• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alışılagelmiş CHP zihniyeti! Sadettin Saran İmam Hatip okullarını hedef aldı

İmam hatip okulları, pozitif bilimler alanında defalarca başarı gösterip, diğer liseler ile yarıştıkları sınavlarda şampiyonluklar elde ederken, adı gayr-i meşru ilişkileri ile gündemden düşmeyen Sadettin Saran, alışılagelen CHP zihniyeti ile İmam Hatip okullarını hedef aldı.

67 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Lokman Türk

Bu tavuğun şirketlerini boykot edelim!
  • 6 Ay Önce

fb de bunu istemiyoruz.55 yıllık taraftar üsküdarlı

kapitalist,dünyacı,klasik din düşmanı para babası,senin kulüp başkanlığı ile ne işin var. kuzey korede ateist eğitim bakanı ol. halis komili den bu yana boğaziçi sosyetesinin din ile din adamı ile ihl ler ile açık savaşı bitmedi. bütün sorun ihl ler öyle mi. sistemin içinde oranları ne. aynı dersleri görüyorlar,farklı olarak sizin yeni nesillere unutturmak istediğiniz dinimizi öğreniyorlar. bu fazlalıkları mı türkiyeyi geri bıraktı. sizler gibi, ülkenin lokomotifi olması gerekirken bütün maddi imkanlarını tatlı hayata,dünyevi zevklere,gösteriş,depdebe ve israfa akıtan türkiye düşmanı,milletin düşmanı,halka meşrepleri icabı yukarıdan bakan para babaları,sermaye sahipleridir asıl.üretim yatırım istihdam ihracat yüksek katma değer değil,sadece atatürk edebiyatı,laiklik edebiyatı,din ve dindara düşmanlık,israf ve tatlı hayat. sizlerin tek kelime söylemeye hakkınız yok. c.costan büyük kulüpte tatlı seçkin hayatlarınıza bakın,gölge etmeyin.
  • 6 Ay Önce

Mahmud

Bilimi esas aldınızda ne yaptınız ortada birşey varmı uçak mı yaptınız tank mı ne yaptınız ataputçu
  • 6 Ay Önce

Ali

Yerleştirme sınavı bu sonuçta ve açıkta kalanın olmadığı bir sınav. Bu kadar şişinmeye gerek varmı? Diğer okullar gibi bu okullarda Milli Eğitim Bakanlığı na bağlı. Esas olan, ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVI SIRALAMASI.
  • 2 Yıl Önce

Kayı boyu

İsmine bakarsanız her şey anlaşılır  
  • 2 Yıl Önce

Ayşegül kayıkçıoğlu

Bu adam dunyanin en büyük silah ureticisinin Türkiye temsilcisi.kuresel seytani duzenin kölesi
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Bu zart hangi sıfatla konuşuyor.. Partilimi müslümanmı hıristiyanmı yahudimi açıklasada öğrensek. Partili değil müslümanda gözükmüyor? Nesin ne.
  • 2 Yıl Önce

Yasemin

Cumhurbaşkanımıza bakın hep güzel düşünüyor. Dünya Devletleri'ne pandemidede öyle İtalyan çocuk Türkiye'ye Cumhurbaşkanı mıza Dua etti Pandemide maske, yerli Millî Ventilatör tulumlar, dezenfektan tanı kiti gönderdiği için
  • 2 Yıl Önce

Cumhurbaşkanımız Barışsever çünkü İmam Hatipli insanı yaşatki der, Yasemin

yüzde doksan Müslüman olan ülkemde Dinimiz, İmam Hatiplerden de daha iyi Dini Eğitim vermelidir, Sınav sorularıda daha çok Dini olmalıdır. Mülakatta öyle olmalı, Din güzelliktir, güzel düşüncedir
  • 2 Yıl Önce

aynen böyle

sen kendi düzenindeki gericiliği betonla maket ile 100 senemizi yediğiniz laik rejim ile karıştırdın imama hatiplerde her dönem dünya bilği ve bilim şampiyonalarında ya birincilik yada ödüllerle döndü en iyisi sen körpe kısrak koştur
  • 2 Yıl Önce

sahi

Sen gece âlemine kız bulamadın... manitasız kaldın...onun için mi İHL ye saldırıyorsun?
  • 2 Yıl Önce

fenerden defol,mağrur,kibirli,nursuz, don juan.

kimlerle zina hayatı yaşadın,azgın teke,konuşturma adamı. ee dünyaya bir kere geldiniz,yeyin,için,v..... .bir kere geldiğiniz dünyada cehenneme yeterli odunu toplayın,kazanın,bu bir kerelik fırsatı heba etmeyin.hayran olduğunuz batıda iş adamları o batıl dinlerine böyle böyle düşman mıdır. abd den almanyaya kiliselere bağlı okulları görmez misiniz. dünyanın en şöhretli üniversiteleri dini temellerle bu işe başlamamışlar mı.nursuz b.......

Derviş

Zavallı imam hatip ler kapatılırsa ülkenin kurtulacağını iddia ediyor üstüne afrika ülkelerini örnek gösteriyor. Siz hiç kiliselerin Vatikanın kapatılsın diyen bir yabancı iş adamı siyasetçi vs. Gördünüzmü. Devlet leri milletleri ayakta tutan dini değerleri inançlarıdır. Kaldıki biz vatan uğruna canını verenlere şehit diyoruz işte bu vatanı vatan bu milleti üstün yapan bu değerlerdir. Bilmeyen ne anlar hadi sen git kumda oyna sadettin efendi.
  • 2 Yıl Önce

Milli

@ vatandaş diyorki 22 tane okul yaptırdı peki nerde. Doğruysa Bu paralar kazançlar nerden geliyor vergilerini tam veriyormu kaldıki okul yaptırır onuda vergiden düşerler. Bide kalkar milletin öz evlatlarına ayar vermeye çalışırlar dine dindara laf ederler.
  • 2 Yıl Önce

samimi

Sağol...vârol Muşlu adam... Allah'ım sayılarınızı artırsın ...bunlar ; Boğaziçi... İTÜ ODTÜ de kendi gibileri okur sanıyorlar... Allah sayılarınızı artırsın...
  • 2 Yıl Önce

Putsavar

peach dry
  • 2 Yıl Önce

Enver

Ahlaksız herif ihl ler sana da mı battı...
  • 2 Yıl Önce

klasik türk zengini,sosyetesi.

sosyeteye, dünyacı,seküler vuruculara batar. tatlı hayatlarının göz zevki bozuluyor,cehennem odunu talihsizlerin.

Ahmet Songur

Sen git magazin dünyasındaki bataklığında debelenmeye bak eğitim senin ne işin
  • 2 Yıl Önce

egitimin sadece kismen cehaleti aldigi, bazi seykerin baki kaldigini...amma irfan-iman-ilim ile kisa surede daglarin asilip dunya lideri olundugunu BU MILLET COK iyi bilir

.......
  • 2 Yıl Önce

yaşamak güzel

ya bu amerikan itini kaale alan mı var
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Bu kuru kafalar, ne İslam'ı anlarlar, ne de Müslümanları anlarlar, çünkü dinsizlik bunların ruhuna işlemiş ve kalpleri mühürlenmiş süretil iki bacaklı yaratıklardır. İnançlı, şuurlu, ahlaklı, saygılı, terbiyeli, vatanseverlik bu tipleri çok rahatsız eder.
  • 2 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Söyledikleri kısmen doğru yalan olan İHL sayısının her geçen gün artması ama öğrenci sayısının artmaması cümlesi, bu nasıl bir aptallaktır kendisiyle çelişiyor şöyleki hem İhl lere rağbetin azaldığını söylüyor ama azalan öğrenciye okul yapıldığı yalanını da peşinden getiriyor.Devlet olmayan öğrenciye okul açıyor algısını pompalıyor tabii yersen.
  • 2 Yıl Önce

İtiQovan

Tamam şampiyon, yarından itibaren bale yapıp yarıçiplak spor yaptıralım karma tarzı. Hayde yunana defol.
  • 2 Yıl Önce

go saran. go kapitalismus.

ana okulu,ilkokuldan itibaren , özellikle bunların sosyete okullarının,dans,bale,gitar kursları bunları rahatsız etmez. onlar gelişmeye mani değil diğer derslerin yanı dinimizin öğrenilmesi batar imansız mütegallibeye.

Nadim hatipoğlu

TÜH BİR SEN EKSİKTİN ŞİMDİ TAMAM OLDU EĞİTİMDEN BAHSEDEN BARİ EĞİTİMDEN ANLASA ÇÜNKÜ BAŞKA ŞEKİLDE GÜNDEM OLMAK ZOR YA İMAM HATİBE YA İNANLARA SALDIRACAKLAR.HER KES İŞİNE BAKSIN.
  • 2 Yıl Önce

uyuma millet,bu kafalarda 28 şubat 1000 yıl sürecek.

ey millet,erdoğan düşmanlığı ile mahalli seçimlerde de olsa bu kafanın partilerine destek verme,cesaretlerini küstahlıklarını azgınlıklarını özgüvenlerini din düşmanlıklarını sana düşmanlıklarını yukarıdan bakışlarını arttırma,güçlendirme. 28 şubat kafası bu memleketin gavur kafalarında 1000 yıl süreceğe benziyor. su uyur,düşman(senin asırlık düşmanın bu kafa) uyumaz. uyuma. oyunu gör.

kibarcik

eyyy ömrü degısık karılarla arkadassılık yapoan nasılsa arkadaslıgıbırde bu angut fb ye baskan olacaktı ımşşamınkayıgına bılıp o orta paramgıyıyınce aklın basına gelecek lakın iş işten gecmıs olacak cehennemı zümereye yolcu veselam
  • 2 Yıl Önce

a.d

Kuş ötmemeye başlamış herhalde. Bu konulara girmeye başladığına göre......
  • 2 Yıl Önce

sonunda maarif meselemize duhul eylemiş paşam.

hülya avşarla mı idi bir ara. daha kimlerle kimbilir daha.ee para çok olunca kuş güçlü uçar.ama yolun sonu mu acaba. sonunda eğitim sorunumuza el atmış paşam.ayım güneşim jüpiterim.

zeki

para bitti heralde fötöşe reklam yapıyor
  • 2 Yıl Önce

Siz dine düşmanımız tabi!

İmamhatiplere tahamülü yok tabi.Esas dert İslam demi..Kıvırmayın ne olduğunuzu herkes görsün söyle asıl karın ağrını! Cahillik düşmanlık gözlerini kör etmiş.İmamhatip müfredatını bile bilmiyor. Sanjoseph var istenmi kartoloz istenmi?
  • 2 Yıl Önce

HASBİ PINAR

kaybol sübyancı boş yapma...
  • 2 Yıl Önce

Bayburt sevdalası

Sadettin saran beyenmediğin imam hatipli oldüğun zaman cenazeni kim kildıracak o zaman ne diyeceksin
  • 2 Yıl Önce

İMAM HATİPLİ LİDER ERDOĞAN SAYESİNDE TÜRKİYE DÜNYADA İTİBAR SAHİBİ OLDU

Boğaziçili Ekonomi profesörünün Türkiye yi krizden krize sokup Imf, AB, Abd kapılarında itibarsız eden, clinton karşısında el pençe duran itibarsız, yetersiz, kifayetsiz, KUMARBAZ TİPLERDEN nugünlere geldiğimizi unutmayalım. Dünyada başka örneği olmayan ONLARCA SEÇİMİ KAYBETTİĞİ HALDE HALA KOLTUĞUNU KORUYAN keMALin peşinden giden kitle ancak KENDİ PİSLİĞİNİ, DIŞKISINI YİYEN, 3 ay sonra evlendiği kadına 50 KİŞİ İLE YATTI DİYECEK KADAR AHLAKSIZ, hatta NAMUSSUZ, ŞEREFSİZ, "KOCAMAN YALAN" LARLA İĞFAL EDİLMİŞ ZAVALLI CAHİL AHLAKSIZ BİR KİTLE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ. MUŞLUADAM
  • 2 Yıl Önce

İTÜ LÜ MÜHENDİS OLARAK İMAM HATİPLİ (MUŞ) OLMAKLA GURUR DUYUYORUM

2 Yıllığı BİRİNCİLİKLE BİTİRİP HAK KAZANDIĞIM İTÜ YÜ DE BİRİNCİLİKLE BİTİRMEME kendi pisliğini yiyen boktan hocalar sayesinde dereceye girmem engellendi. Bu boktan zihniyet boş teneke misali sesleri çok çıkar, en az bunlar kadar bizimde sesimiz çıkmalıdır. MUŞLUADAM
  • 2 Yıl Önce

Yusuf. An

Hödük paran var diye her boka maydonoz olma git CHP siyaset yağ münafık ve gerince imam hatipli tıkayak gö...... nü
  • 2 Yıl Önce

Hayro

Türk gencliğine maddi manevi ne katkın var horoz .!! Seni biz : Captan düşmüş ,ayrılmış ,dul karı kolleksiyoncusu olarak biliyoruz..Bu iş delmekle başlar .Deldirmekle biter…Hayırlı işler..
  • 2 Yıl Önce

Zekeriya

Sen ne mezunusun yobaz kafa.İstiyorsun ki herkes benim gibi  yetişsin.İstiyorsun ki herkes benim gibi namussuz olsun.Sen okudun da ne oldun boynuzlu bir erkek bozması.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Murat

Bir kişini ilk orta ve lisede aldığı eğitim üniversitedekine kıyaslandığında hiçbir değer teşkil etmiyor. Üniversiteye gitmeyene ne değer veriliyor ne doğru dürüst bir iş hal böyleyken sanki lisedeki fen yada sosyal eğitim çok önem teşkil ediyomuş gibi gocunuyor Hayır yaptıkları algı ve islam din ile savaşmak O yaşlarda bir insanı hayvandan aşağı yapan yaradıldığı gaye için hiçbir çaba göstermemesi ve bu konuda cahil kalmasıdır. İmam hatiplerde hem düz lise müfredatı matematik geometri fizik kimya biyoloji... hemde bu yaradılış gayesine hitab eden gerçeği bilmesini sağlayan dersler verilmekte bununla birlikte bu kulluğun ana şartı islamın şartı namazını kılabilmesine imkan sağlamakta kız erkek karma bir eğitimdeki sapkınıklar mevcut değil. Lakin bilseniz namaz eğitimi okulda ve 7 yaşında başlamalı ve çocuklar bu yaştan itibaren tesettürlü ve islam müslüman için beğenilmiş dış görünüme kavuşmalı (sarık ...) ve Küfre tabi hatta katılımla yaşamak açık küfür affı olmayacak şirk suçuna sebep büyük ve yasak olan bir konudur Baskı ve zorlam hariç hiçbir cevazı yoktur Kendinizi ve aileni ateşten cehennemden koruyun Allahın emridir Laik düzende yaşamak ateşe atlamaktır.
  • 2 Yıl Önce

Fatih

Bu tantan kendini ne zannediyor
  • 2 Yıl Önce

acabam niden???

ülkenin sahipleri onlar ya...28 şubatta imansız bazı faşist despot dinsiz rektör ve siyasiler ne demişlerd; asıl olan biziz.% 90 la da gelseler onların hiç bir hükmü yoktur. arkalarında 27 yıllık tek parti despotizmi,27 mayıslar,28 şubatlar,28 nisanlar, basın,sermaye,üniversite,ağitim adalet imparatorlukları ,memleketin tiyatrocusu,şarkıcısı,piyanisti,heykeltraşı,doktoru,mühendisi,zabiti,muallimi var.o zannediyorlar işte. senin çocuğun okuyor,devşiriliyor,onlardan oluyor da ondan.

Vatandas

Bu adam 22 tane okul yaptırdı.onu eleştiren zibidiler sizin bu ülkeye ne hayriniz oldu.
  • 2 Yıl Önce

vatandaş; sen asıllardan mısın ya da gibisinden.bellü.

dine düşman olan sizler zibidisiniz. o hayır numaraları vergiden düşülüyor,yani senden mahsup ediliyor şapşalidis. 

isimsiz

güneş balçıkla sıvanmaz bir kaç kişinin başarısı başarı değildir genel başarıyı bakın üniversite sınavlarında üniversiteyi yerleşmede en başarısız okullar inam hatip okullarıdır en düşük yüzdeyle imam hatipler sonuncudur
  • 2 Yıl Önce

adın batsın münafık.

aman ne iyi ipler hep dini bilmeyen ve dolayısıyla ona düşman olanların ,sizin elinde olacak. o zaman tehlike yok bu kadarımıza da müsaade buyurun.zaten siz beyazların küçümenleri kolejlerde,abd lerde ,ingilterelerde. siz emekçi garibanların...

ne mutlu sadettin ihl li c.baskanin gurur duyacagin bir dunya lideri..

sen kimsin ,nesin, necisin...bugune kadar u ulkede gordunmu son 20 yildir yasanan bilim-ilim-diplomasi-bayindirlik basarisini.... sana odev veriyorum 5 N 1 K buvune kadar cumhuriyet tarihinde yapilmayanlar 20 senede yapildi, calis dersini ezbere icibos balon konusma yapma, bilmiyorsan susmayi utanmayi ogren bari
  • 2 Yıl Önce

Ali

İmam hatipler devlet yönetir,senin gibi ezikler de evini yönetemez
  • 2 Yıl Önce

Diriliş38

Eğitimin kalitesini analiz etmek bir doncu gömlekçiye kaldıysa onun hangi eğitim olduğunu tartışmak lazım.
  • 2 Yıl Önce

5565

A DAN Z YE REFORM YAPILSIN,diye emrediyor :DD adama bak ,tez mal varlıklarına el konulsun,yurtısına sürgün edilsin,diyorum bende.
  • 2 Yıl Önce

Vatandas

Ulan .. sen ne anlarsın eğitimden,senin Rum kökenli olduğunu biliyorum ben,keskin ilcesinin Rumlarındansın hazımsızlığınin nedeni bu,imam-hatip okullarının müfredatını incelemeden boş boş konuşmuşsun,akifden özür diliyorum arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın demesine rağmen seni ugratmisiz yazık bize.
  • 2 Yıl Önce

Yusuf Yunus Nuhhan

Agzı olan konuşuyor. Bu ülkede özel egitim okulları serbest sende aç istedigin okulu. Sanane devletin imam hatip okulları artı kız ögrenci nerde azalmış. Bu zenginler halkı iyce aptal yerine koyuyor. Calışan ararken hep iman hatip şahıslar mı müracaat ediyorda rahatsız olmuş.
  • 2 Yıl Önce

İbrahim güven

Adi chpkklı müptezel
  • 2 Yıl Önce

Koray

Saadettin, Sen ve ailen imam hatiplilerden bir zarar, bir kötü hatıra mı yaşadın ??? İçine, dibine oturmuş !!!
  • 2 Yıl Önce

canı cehenneme.bir yerlere mesaj veriyor.

sosyeteleri bozuluyor tatlı hayat imansızlarının.dünyada çöpsüz üzüm istiyorlar,dünyada cennet istiyorlar,aslına inanmadıkları cennetten. bağdat caddesi sosyetesine mesaj veriyor,puan toplayacak. ne kadar islam düşmanlığı o kadar chp/sosyete puanı.o kadar da cehennem puanı.

Okur

Hadi oradan süslü sen kimsin ki imam hatip lere laf ediyorsun haddini bil sen git kaybettiğin ne ise başka yerde ara buradan sana ekmek çıkmaz.
  • 2 Yıl Önce

İslam Dinine, sarıldıkça Evliyalık Mertebesine ulaşınca her Dileğiniz oluyor, ALLAH cc ile konuşuyorsunuz onun için korkuyorlar,

Osmanlı, zengindi, zeki idi, güçlü idi, Dine SIKI, SIKI bağlandığından dolayı küçük yaşta, Tahta geçiriliyor dünya çocuklar, Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul'u fethetti. Şimdi hangi genç Fatih Sultan Mehmet'in zekasında, çocuğum çok zeki zekide hangi İmparatorluğa son verdi, hangi ülkeyi egemenliği altına aldı. Yasemin
  • 2 Yıl Önce

Nur

Ne anladın hava ? Siyasetle imam hatibin ilgisi ne imam hatib teki tek dertleri kurân islam karın ağrıları bu
  • 2 Yıl Önce

Yasemin

Okulların,Hepsi İmam Hatip lisesi olmalı Sınavlarda Dinî sorular ağırlık kazanmalı. Hemdünyasına hem Ahiretine Hayrı dokunur.
  • 2 Yıl Önce

ALLAH TEHMİL EDER,İHMAL ETMEZ. hadi bakalım.

ihl nin ne eksiği var,ekstradan bu üç günlük dünyadan sonraki esas dünya,sonsuz dünya için gerekli bilgiler veriliyor.siz almayın, bize de karışmayın.biz size karışamayız,siz bize karışırsınız.esas aklınızca sizsiniz.boynuzsuz kuzunun boynuzlu kuzudan hakkını alacağı, üstteki yaprakların altta alttaki yaprakların üstte olacağı,uzunun kısa,kısanın uzun olacağı bir başka dünya.orada orayı hiç tanımayan sadece bu dünya nimetlerini yutan asilere orada bu dünyada göreceklerini gördüklerini ve esas alemde onların bulacağı hiç bir nimet olmadığı bildirilecek.

Adil

İmam hatipliler Ahlaklı zeki ve çalışkan müslüman çocuklar, başarıları daim olsun. Kıskananlar kendine baksın.
  • 2 Yıl Önce

imanli dindar basarili nesil istikbalimizin, sanayi-teknolojik-saglik-bilim-milli savunma devrimlerimizin, MILLI-MANEVI-AILE-TARIH-KULDUREL DEGERLERIMIZIN VE MILLI KIMLIGIMIZIN DUNYANIN VICDANI OLMANIN ve ISTIKLALIMIZIN GARANTISIDIR!

........
  • 2 Yıl Önce

havva BULUT

sen anlamazsın akit biz halk olarak anladık adamı sen sadece işin siyasat bölümündesin
  • 2 Yıl Önce

bn. bulut, bu kafayı unut. yanlış yoldasın anlatamayız.

halk siz misiniz havva sultan. anladı iseniz biz göbeğini kaşıyan ayıların,bidon kafalı makarnacıların,kömürcülerin anlamasına gerek yok.zaten bizde o sözcü paçavridisinizin seçimde yanımıza almamızı işaret buyurduğu beyin denilen beyaz et parçası yok. o nedenle siz aydın ve seçkinlere 74 yıldır karın ağrısı çektiriyoruz,özür dilerik. siyasat bölümü lafınıza takıldık. bu memlekette her şeye ama her şeye ,iyiye kötüye o asırlık kin ve rövanşizm çerçevesinden bakan, nasıl kendisine yontabilirim,nasıl iktidardakileri yıpratmada kullanabilirim çerçevesinden bakan bir siyaset(siyasat deel) akımı var. hani eski grup başkan vekillerinden engin altay ın ; dünyanın en iyi işini de yapsanız bizden sizi alkışlamamızı beklemeyin.. buyurduğu hastalıklı,dünyada eşi bulunmayan şizofrenia... o işte her şeye siyaset penceresinden bakan,her şeyi sayasallaştıran kafa. havva teyzecim. hatta ikinci cümlesi de şu idi.;millet bunun için bize rey veriyor... ne demek istedi acaba; bütün millet onlara rey veriyor mu dedi, yoksa sadece onlara rey verenler mi millet. yoksa onlara rey verenlerin hepsi her şeye murdar desinler,çamur atsınlar diye mi rey veriyor essahtan. çözemedim bağışla, ne de olsa beyin meselesi, sizde olup bizde olmayan. iyi iftarlar... kızdın mı...

asker

bitek bu … eksikti
  • 2 Yıl Önce

Nur

İmam hatipi tercih etmelerine ne hakla karışıyorsun bayım işin ne gücün ne ise onu yap bilmediğin hissetmediğin yaşamadığın işlere karışma haddinde de değil her kesin tercihi kendini bağlar sizin işlerinize özel hayatınıza biz dil uzatmıyoruz çocuğunu istediğin kolejde istediğin ülkede okut kimsenin umrunda değil sizin hayatınız sizi bağlar işinizi yapın lütfen ülkede ne iş yaptığınızı çoğu bilmez sizi ne şekilde tanıdığımız malum
  • 2 Yıl Önce

ekinci

biz senin zinana, içkine karışabiliyor muyuz. haddimize mi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23