• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü teklifine gerek yoktu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında soruları cevapladı. Akşener’in söz 28 Şubat döneminde imam hatiplerin kapatılmasına gelince, “Askeriyenin ortaya koyduğu, askerin itiraz ettiği bir tutumdu. Biz doğru duruş alamadık. O zaman sadece imam hatip liselerini getirseydik eğitimde şimdiki bu rezalet olmayacaktı” diyerek, imam hatiplerin kapatılmasının arkasında dururken, diğer meslek liselerinin orta kısımlarının kapatılmasının yanlış olduğu görüşünü ortaya koydu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

Siz ve sizin gibi bazı yayıncılar yüzünden bu güzelimÜlkeye 20 yıldır şeytan bile girmiyor, çünkü gerek bile duymuyordur!!!!!!!!
  • 2 Yıl Önce

Vatansever

Bunlar cak cuk deyip duranlar. Bulundukları ittifakın ihanet derecesindeki görüşlerini sindirmekle meşguller. Ortaklarımız aykırı fikirlerini beyan etmeseler diye gece gündüz yakarıp duruyorlar. Çükü ortak tarafları nerede ise hiç yok. Tek ortak yanları,bu iktidarı göndermek. Sonra ayağa kaldırılmış ne varsa çökertmek,batırmak.
  • 2 Yıl Önce

oflu hoca

dunun milliyetcisi, bugun milliyetsizi oldu....basa oturma meraki kendini de bitirdi...hainerin onunu acti...
  • 2 Yıl Önce

Fatih

Milliyetsiz ve zürriyetsizlerin nerede durduğunu, bu Aziz Millet çok iyi biliyor siz fazla merak etmeyin!!!!!!!!

Mustafa

Ahir zamandayız, malesef akrabalardan bunların peşinden gidenler var, birkere bunlar ne dine, nede insana hizmet eder, dostları din düşmanlarıdır, rahat yalan söyleyip, algı için yaşarlar, vizyon yoktur, misyonu abd, ingiliz mandası olmaktır, Müslümanlıklada alakaları yoktur.
  • 2 Yıl Önce

Antikemalist Akpartili

kemalist Kadının kendi başı açık! Başörtülü hanımların sorunları, gelecekten endişeleri var mı yok mu, kararı o veriyor! İktidar olması halinde tüm ilkokullarda M.Kemal'in MEDENİ BİLGİLER kitabını okutacağını vaad eden şahıstan şaşırtmayan bir çıkış olmuş! Bakın Medeni Bilgiler kitabında İslam hakkında neler söylenmiş: “Türkler ARAPLARIN DİNİni kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arapların dinini kabul ettikten sonra, bu din ne Arapların, ne aynı dindeki Acemlerin ve ne de Mısırlılar ile sair milletlerin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti, milli hislerini, milli heyecanını uyuşturdu” s.28 “Muhammed’in Dinini kabul edenler, kendilerini unutmaya, yaşamlarını Allah sözcüğünün her yerde yükseltilmesine adamaya zorunlu idiler” 159
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23