• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa peşinde ama, Galatasaray'da sahada yok!

İtalyan basını, Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Avrupa devlerinin sıraya girdiğini duyurdu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

anadolu kartalı

yabancı futbolcu yabancı hakemler yaygarasıyla avrupai kriterlerle bağımsızlığımızada ipotek koydurmaya çalışanlarıda telin ediyorum
  • 2 Yıl Önce

cemilakın

sevgili okan hoca'nın başarılı olmasını çak isterdim.Lakin GS 'ın ona sunduğu büyük fırsatı malesef değerlendiremedi. Hocamız malesef daha baştan yapılan futbolcu transferlerinde ciddi şekilde yeterlilğini sorgulattı; 1. Gomis varken, seferoviç transferi işi bitmiş yaşı 30 un zerinde futbolcu tercihleri..bu yetmemiş gibi mertens, mata da cabası.Bunlar çöpe gidecek paralar transfer karşılığı yok 2. İkardi gibi futbol oynamak dışında akılı başka işlerle meşgul aksi halde avrupada oynamaya devam ederdi. 3. Oysaki kendisinin de içinde olduğu 2000 yılı efsane kadroda takımın temel taşları türk futbolcularından kurulmuştu.Demek ki şimdiki gibi yabancı oyuncu kuralı olsaydı belki okan hoca olmayacaktı. Hoca türk oyuncuların yetersiz olduğunu düşünüyor,lakin imkan vermez güvenmezsen hiç bir zaman yeterlihale gelmez.Kadronu 30 yaşın üstünde kulübe maddi anlamda hiç bir katkı vermeyecek futbolcularla dolduracaksın..bu yol yanlış 4. Ezeli rakip FB teknik drektörü, jesus ve fb yönetimi bu yıl büyük bir başarı örneği sergiliyorlar..Takımın yaş ortalamasını düşürüp potansiyeli olan genç yabancılara yöneldiler yönetim sonunda doğru yolu buldu, tebrikler hem sahada hemde maddi olarak kazandılar/kazanacaklar..Gs yönetiminin örnek alması gerekiyor. 5. Söz jesus tan açılmışken gerek oluşturduğu takım gerekse oynattığı oyun şapka çıkartılır. Öncelikle fb kendi oyun tarzını yarattı ve üstüne koymaya devam ediyor. Tüm oyuncuları her an hazır tutuyor, gençlere şans vermede başarılı, ismail, emre, arda gibi gençleri zaman içinde uluslararası seviyede takım oyuncusu olmalarını sağlayacağından şüphe duymuyorum.Oysa okan hoca dan ne yazık ki bunu göremiyoruz, hocanın jesus'tan hocalık anlamında çok şey öğrenmesi gerekiyor..Aradaki kalibre çok fazla ne yazık ki zamanla kendini çok geliştirmesi lazım.. 6. Sevgili hocam futbol süratle değişim gösteriyor buna ayak uydurmak lazım, aksi halde bak hocaların hocası fatih h., şenol h., M.denizli Hocalar ne yazık ki onca yıl içinde uluslararası bir başarıları yok (tabi fatih hocanın UEFA şampiyonluğu hariç) neredeyse aradan çeyrek asır geçmiş. Sınırsız yabancı kuralı olduğu dönemde bile bir tek başarı yok tersine dib yapmışız.
  • 2 Yıl Önce

Rayner

Başkan yönetemiyor Okan söz geçiremiyor disiplin sağlayamıyor ona buna bahane bulup kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar Hal böyle olunca oyuncu parlaması olmaz sezon sonunda yüksek borç ile başkanın sürekli ısrar ettiği varlık satışını öne sürerek yeni yapılanma planı yapma ihtimali olabilir
  • 2 Yıl Önce

Ömer

Kardeşim abartmayın ya kim peşinde hangi maçta kendini göstermiş neden kadroya giremiyor . Okan hoca affedersiniz enayi mi yeterli görse kadroya almaz mı ? Bir oyuncu yetenekli olabilir ama çalışıp göze girmeli . Kerem Yunus nerede ? Kerem boş kaleye gol atamıyor Yunus iki pas veremiyor bunlar mı yıldız ? Hep biz şımartıyoruz yanlış yapıyoruz.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23