• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in zulmü müslümanlar sessiz kaldıkça daha da artıyor! 164 Filistinli ailenin evlerine gitmesini yasakladı!

Siyonist rejim Nablus'ta 164 Filistinli ailenin giriş iznini iptal etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İsrail devleti bu tür girişimleriyle, insanlık sucu işliyor ve kendi sonunu hızlandırarak hazırlıyor. Ermenilerin, Rumların ve İsraillilerin devlet kurmaları asla doğru olamaz çünkü bunların geçmişlerinde devlet geleneği yoktur, bunun için kendilerinden başkasını asla düşünemezler, Osmanlı İmparatorluğu himayesinde, bunlar her türlü özgürlük verilerek, güven ve huzur içinde yaşadıklarını kendileri bile inkar edemez. İsrail başkalarına ait toprakları hiç hakkı olmadığı halde işgal ediyor, bunlar terörist olmuyor da, toprak sahipleri terörist oluyor, buna kargalar bile güler. Hz Yusuf'un soyundan gelenler İsrail'in başına geçmediği sürece bu devlet asla huzur göremez, çünkü şiddet yanlı politikalarıyla kendi sonlarını hazırlıyorlar.
  • 2 Yıl Önce

ramses

KIZANLARLA İŞİM OLMAZ;İSRAİLLE KÖTÜSÜN ESADLA KÖTÜSÜN ,ABD İLE KÖTÜSÜN DEYİP DEYİP REİSİ darboğaza sokanlar bunun müsebbibi ;bu baskı cendere algı ve psikolik baskı olmasa Resi israillede yunan gibi görüşmezdi ;dedik ya yunanla niye görüşmüyoz diyenler çıkar şimdide!!!!! ;İSRAİl le asla görüşülmemelidir;esadlada ;bae ;salmanlada ;kim ne derse desin !ALLAH ReİSEe sabır versin !ben çekmem alayına da maddi manevi kurardım cendereyi ilan vermezdim yoldaş basına ;tÜSİAD a vergi oranını artırırdım ;beş kuruş teşvik vermezdim , herkes alıştı almaya ;ne veriyon baba ;senin REKTÖR üne çocuğum hasta bir yardım et dedim; REİSİM darülacezeye git dedi BANA ;adıMı e.ü rektör BAŞ HARFİ NECDET BUDAK !
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

Filistin Allahın hükmüyle hükmetsin tüm dünya müslümanlarına vatandaşlık (esasen dinde böyle bir tanım yok küfürdür
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Bizde ise KHK zulmü ile yüzbinlercesi var beyim!!
  • 2 Yıl Önce

SİNAN

SALİH CE , DELİLSİZ DAVA GÖRÜLMEZ, BU HUKUKTA DA BİR KURALDIR DELİLLENDİRİLİR, İSPATLANIR ŞAHİTLENDİRİLİR. RİVAYETE GÖRE HİÇ KİMSE CEZALANDIRILMAZ. MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL BU ÜLKE HUKUK DEVLETİ. SEN YÜZBİNLERCE KİŞİNİN RİVAYETLERLE Mİ KAMU HAKLARINDAN MAHRUM OLDUĞUNU SANIYORSUN?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23