• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Efsane kuru fasulyenin sırrı çözüldü! Meğer bunu katıyorlarmış

En efsane lezzete sahip Karadenizlilerin kuru fasulye tarifinin sırrı ortaya çıktı. Meğer kuru fasulyenin dağılmamasını ve lokum gibi olmasını sağlayan sütle ıslatmakmış. Kuru fasulyeyi akşamdan sütle ıslatın, tadına doyum olmayacak. Peki "Sütlü kuru fasulye nasıl yapılır" derseniz, buyrun tarifi ve püf noktalarına...

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sibel

Tarif için teşekkürler, küçüklüğümde babam kuru fasulye ısıtırken içine tereyağı koyardı çok güzel olurdu kremalı gibi ama önden eritilmez di fasulyenin üzerine koyardı.
  • 1 Yıl Önce

ayşe mut

DENEMEYE DEĞER PARÇA DANA KUŞBAŞI ETİ DE SÜTE YATIRMAK YUMUŞAMASINI SAĞLIYOR HATTA ÖNCEDEN MADEN SUYUNA YATIRIN BÜTÜN KANI AKIYOR SABAHA KADAR KALSIN SÜZÜN SONRA SÜT VEYA ZEYTİNYAĞI İLE ISLATIN BEKLESİN SONRA PİŞİRİN
  • 2 Yıl Önce

Kagan

Doğu ve güneydoğu, içanadolu yemekleri yanında karadeniz yemeklerinin adı okunmaz. Sondan bile giremezler listeye
  • 2 Yıl Önce

Emekli

Yemede yanında yat deyecem ama benim gibi emeklilere bu zamanda bunlar hayal, emekli maașımı da kușa çevirdi bu hükümet, kendileride ilerde muhtaç olanlardan olurlar inșaallah.
  • 2 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Hahahaa daha çok uğraşirsınız ama Çayelinde HÜSREV ve LALE lokantası gibi yapamazsınız bilesiniz.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23