• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Sapık"a sahip çıkan azgın azınlığa efsane cevap! "İmam hatiplilere hakaret eden ahlaksız da aynı muameleyi görmüş"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, imam hatiplilere hakaret eden şarkıcı Gülşen'e sahip çıkan azgın azınlığa efsane bir cevap verdi.

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tufan

Ramses’in mumyası kılıklı mahluk bütün memleketi meşgul etti.
  • 2 Yıl Önce

hooppss

mareşal mustafa kemal'in bütün askeri okullarda okunmasını tavsiye ettiği ziya gökalp'in şiirini okuduğu için, kemalistler modern demokrasi gereği istanbul büyükşehir belediye başkanlığı görevinden alındığında çok ilerici demokratlar tarafından kiç bir tepkigörmemiş hatta yüksek takdirlere mazhar olmuştu. UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ.
  • 2 Yıl Önce

Ismail

Bu kadin imamhatipler uzerinde sayin cumhurbaskanimiz hedef alinmistir .
  • 2 Yıl Önce

Hayrettin HATUNOĞLU

Ülkenin gündemine bak bir teşhirci sapığın hakareti. Devlet adamları ülkenin bunca problemi varken onları çözmeye kafa yoracaklarına bu şarkıcı müsveddesi teşhirci sapığa cevap vermeye çalışıyor. Yazıklar olsun.
  • 2 Yıl Önce

Rabia Zafer

BUNLARA HESAP SORULMAYINCA İYİCE AZITTILAR  
  • 2 Yıl Önce

MUSTAFA

Biz cevap bu kadar mı "efradı cami,ağyarını mani olur". Fakat bazılarınca PKK'lılar bile "beyaz Türk" kabul edilirken,bazılarımız "öz yurdunda garip,öz vatanında parya"muamelesine maruz kalıyoruz.
  • 2 Yıl Önce

Şengül p

Bu Gülşen denen şahısın ceza almasını ve örnek teşkil etmesini çok isterim Allah bizleri ažgınlardan uzak etsin TÜRKİYE CUMHURİYETİ MÜSLUMANDIR MÜSLÜMAN KALACAK ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH
  • 2 Yıl Önce

Abdusselam EFE.

Allah ın adı ile Rahman Rahim. GÜLŞEN İ BIRAK, ÜMİT E BAK! Gülşen in sözü biraz incitici olsa da, ben Şahsen Kendi hakkımı ve 3 İmam Hatipli Çocuklarımın hakkını onlara vekaleten helal ediyorum. Ama, her fırsatta Irkçılık yapan ve cehaletle Din düşmanlığına kadar durumu vardıran Ümit Özdağ, Cumayı ve Camiyi sulandırmıştır ve Camiyi Arenaya çevirmeye çalışmıştır. Asıl Hakkında işlem yapılması gereken ve Tutuklanması gereken, Ümit Özdağ olmalıdır. Bence Gülşen i bırakın Ümit özdağ ı Kanuni açıdan soruşturun. En doğrusu bu olur diye düşünüyorum. En iyini Allah Teala bilir. 26.08.2022 Abdusselam EFE.
  • 2 Yıl Önce

Delikanlı

Ulan Abdullah! Imam hatip'i kutsal yapan nedir??? Ulan bu espirilerin kaynağı zaten Imam hatip'lerin kendileridir! Hatta daha argo espiriler var....Ulan, boğaziçilere bakanlık katında terörist denildi...Ulan laik eğitim okularına fuhuş yuvası diyorsunuz,kız erkek birlikte okuyorlar diye...Galatasaray ve Robert kolejindekilere ajan yuvası diyorsunuz ,hanginiz bu yüzden tutuklandı????????

Abdullah Murat

Kimse Allahın azda olsa kelamının okutulduğu imam hatipleri sapık yetiştiren algısı yapmaya hakkı yoktur. Lgbt bayrağını dalgalandırıp imam hatiplere ise karalama algısı yapanın özel bir misyon yüklendiği açıktır. Bende sana helal etmiyorum

Nasil ayni oluyor?

Ben simdi ozel liselilere laf etsem benidemi atacaksiniz iceri? Imam hatip liseside sonucta lisenin bir turudur, bundan neden bukadar alindiniz?
  • 2 Yıl Önce

özer

ne hikmetse ona karşı bir kaşıntınız var ama.. o da bir lise türü ama, nedense onların kapatılması için 60 yıldır savaşıyorsunuz. neden peki. dert islamdan rahatsızlık tahammülsüzlük islamın öğrenilmesi ve yaşanmasını istememeniz di mi canım.

Alperen

Hak ettiğini buldu
  • 2 Yıl Önce

Hakan

İt ürür kervanlar yürür şairin dediği gibi geldiği gibi gitmediler ya itini ya bitini yada p..ini bıraktı gitiler
  • 2 Yıl Önce

İzleyici

Bu akşam cnn türk semiha şahinin taraflı olarak sunduğu programda Gülşen tartışmasını izledim aman Allah'ım akla ziyan Bi program. Anladım ki Müslümanlar daha çok ama daha çok birbirlerine kenetlenmeli. Birde rtük böyle programları takip etmeli.
  • 2 Yıl Önce

Doğru

Aynen Ebubekir sifil beye çok haksızlık yapıldı. Sunucu ve bazı konukları hayretle izledik. Hele ki biride hdp bir iki bakanlık verilebilir diye söyleyen hayret yani herşeyolog.

Eser

Evet izledik ama yazık yani bir kişiyi telefonla bağlayıp içlerindeki dışa vurdular moderatör tarafsız olmalı yüz mimikleriyle felen taraf tutmak hoş değil.  

Şengül

Biz müslümanlar kenetlendik aklınız zararda yeni bir cihadın içindesiniz ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Semiha hanıma kucak dolusu sevgiler

Münir

Zombileşmiş kadın dikkat çekmek istiyor. Siz de onun istediğini yapıyorsunuz.
  • 2 Yıl Önce

semai

tabi görmezden gelelim onlar da zehirlerini gittikçe yaysın haberimiz olmasın bir de bakalım bizim çocuklar da onun lgbt camiasında olsun....

işini iyi yapıyor

bakanım matildi ölürken bütün işlerini görevini işletmelerini yönetimini her türlü yatay dikey havada karada ayakta en iyi dikildiğini görünce bunu varisi atamış onun için bu kadar OOOOOOOOO..........
  • 2 Yıl Önce

Adil

Süper cevap hislerimizin tercümanı olmuş. Teşekkürlerim sayın bakana
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23