• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT lobisi her yolu deniyor! “Müslümanlar uyanık olmak zorunda”

İstanbul Fatih’teki Büyük Aile Yürüyüşü’ne öncülük eden Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, LGBT lobisinin önündeki en büyük engelin Müslümanlar olduğunu belirttiği mesajında, dindarlara önemli uyarılarda bulundu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Meliha Altan

Cumhurbaşkanımız bu bakanı görevden alınsın eşciñselliği gençlerimize özendiriliyor sapkınlık cinsiyet değiştirmeye izin verilmesin
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

Allahın emrettiği düzen ahlaki yapı selamet ve kardeşlik ortamı sağlanmalıdır Bu müslümanların halife görevi kutsal bir vazife Allahın yüklediği ona kulluğu oluşturan en önemli kısmından biridir. Müslümanın yaşam hayat alanı ancak gerçek adaletin sağlandığı Allahın hükümlerinin hakim kılındığı zulümden haksızlık ve ahlaksızlıktan arındırılmış topraklardır Hz Muhammed SAV in taşıdığı dalgalandırdığı sancak Allahın hükümlerinin hakimliğini gerçek adaleti düzeni temsil etmektedir. Bu Allahın yoludur. İslam gönüllerdeki bir inanç yada ibadetten ibaret değildir. İslam adaletin yönetimin tamamını kapsar hem adalet hem ahlak için kullanılır. Dini dinin sahibi tanımlamış şartlarını ve sınırlarını belirlemiştir. İslam küfrün kafirin verdiği bir alanda yaşanamaz İslam hakdır ve batılı bertaraf etmek için vardır. İslam diğerlerinin üztüne gelmek ve onların yaptığı insanları kendilerine boyun eğdirerek cehenneme sürükleme işi olan adam öldürmekten beter fitneyi yok etmek içindir. İslamda cihadın ordunun kolluk kuvvetlerinin var oluş sebebi budur. Şeytan ve onun ordusu dostu onun için savaşan hak ile mücadele eden kafirler Bugün tanımlanmış terör örgütü ve elebaşlarından çok daha tehlikeli gerçek birer düşmandır. Dünyada şeytanın üstlendiği senin yoluna oturacağım dediği en büyük misyonu Allahın emrettiği düzeni ahlaki yapıyı temelden kaldırmak onun yolunu kötü göstermek ona inanlar arasında ahlaksızlığın yayılmasını isteyenler onlar işte şeytanın askerleri yeryüzünde bozgunculuk yapanlar Allaha ve resülüne savaş açanlardır Onların cezası sürülmeleri el ayak çapraz kesilmesi veya öldürülmeleridir Bu onların dünyada cezası ahiretteki ise daha büyük ve şiddetli ve devamlı olacaktır. Müslümana düşen ise onun emrettiği düzeni sağlamaktır. bu uğurda örneklenmiş olan mücadeleyi sergilemek yapamıyorsa hicret etmektir.
  • 2 Yıl Önce

bunun insan hakları ve eşitlik örgütü DEĞİL, ALDATICI PARAVAN arkasındaki sorosçu küresel empertalist YIKICI BÖLÜCÜ "SİYASİ" ÖZEL HARP FAALİYETİ OLDUĞU İYİ ANLATILMALI tüm dünyaya...

................
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

İş gereği gittiğim eskişehir de gördüklerim çok vahimdi. Bazı Gençlerin boyunlarında haç kolyesi vardı. Aman Allah'ım çok kötü oldum. Gence sordum haç işareti anlamını biliyormusun diye dünyadan haberi yok. Aksesuar sanıyor ve övünüyor.  
  • 2 Yıl Önce

Merhaba

Rabbim bunları hayırla ıslah etsin, eğer ıslah olmayacaklar iseler bizleri bunların şerrinden muhafaza etsin ve bunları bildiği gibi yapsın. Âmin.!
  • 2 Yıl Önce

Sefer

cinsi sapık örgütlerin mensupları mutlaka terör kapsamında yargılanmalı
  • 2 Yıl Önce

alaattin

AYNEN, HEPSINE HAYIR
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Kuranın önündeki okuma engellerini kaldırmadan müslüman mümin olamaz.
  • 2 Yıl Önce

bir

LGBT ye HAYIRRRR. Garanti bankasına HAYIRRRRR. Bayer ürünlerine HAYIRRRRRR muhalefete HAYIRRRRRRRRRR CHPKKFETÖ ye HAYIRRRRRRR HDPKK ya HAYIRRRRRRRRRR İPKKya HAYIRRRRRRRRRRRRR devaKKya HAYIRRRRRRRRRRR gelecekpkkya HAYIRRRRRRRR saadet PKK'ya HAYIRRRRRRRR
  • 2 Yıl Önce

Grafeni Çaktılar

Aloo uyan uyan bak nereye geldik, sen burada in istersen! Aşkın gözü kördür. Allah'tan başka kimseye aşık olma, ihanete uğrarsın. Artık aç gözünü de neye aşık olduğunu gör. Kendini kandırma artık! Muhalefet 20 yıldır yönetime gelememiş, sorumluluk almamış. İyi yada kötü her ne yapılıyorsa iktidar yapıyor, muhalefet seyrediyor. Gözünü açarsan göreceğin tablo bu!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23