• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Başıboş köpek pandemisi'ni kimse umursamıyor! 5 ayda 16 kişi hayatını kaybetti

Sokakta başıboş köpek tehdidi giderek büyüyor. İstatistiklere göre son 5 ayda 16 kişi sokak köpeklerinin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

deli dolu

birkaçtane kendini bilmezler yüzünden milyonlarca insan zarar görüyor.
  • 2 Yıl Önce

Yorumum

Çok acı , öncelikle insan ve o canlıları da gerçekten seviyor ve düşünüyorsak daha ne kadar beklenecek ?Acilen daha doğru tedbir ve uygulamalara geçilmeli.
  • 2 Yıl Önce

Mühendis

Devlet genelge yayinlayip ihbar hattı kurup ekiplerce tüm köpekleri belediyelerce barinaklara toplamalı. Petshopları kayit altina almalı hayvan satın alanları kaydetmeli bunlardan çevre temizlik vergisi almalı ve heryıl hayvanı kontrol ettirmeli ve hayvanina bakmayıp sokaga terk edene en az 10bin tl ceza kesmeli. Bunu yapın hayvan terörü kalmaz.
  • 2 Yıl Önce

Gökhan

Spor yaptığım zamanlarda  kovalamasından bıktım usandım. Sürü halinde kovalıyorlar, o dişleri gösterişlerini bir görseniz ayrıca sayıları çok fazla, kovalamasalar bile sokaklar  pisliğinden geçilmiyor. Ona rağmen bu  sevdalısı gerizekalı guruh iyimisin diye soracağına, bana ne spor yapıyorsun diyebiliyor. Kovalandığım yerlere girmememe rağmen şehrin her yanını köpekler istila etmiş durumda, her yer  dolu İzmir’de . Bu gidişle yakında bazı şeyleri göze alarak, mecburen kesici alet taşıyacağım çünkü bu devlet ne mal ne de can güvenliği sağlayamıyor. Ancak üstüme çöküp vergi de vergi, aldıktan sonra başının çaresine bak diyor. Ama canını veya malını kendin korumaya kalkarsan hapse atarım diyor. Suçlular soyar, yaralar, öldürür, köpekler kovalar, ısırır, öldürür onlara bir şey yapmaya gücüm yetmiyor. Ama sen suça karışmayan bir vatandaşsın sen bunları kendini korumak için yaparsan seni hapse atarım çünkü ANCAK SANA GÜCÜM YETİYOR!!! Diyor devlet. Bu düzen daha ne kadar kör olarak devam edecek. Can ve mal güvenliği sağlayamayan devlet olsa ne olur olmasa ne olur! Bu devlette insan yaşamının hiçbir değeri yok, eğer olsaydı o başıboş köpekler yüzünden ölen ilk insandan sonra o köpeklerin icabına bakılırdı. O ölen insan bir dünya eder, onun ölümüne göz yummakla koskoca bir dünyanın yıkımına sessiz kaldı devlet. İlkel geri kalmış ülkelerde insanı timsah,yılan, köpekbalığı vs. yediğinde o hayvanların karnı yarılır o ceset veya parçaları çıkarılır ve ailesine teslim edilirken, bizde köpekler köy ağası gibi kovalayıp, ısırıp, yaralayıp ve hatta öldürüp birde bedava yem tıkınıp sokaklarda geziniyorlar.
  • 2 Yıl Önce

fetösavar

kore ve taylandla istikşafi görüşmelere başlanmalı... veteriner, halk sağlığı ve sıralı teknik ekiple...
  • 2 Yıl Önce

huseyin erdogan

antalyada sokak kopeklerinin saldirisina ugradik. muratpasa bel aradim kopekler asili bisey yapamayiz diyorlar.yalim parka gidenler dikkatli olsun 2 tane buyuk  saldiriyor
  • 2 Yıl Önce

Çok doğru başlık !

Başıboş  "pandemisi"... Tıpkı kovid pandemisi gibi planlı, laboratuar merkezli, uzaktan kumanda.. Seçilmiş bölgelerde uygulanıyor. Sokakları hastalıklı  kaynayan geri kalmış ülkelerde bile bu kadar çok, bu kadar vahşi olaylar olmuyor. Son birkaç senede birdenbire köpeklere ne oldu da bu saldırılar başladı diye düşünmez ve nedenlerini ortaya çıkartmazsak vay halimize. Bugün köpeklerle deney yapılıyor, yarınki hedef insanlık.
  • 2 Yıl Önce

Selim

Toplayın hepsini Çine gönderin. Onlar ne yapacağını çok iyi bilir sunlara. Sokakta millete saldıran aç mi lazım.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23