• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan: Cezaevindeki zatın Kürtlükle alakası yok

Diyarbakır’da toplu açılış töreninde konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Kandil'e Kürt kardeşlerimin çocuklarını kaçıran bunlar değil mi? Yasin Börü'yü şehit eden alçaklar bunlar değil mi? Bunun hesabını Diyarbakırlı kardeşlerim soracak. Edirne'de yatan zatın Kürtlükle alakası yok, bu adam Kürt değil, benim Kürt kardeşlerimi sömürüyor" ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sana ne?

Ne oldu? Millet ittifakını HDP'lilerle PKK ile anlaşıyorlar diye suçluyordun? Sen daha fazlasını yaparsın da. Kürtlerin anlaşıp, oy vermeye niyetleri yok. Birkaç Kürt siyasetçi ve gazeteci ile çözüm süreci diyerek yine başladın nabız yoklatmalara? Ayrıca S.Demirtaş'ın Kürtlüğünu sorgulamak sana mı kaldı? Diyarbakır halkı karşısında böyle konuşmak bile Kürtlere hakarettir.
  • 2 Yıl Önce

Millet

Bence devletin resmi kurumlarından biri Mit olur, Nüfus müdürlüğü olur, dil tarih kurumu olur artık hangisi uygun olursa birisi çıkıp Kamalin, Maralın selonun, Temelin, Davutun oğlunun, gerçek kimliklerini, göbeğinde görünmezin de, kimler ile iltisaklı olduğunu açıklamalı.
  • 2 Yıl Önce

Diyarbakır annelerini Batı'nın şempanzelerine bırakmadık. Nerede bunlar, bir kere gelip de Diyarbakır annelerini ziyaret ettiler mi?

avruba/abd nin soykırımlarına sahtekarlığına ırkçılığına islam/insanlık/mülteci/türkiye DÜŞMANLIĞINA ve FRONTEKS_YUNANIN MÜLTECİ KATLİAMLARINA- TÜRKİYENİN 4 MİLYON MÜLTECİYE 10 YILDIR EV SAHİPLİĞİ YAPMASINI GİZLEYİP DEVLETİMİZ-MİLLETİMİZ ALEYHİNDE "SESSİZ KALANLARA", irandaki bir kişi için ucuz saç kesme numarasına başvuran, sorosçu lbgt ye hassasiyet gösteren sahtekarlara, ve tüm barbar batıcı-haçlı kontrollü mankurtlara-hainlere-gafillere...tüm mecazi şempanzelere GELSİN.... -gerçek şempanzelerden özür:)-.....
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23