldı. Haftada bir kez Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi adıyla, adı bile yanlış, " DİN KÜLTÜRÜ" İslamiyet Arap kültürü kafası ile okutuldu bu ülke insanlarına. Hiç kıvırmayalım, Cumhuriyet ile birlikte ALLAH, cami, ezan, Kur'an, imam, hacı, hoca,din, İslam, hac düşmanlığı, yasağı, düzenlemesi yapılmadı mı? Anlatılanlar, okutulanlar iftira mı, yalan mı yani? F. R. Atay'ın Çankaya kitabında ki : Devletin dini İslamdır ibaresini kaldırarak yerine Laisizmi getirmemiz DEVRİMLERİMİZİN TAÇ GİYME TÖRENİDİR ifadesi, ülke Laik, hukuk bir Cumhuriyet kimliğine kavuştu söyleminin çok çok ötesinde bir söylemdir.Dini olan İslamı okuyan, öğrenene, inandığı gibi giyinerek okumak isteyene gerici, yobaz, çağdışı yakıştırmalarını kim yaptı? Okumak isteyen Arabistan'a, Türkiye İran mı olacak diyenler kimlerdi? 28 Şubat bu konunun en iyi özetidir,irtica Pkk'da tehlikeli dahi denildi, sonra da sağ ve muhafazakar iktidarların döneminde İslam ve müslümanlar yoldan çıktı, dini bile bilmiyorlar, bu ülkeyi bunlar bu hale getirdi gibi ifadeler gırla, tam ört ki ölem mevzu... Bunlar olmadı yaşanmadı mı? 10 Kasım'da, sokakta yürüyene saldırıp tekme atan, tokatlayanları gördüm, hangi zihniyet bunlar? Bunun gibi çok var ve medyaya düşmüyor, ama hepsi uydurma, böyle bir şey yok diyerek sulandırılıyor. İneği dahi sürgüne gönderen zihniyet kim, kim işletiyor bu kanunu ? Atatürk ilah değildir dediği için hakkında işlem yapılan vardı, değil demesini şikayet etme ve davacı olma tapınmacılık değil mi? İlah değil demek hakaret mi oluyor? Şeref Aykut'un kitabında ki söylemler var, bu kitap basılmadı mı okutulmadı mı? Dediğim gibi, bu konu senin pencerenden baktığın gibi bu kadar basit değil.

osman

o yanlış ilanınız batsın
  • 2 Yıl Önce

hep uyurum

bunları görüp isyan etmek istemeyenler benim gibi hiç deliksiz mışıl mışıl 9.15 kadar uyusun yapıştırrrrr
  • 2 Yıl Önce

Hayır

Bişeyler değişmeli artık. Birileri istiyor diye çoğunluğa dayatma yapmak doğru değil.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23