• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet ve millet düşmanları fırsat kolluyor!

Türk Tabipleri Birliği, (TTB) Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) gibi devlet ve istikrar düşmanı STK’lar arasında bulunan Türk Eczacıları Birliği, yaklaşan seçimler öncesi hükümeti zor duruma düşürmek için adım adım Türkiye genelinde büyük Eczacı Eylemi’ne hazırlanıyor.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ecz2

Akite yakışmayan bir haber. 
  • 2 Yıl Önce

Ecz

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere ciddi bir algı anlayış ve zeka seviyesi problemi var. Birisi eczacılara şerefsiz bile demiş. Bu algıya ne eylem ne laf işler. Sorunlar masada daha güzel çözülür.
  • 2 Yıl Önce

Hsn

Hükümetin ihmalkarligi şimdi ayagina dolanmaya başladı. Zamanında bu birlik ve odalar sendikal yapıya kavuşturulacak olsaydı bugün etkileri eğitim sen denilen malum öğretmen sendikası kadar ancak olurdu. Ve hala geç değil. Bir an önce her meslek sahibinin isteği dahilinde istediği bir sendikaya uye olabilecegi bir duzenleme yapulabilir.
  • 2 Yıl Önce

adem çam

ak parti yönetiminde görevli bir eczacı olarak bu haberinizi esefle kınıyorum.eczacıların haklarını savunması adına yapılan bu haklı eylemi çok yanlış yerlere çekmişsiniz.bu yanlış haberlerle ak partiye fayda değil zarar vermektesiniz.
  • 2 Yıl Önce

Ecz ali avşaroğlu

1)5ml Enjektörü 80 kuruşa alıp 17 kuruşa zararına sgk ya satıyoruz,yıllardır güncellenmiyor2)sgk nın firmadan talep edip de alamadığı iskontoyu mecburi olarak biz veriyoruz ve ilacı zararına satıyoruz örn:salofalk tabletki 3)majistral (hazırlama)ilaç eczanede 60 tl ye mal edip zararına 40 tl ye satıyoruz4)yaklaşık 600-700 kalem ilaç (öyle veya böyle sebeplerden)piyasaya sürülmüyor.
  • 2 Yıl Önce

Duyarlı

Eyleme katılan eczacının SGK ve devlet kurumları ile anlaşmaları feshedilmeli. Böyle hainler devletin imkanlarından faydalanmamalı.
  • 2 Yıl Önce

REF.ECZACI

MUHALİF OLMAYAN ECZACI KARDEŞİM.BELİRTTİĞİN GİBİ TEFTİŞTE DURUMUNU İZAH EDERSİN.PAS GEÇERLER.BAK.AK.SELVİ,BAK.A.HAKAN'A.GÜZEL GÜZEL YAZIYORLAR.KİMSE BİŞEY DİYEBİLİYORMU?REFERANSI KUVVETLİ.AKILLI OL.
  • 2 Yıl Önce

Eczacı

Sanki Türkiye uçarken eczacıları gördüde Zincir eczane açacaktı üstüne üstülük
  • 2 Yıl Önce

Ecz.YD

Hani demişler ya benim ayakkabımı giyip benim yürüdüğüm yolda yürümeden beni anlayamazsın.Bir haber yaparken kamuoyuna yanlış bilgi vermek bence büyük vebal.Yazdım oldu değil.Her kelimenin hesabı iyi ki var.
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

Devlet eczanelere de bir çeki düzen gelmeli artık bıktık yani. Eczaneye gidiyorsun ilaç almaya verilen ilaçla reçete aynı değil. Ya niye böyle oldu işte aynı işi görüyor vırt zırt sonrada hasta ilaç zehirlenmesi yaşıyor.
  • 2 Yıl Önce

tanju alkan

o dediğin muadil ilaç demek. bunu devletin kendisi istiyor, eczane değil.

ecz

düşmanlık yapmayı bırakın artık, eczaneler de millete halka hizmet eden sağlık kuruluşudur, polemik haline getirmeyin yazıktır 
  • 2 Yıl Önce

Tüketici

Ozaman sizde işinizi düzgün yapın. Kendinizi ayrı bir yerde görmeyin. Topluma iyi hizmet edin.

Rabia Zafer

ŞEREFSİZLER SŪRŪSŪ BUNLAR KESİNLİKLE HESAP SORULMALIDIR VE CEZALANDIRILMALIDIRLAR.
  • 2 Yıl Önce

tanju alkan

ablacım konuyu anlamadan böyle hakaret etmek yakışmaz size. etraflıca araştırmadan biz eczacılara haksızlık yapma. derdimiz iktidara vurmak değil. sıkıntımızın görülmesini ve düzeltilmesini istiyoruz. şimdiye kadar bakan bizi kaale almadı.eylemden başka çare bırakmadı.

Emre Özen

Ben Reisimizi seven bir eczacı olarak konuyu bu şekilde saptirmanizı şaşkınlıkla izliyorum. Mesleğimiz deki dar boğazın sebebi mevcut kurumların kendilerini amirlerine şirin göstermek için sorunların sümenaltı yapılmasından kaynaklanıyor. Umarım sesimiz Cumhurbaşkanımıza ulaşır..
  • 2 Yıl Önce

yaşamak güzel

ya bu eczacılık işi devlet için daha kolay.hastanelerde eczane bölümleri varı eskiden,şimdi devletim açsın o tip eczane bölümlerini hastanelerde bakalım ne yapacak bu yamyam çakallar.
  • 2 Yıl Önce

tanju alkan

o bölüm hala var. ben de eczacı olarak orada çalışıyorum. bu son teşvik düzenlemesi ile biz eczacılar yok sayıldık bakan tarafından. konuyu bilmeden yapılan bu taraflı haber bir rezilliktir. müslüman dediğimiz adamlar haberi bu şekilde yapıyorsa diğerlerini düşünemiyorum.

Okr34

Ecz06 kişisine; işiniz gücünüz milleti toplumu germek. Yok zam geldi yok stoklarda ilaç yok sırf alavere dalavere. Az biraz milli olun la vatanperver olun.

Ecz06

Öncelikle biz senin gibi yalaka değiliz, biz siyaset yapmıyoruz,amacımız sesimizi duyurmak derdimizi anlatabilmek..senin gibi saksakcilar anlamaz kafanız basmaz

Eczethem

Cumhurbaşkanımıza en büyük kötülüğü sizin bu yayın anlayışınız yapıyor.Siyasetten bağımsız olarak bu eyleme destek veriyoruz.Özellikle son zamanlarda otekilestirildik yalnizlastirildik umursanmadık.Sesimiz duyulmadı.
  • 2 Yıl Önce

İZMİR

Adamlar ağaç DEDİ BİZDE ECZANE DERİZ eylemin kralını eczane yılanı oluruz
  • 2 Yıl Önce

Mehmet can

Odaları çok iyi olmayabilir haklısınız ama Eczacıların ne fırsatçılığı olmuş kara propoganda cahillik yapıyorsunuz
  • 2 Yıl Önce

Mehmet cAn adıbelli

Eczacılar şuan çok haklılar, kârlılık baremlerinde 2009 taki ilaç fiyatları dayatılıyor vs vs . Aklı başında herkes eczacılara hak verir. Bu kadar gözü kapalı olmayın lütfen, biraz konuya hakim olun araştırın siz habercisiniz taraftar veya trol değilsiniz
  • 2 Yıl Önce

buyuk ceyleme kalkismsya ihanete cok daha buyuk caydirici CEZALAR ISTIYORUZ...z

2023 oncesi ic-dis hain organizasyonlara daha dikkatli olmak sart ....ORTAK HEDEFLERI AYNI ....IMANLI FERASETLI MILLET SIZDEN DAHA AKILLI
  • 2 Yıl Önce

ECZ VE DIŞ KAPI

YAHU BU DIŞ DÜŞMANLARIN İŞİ GÜCÜ YOKTA ECZANELEREDEMİ KARIŞIYORLAR?DEMEKKİ KENDİ ECZANELERİNDE SORUN YOK.

Abdullah Murat

Müslümanın vatanı sevgisi imanındandır. Lakin adaletsiz yani Allahın hükümlerinin hakim olmadığı toprak ona vatan değildir. Allahın hükümleriyle indirdiği ile hükmetmeyen ona veli vekil yani devlet değildir Böylesinin türlü türlü düşmanı olmakla birlikte O zaten Allaha düşman düşmanlık yapmakta onun emrettiği düzenin bozgunculuğunu üstlenmektedir Önemli olan Allaha dost olmaktır Böyle oluncada düşmanın çok olacak fakat azda olsan Allahın tarafında olacak çektiğin sıkıntı ettiğin sabır mukafatı olacak gösterdiğin mücadele ise Allah yolunda olacaktır. Düşman ise gerçek düşman.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

İlaçta insanların sağlık konularında patent uygulamsına son verilmeli yeterliliği olan üretim tesisi kontrolu kafi olmalıdır. İnsanların sağlıkları ilaç firmalarının (özellikle yahudi) ticaret kar elde etme yarışının parçası olmamalıdır. Etken maddesi temin edildiği halde bazı ilaçlar yabancı firmalar tarafından piyasaya sürülmemekte ve ilaçtada helal kavramı önemlidir jelatin içerikli kapsüller veya içerik domuz içerebilmekte yada besmelesiz kesilen hayvanlardan elde edilebilmekte. Müslümanlar tedavisi için gerekli tüm ilaçları helal konseptine uygun patente takılmadan kendi üretebilmeli ayrıca etken maddesi olduğu bilindiği halde temin edilemeyen ilaçların üretimi izin verilmiş lablarda gerektiği kadar sipariş üzerine özel üretimi gerçekleştirilebilmelidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23