• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anayasal suç işleyen TTB'ye göz yumuldu, taviz tavizi getirdi! Hükümete küstah tehdit! "Bu düzenlemeleri hayata geçirmezseniz..."

Kamu görevlilerin grev yapması yasak olmasına rağmen hükümetin taviz vererek anayasal suç işleyen Tabipler Birliği'nin doktorlarına gerekli cezayı vermemesinin ardından kamu düzenini ihlal eden sözde bazı doktorlar yine greve gitti. Hükümeti tehdit eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) "Bu eylem bir uyarıdır" diyerek süre verdiler.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dallı

EH ARTIK DEVLETTEN BESLENEN HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNAYAN BU GÜRUHA EL ATILMALI.KAMUDA HERKES DEĞERLİ.
  • 2 Yıl Önce

DRSNN

YA ARKADAŞ CIA GİBİ ÇALIŞIYOR HİÇ BİR SAVCI NEDEN MÜDAHALE ETMEZ 2023 TE İNŞİALLAH BUNUN KANUNU DA DEĞİŞTİRİLEREK BUNLARINDA HAİNLİĞİNİE SON VERİLİR
  • 2 Yıl Önce

baho

devleti gücü sade vatadaşa mı yetiyor? bunları kim koruyor? kanunlar boşuna mı var? devletin devamlılığı nerede kaldı? savcılar, idare mahkemeleri, danıştay uyuyor mu? hükümet ne yapıyor hükümet? illa kaos çıkmasını mı bekliyorlar?
  • 2 Yıl Önce

ccc

Devlet gücünü gösterip bu hainlerin soluğunu kesmeli
  • 2 Yıl Önce

ramses

elimizde bir sürü belge bilgi var Cumhurbaşkanına cimerden ulaşma imkanı kaldırıldı ;sayın KOCA bu oalyalrın müsebbi abdğlhamit gül gibi 5 yıl altındaki cezaları aalvere dalevereyle dentimli serbestliğe çevirdi terörist mv.leri ,bir sürü küfürbaz ahlaksız cirit atıyro ;bacağına sık ceza lama !hastanelerle iş çirkefliğe döndü ;30 yıldır üniversitedeyim ;muhasebe ve tıpta sekreterlik yaptım ;elimizde yetişenleri tanıyamıyoruz hadszilik küstahlık felaket boyutta çiçek şikayetiyle acile gittim ,cildiye ve dahiliyeye sevk edildim ;diyorum doktor (14/09/2022 İZMİR /BUCA SEYFİ DEMİRSOYDA!cildiyede) ,bana ne? diyor; bulaşıcıysa DİYORUM umrumda diil diyor!!;randevu sistemi kilitli ;SAYIN CUMHURBAŞKANI VE YETKİLİLER LTF SAĞLIĞI SAĞLIK BAKANINA ŞİKAYETLE BU İŞ ÇÖZÜLMELİ,BIKTIK BÜROKRASİDEN ,VİCDANINI TTB YE TESLİM ETMİŞ KİŞİLERDEN BİR HALT OLMAZ!HADİ MAŞALLAH İYİSİN HOŞSSUN DEMEKLE YÜRÜMEZ İŞLER ;50 SİNDEN SONRA ONA BUNAMI YALVARCAZ!KESİNLİKLE ZAM VERİLMEMELİ GREV YAPANLARIN ÖZELDEN RÜŞVET ALDIKLARIDA SÖYLENİYOR ÖZELDE 4 KAT FİYAT ARTIRDI!BEYİN GÖÇÜ OLURMUŞ BUNLARIN BEYNİ ZATEN KİRADA ,SATILSA NE OLUR?
  • 2 Yıl Önce

Nur

Bu terörist yapılanma tabibler birliği ülkenin sağlık sistemini dinamitlemeye çalışıyor millet farkında bu yspılanmsya devletin artık el atma zamanı geldi geçiyor bunlara destek veren tüm sağlıkçılarında durumunu gözden geçirmesi gerekir greve çıkanların işten el çektirilmesi gerekir sağlıkçıların milletin gözünden düştüğü aşikar bayramdan önce yaptıkları eylemi unutmadık milleti mağdur ettiler mimledik açıkça irite etneyin milleti tb birliğinin değil devletimizin yanındayız
  • 2 Yıl Önce

abbas

Aynen doktorların bazıları sağlıkçı olduğunu unutuyorlar kendilerini üst sekmen görüyorlar
  • 2 Yıl Önce

Ay Yıldız

Bunun suçlusu kim ? Cevap :
  • 2 Yıl Önce

Okur

Bugün Eskişehir de gittiğim aile sağlığı merkezinde doktor odalarının kapılarına şu yazılar asılmış 15 eylülden itibaren aile hekimliği için mhrs 182 den randevu alınacak randevusu olmayan hastalara bakılmayacaktır. Bakanlık yada sorumlular bu yanlıştan derhal dönmeli. İnsanlar ani kararla yada geçerken uğrayıp rutin ilaçlarını yazdırıyor yada aniden muayeneye gidiyor Allah aşkına bunun randevusu mu olur. Aile hekimine randevulu gitmek hastanelerin acil bölümüne randevulu gitmek gibi bişey saçmalık yani.kaldıki Bu durum hastane acil yoğunluğunu artıracaktır. Sayın cumhurbaşkanımız müdahale etmeli.
  • 2 Yıl Önce

Nur

Sağlık ocağı doktorunuzla ilgili bir durum fanatik tabipler birliği değilse hükümet düşmanı değilse aldırmayın rahatlıkla her işinizi görürsünüz devlet o kadını tb başındaki militan fincancıyı kurumu lav etmeli

Sakaryalı

AKP'nin gücü bize yetiyor çalışma bakanlığına bağlı işkur beni icraya vermiş işsizlik maaşıni geri istiyor.devletin kasası boş sanırım R.T.Erdogana lafım yok ama içerde kuyusunu kazan çok.bu zihniyete oy moy yok.
  • 2 Yıl Önce

Harun raşit öz

bu vatan hainlerine bu terörist sevicilerine bukadar müsamaha göstermek doğru değil bunların amacı kaos çıkarmak
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23