• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük'ten bomba Erdoğan yazısı! “Bu duruma düşerler” deyip açıkladı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı sosyal konut projesinin olası yansımalarını değerlendirdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

odunu aday yapsan oy verilecek durumu ne hazin...eğitimlı cehalet ve fanatizm ne acı...proje var mı-yok mu hangi sürede ne anlatacak aday sorgulaması olmaması ne kadar demokratik ve çağdaş?!

.........
  • 2 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

BU HAMLE GÜZEL GÜZEL OLMASINADA BİR KERE BİZİM İNSANLARIMIZ NANKÖR NE KADAR İYİLİK YAPSAN YARANAMAZSIN,HEP AĞLARIZ AĞLAR DURURUZ GÜLEMYİZ ALLAH RAZI OLSUN BİLE DEMEYİZ.SONRASINADA GELİNCE ORTA DİREK KALMADI MARKETE GİDERİZ 1 AYLIK MASRAFIMIZ BİR GİDİŞ MARKET MASRAFI OLUP DURUYOR,HERGÜN ETE GÖTE BENZİNE SUYA ZAM GELİYOR,MAKSATLARINI BİLİYORUM MİLLETİ AKPARTİDEN TAYYİPTEN SOĞUTMAK,BU MİLLET VADETTİNE HAİN DİYENLERE HAİN KENDİLERİDİR DİYEMEZLERSE O HAİNLERE CEVAP VEREMEZSEK,YARGI O VAHDETTİNE HAİN DİYENLERE SEYİRCİ KALIYORSA VAY HALİMİZE,AYNI DURUM AVRUPADA OLSA ORANIN YARGISI HAİN DİYENLERİN ANASINI BELLER,YAPILAN BU TOKİ ÇALIŞMALARI İÇİN SAYIN CEM KÜÇÜK DERKİ DAR GELİRLERE HİTAP EDİLMİŞ FAKİR FUKARALARA YAPILMIŞ BİR ADIMDIR BU SEÇİMDE AKPARTİYİ YÜKSELTECEKTİR DİYOR BEN BUNA İNANMIYORUM SAYIN KÜÇÜK.VANDA 2 KERE DEPREM OLDU DEVLET 2 KERE KOŞTU VAN HALKI NEREYE KOŞTU HDP YE,PKK NIN KUCAĞINA KOŞTU.O YÜZDEN BİZİM İNSANIMIZ VEFASIZ,HAİNLİKTE ÜSTÜMÜZE BİZDEN BETERİ YOKTUR.
  • 2 Yıl Önce

İbrahim-Musa

Doğru tesbit bende öyle görüyor ve senin gibi düşünüyorum ...

Abdullah Kaya Amasyalı

Seçimlerde Kıymetli Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan' ın aldığı oy oranını gören masadaki liderler masanın altında kaçacak yer arayacaklar. Bir şey daha söyleyeyim HDP seçimlere giremeyecektir. Geçmiş olsun.
  • 2 Yıl Önce

ÇETİN

YÜZYILIN LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN eksilerde batakta olan Türkiyeyi yeniden kurdu....lider ülkelerden birisi yaptı...ülke ve halk zenginleşti....maaşlara zammı % 1 de versi,hiç konut yapmasa da...tek oyum var...YÜZYILIN LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a......
  • 2 Yıl Önce

fatih

cem küçük sn erdoğan vatandaşa 6+2 li masayı anlatın demiş. hadi bunada bunada cevap ver cem küçük. vatandaş herşeyi gayet iyi görüyor ve biliyor sn.erdoğan sn vekilleri yormayın zahmet etmesinler. sizin 4 yıldır söz veripte tutumadığınız SÜRESİZ NAFAKA ZULMÜNÜ, 6284, tmk175, kadın beyanı esası, zina-fuhuş yasalarını, lgbt sessizliğinizi, yeşil feministleri, KADEM i gayet iyi biliyor. vatandaş anlatıyor anlamayan sizlersiniz. 5 milyonyondan fazla mağdurunda, vatandaşında bu elbette bir cevabı ve tepkisi olacaktır. sizin bilmediğiniz bu.
  • 2 Yıl Önce

El Salvador

Ucuz evmis, millet eviini gecindirme derdine, kim odeyecek o ucuz evin taksitlerini, milletin aldigi gecimini karsilamiyor, milyonlarca issiz de cabasi, secim gelince boyle goz boyamalar basliyor, ben yemiyorum, milletin de yedigini sanmiyorum artik.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23