• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na başörtüsü fikrini veren isim şok etti! “Afedersiniz, kıçıyla gülmüştür”

Kemal Kılıçdaroğlu'na başörtüsüne kanun teklifi fikrini veren ismin Ahmet Davutoğlu olduğu tartışmalarıyla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şerafettin YEŞİLBAŞ

İslamiyetin de, Kur'anı Kerim'inde, Müslümanlığında bir başörtüsünden ibaret olmadığını, artık dünyada bilmeyen kalmadı, ama bunu istismar edenler de, çok ama çok iyi bilmesine rağmen, kutuplaşma ile, insanları kendi düşüncelerine, katmanlarına katmak için, diğer tüm hususları sözde kabul etselerde, hiçe sayıp, varsa yoksa türban diye tutturmalarının, ne İslamda, ne Kur'anda ne de Müslümanlıkta yeri olmadığını belirtmek istiyorum. Artık sadece Ülkemizde değil, Birleşik Arap Emirliklerinde, Suudi Krallığında ve diğer Müslüman ülkelerde, Kapitalizmin 'İslamiyeti de, Kur'anı da, Müslümanlığı da' çekip, çevirip kendine göre kullandığını, hatta Camileri de fırsatçılık bilip, İbadethanelerin gereksiz masraflar yapılarak Ticari Amaç için kullanıldığını, yeni Kapitalistlerin de, Din İstismarcılığıyla, İslam Kapitalizmine dönüşerek, şeyhler, tarikatlar, cemaatler kapsamında,dinin kullanılarak, topluma egemen olmaya çalıştıkları ve egemen oldukları, söz konusu Birleşik Arap Emirliklerine, Suudi Krallığına bakıldığında da tüm bunların fazlasıyla görüldüğünü, Türkiye'nin Burada ki İslam Kapitalizmine doğru evrildiğini, ne İslamiyetle, ne Kur'anla, ne Müslümanlıkla, ne de Peygamberimizin yaşantısıyla örtüşmeyen, 'Birleşik Arap Emirliklerinde ki Emirlerin, o da Medyaya yansıdğı kadarıyla 15,20,30 milyar Dolarlık Servetlerinin, Altın Kaplama Arabalar kullanmalarının, son zamanlarda görüldüğü üzere, Suudi Arabistanda'ki 700 milyar dolarlık Futbol yatırım ve masraflarından' belli olduğunu belirtmeye gerek varmıdır. Kur'an Allah'tan korkmayı ve İbadeti İnsanlara birbirlerine yardım etmesi, kötülük etmemesi için emreder. Herkesin bildiği üzere 'kul hakkınla gelme, ben onu affedemem, onu sende hakkı olan, kulumla hallet' diğer Allahın Emirlerime uyulup, uyulmama konusunda, İnsanların Cennet veya Cehenneme koyacak olan Benim, Affedip, affetmeyecek olan Benim, bu tamamen Benim tasarrufumda derken, Bunca rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, zina, kadın ticareti, uyuşturucu ticareti, öldürme, yaralama ve haramın, Kapitalizmden kaynaklı açlık, yokluk, geçimsizliğin, boşanmaların, cinayetlerin her geçen gün arttığı Ülkemizde ve benzer Müslüman Ülkelerde, bunca işlerin arasında tüm bunlar bitmiş gibisine Türban da, Türban diye tutturmanın hiç şüphesiz, Din Ticareti yapmaya çalışanların, bundan meden umat ve beslenenlerin işi olduğunu, Bunun ne İnsanlığa, ne İslamiyete, ne Müslümanlığa, ne Peygamberimize olan saygımıza hiçbir faydası olmadığını,zira bunlardan ötürü de Müslümanlık 'kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma, iyilik dini' olmasına ve Müslümanlarda ki nüfus artışının daha fazla olmasına rağmen, Hristiyanlığın önüne geçemediğini belirtmek isterim. Kısaca, Müslümanlık Müslümanca yaşamaktır, salt türbanlı, tesettürlü yaşamak değildir. Saygılarımla
  • 1 Yıl Önce

Mustafa Kılınç

Sayın kılıçtar kılavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmaz. Konuşurken yaptığın el hareketleri dahi kukla kokuyor akıl olmayanı cahili menfaat peres çapsız kişileri kullanmak devşirmek çok kolaydır. 23 yıldır işte bunun için muhalefetsin. İçte ne olduğunuzun önemi yok iplerinizin ucu batıda küresel güçte olması acı. Tayip sana ve 6+1 e deri kaplamalı altın yaldızlı bir kapak daha yaptı ama siz dikiş tutmuyorsunız.
  • 2 Yıl Önce

OMUT

Bir zamanlar bay kemalı adam yerine koymaayan Davutoğlu, kalkıp akıl ve fikir verecek olrsa peki bu adamda akıl fikir olur mu?
  • 2 Yıl Önce

fetösavar

mübarek gün chp.nin anlatılma ve anlaşılma vakti... tabi böyle günleri yaşayıp hatırlamak istiyorsak. yoksa adamlar değil yaşamayı anmayı bile suç sayarlar...
  • 2 Yıl Önce

TC Bursa

Mübarek gün başlığa bak. 
  • 2 Yıl Önce

ADİL

MÜNAFIKLIK NASIL OLUR DERSENİZ İŞTE ANCAK BU ŞEKİLDE OLUR
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23