• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İtçiler' kına yaksın! Bir köpek saldırısı daha: 2 çocuk hastanelik oldu

Batı'nın fonladığı ve sokakları kaos ortamına çekmeye çalışan 'itçiler', sosyal medyada 'ajitasyon' yaparak başıboş köpeklerin barınaklarda toplanmasına karşı çıkarken köpek saldırılarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak İstanbul'un ilçesi Sultangazi'de başıboş bırakılan pitbull'un saldırdığı 2 çocuk hastanelik oldu.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Seren

Sizi fetonun son kalıntılar feto iti nerde keşke fetoyuda haber yapın biraz böyle
  • 2 Yıl Önce

Melahat CAN

Allah zalimleri sevmez yaşasın cehennem zalimler için onlar Allah'ın sessiz kullarımdır diyor
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Hayvan sevgisi ile ilgili halkımız çok yanlış yönlendiriliyor. Sonunda bazı yaban hayvanların saldırısına mağruz kalan çocuklarımız bunun faturasını ödüyor. Biz, millet olarak özellikle ve öncelikle, insan sevgisini bu asil halkımıza aşılamamız gerekir. Bazı bacılarımızı görüyorum, çok üzülüyorum, çünkü bir annenin yavrusuna sarıldığı gibi kucağındaki hayvanlara sarılmasını yadırgıyorum, hayvan sevgisi asla bu değildir.
  • 3 Yıl Önce

Ahmed Kılıçkaya

“HAYVAN SEVGİSİ” SÖYLEMİ İLE HAYVANLARA VE İNSANLARA YAPILAN ZULÜM YASAKLANMALIDIR Köpekler yaratılışları gereği vahşi mahluklardır. Onları doğal yaşam alanlarından mahrum edip de heva -heves uğruna evlerde beslemek ve heves geçince sokağa atmak köpeklere zulüm yapmaktır. Bu zulüm “sokak köpekleri” sorununa sebep olmuştur. Başta çocuklar, kadınlar, yaşlılar sık sık bu köpeklerin saldırılarına maruz kalmaktadırlar. Bu sorunun çözümü için şunları yapmak en sağlıklı, makul ve adil yoldur: 1- Köpekler de dahil yaratılışları gereği vahşi olan hayvanları evlerde beslemek yasaklanmalıdır. Zira köpekler de dahil yaratılışları gereği vahşi olan hayvanlar güya “hayvan sevgisi” söylemi ile doğal yaşam ortamlarından koparılarak doğalarına aykırı yaşam ortamları olan evlerde ya da barınaklarda ya da kafeslerde ya da sokaklarda yaşamaya mahkum edilmektedirler. Bu onlara iyilik değil zulmün ta kendisidir. Bu zulmü yapanlar cezalandırılmalıdırlar. 2- Köpekler sadece avcılıkta, çobanlıkta, bekçilikte ve emniyet teşkilatında istihdam edilmek üzere beslenebilirler. Zira bunlar doğalarına aykırı işler değildir. 3- Başta köpekler olmak üzere sokaklardaki vahşi mahluklara yapılacak iyilik onları beslemek değil, onları doğal yaşam ortamlarına yani yerleşim alanlarından uzak dağlara, ormanlara bırakmaktır. Köpekler kendi doğal ortamlarında bir kısmı başka hayvanlara rızık olur, başka hayvanların bir kısmı da o köpeklere rızık olur. Allahu Teala’nın yaratmış olduğu ekolojik denge içinde doğalarına uygun olarak yaşarlar. Böylece “sokak köpekleri” sorunu adil bir şekilde çözülmüş olur. 4- Bu hususta hiçbir Batılı devlet, şahıs ya da kuruluşun söylemlerine kulak asılmamalıdır. Bütün sorunlar gibi bu sorunun kaynağı da yine “Batılı çağdaş yaşam” tarzıdır. Batının Allah’ı hesaba katmayan bağnaz, bencil, şımarık, müfsit, mücrim bilim ve medeniyetidir. Batı Medeniyeti, kurumları, kuruluşları, modernizm, demokrasi, laiklilk, sekülerlik, kapitalizm, sosyalizm, ulusalcılık, küreselcilik vb. çözümün değil sorunların kaynağıdır. Dünyayı zulüm, fitne, fesad, her türlü kirliliğin (toprak – su – hava- gıda kirliliğinin) kaynağı Allah’ı yok sayan Batının o Çağdaş medeniyet seviyesi (!), insana ve hayata sapık bakışından kaynaklanan kavramları, kuramları ve söylemleridir. Onlara uyanlar onlar gibi sapıtırlar. 5- Tek kurtuluş yolu; Akledip Allah’a dönmek, Allah’ın tüm insanlar için rahmet olarak göndermiş olduğu Risaletini merkeze koyan hayat anlayışı ve nizamı olan İslam’ı hayata hakim kılmanın tek şeri yolu olan Raşidi Hilafet Devletinin kurulmasıdır.
  • 3 Yıl Önce

it sevmez

Değil pitbul , şehirde sokakta niye bu köpekler olsun ki? Bu pitbul köpekleri toplanılsın, sahiplenilmesi yasaklansın ,illa sahiplenenlere de yüksek cezalar(bunlarda gelirlerine göre ) belirlensin ,ekonomik ciddi yaptırım olsun.
  • 3 Yıl Önce

ziyaretci

yav bu itciler devletin %50sahibi devlet kedigibi sessiz milletvekillerinin çocuk başına gelirse anca sesleri cikar
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Eskişehir öyle bir hal aldıki köpekler barınakta değil sanırsınız insanlar onların yaşam alanında. Her yer her cadde sokak köpek dolu görseniz korkarsınız. Belediyeler bu konuda çalışmıyor tamam da hükümet neden yok burası chp belediyesi olduğundan dönüp bakılmıyor. Ya akp oy verenler onlara da haksızlık bu. Devlet toplumsal konularda parti gözetmeksizin müdahale etmesi gerekir. Saygılar sunuyorum.
  • 3 Yıl Önce

kurt

biktikkkkkk yeterrrr bu köpekleri bağlayın 
  • 3 Yıl Önce

şirazi

köpekperesler yüzünden köpeklerden soğudum şehir de boş köpek insan görünümlü hayvanlarda bile yok
  • 3 Yıl Önce

Durmus

Bu evinde it besleyen itciler bu itler yaşlanınca sokağa terk ediyorlar bin Larin hayvan sevgisi göstermelik ucuz show
  • 3 Yıl Önce

Adalet

İşinize gelmeyince belediyeler???
  • 3 Yıl Önce

Emre

Şu köpeklerle ilgili yasaları ağırlaştırın lütfen 500 ₺ cezadan kurtulmasınlar yoksa gündemden çıktıktan sonra bu hayvanları açık alanda tekrar beslerler
  • 3 Yıl Önce

Hayvanseverlikten önce insanseverlik olmalı

Artık bu sokak it sürüsü kesinlikle sokaklarda ve şehir dışında yol kenarlarında olmamalı .Çoluk çocuk bu itseverlerin itlerinden çok daha değerlidir.
  • 3 Yıl Önce

cemoka

HAYVANI DIŞARI BIRAKANA CEZA VERİCEN CİNS HAYVAN HAYVAN SOKAĞA BIRAKILMAZ... 
  • 3 Yıl Önce

Ali

Devlet neden el atmıyor bu işe 
  • 3 Yıl Önce

Bozok

Yerlesim de yasaklayın bırakılması her yerde suç sayılsın. Milletle kafa bulmayın. Ey hükmet.
  • 3 Yıl Önce

aslan

pitbull yasak zaten, ağır cezaları var uygulanmıyor ki. Neredesin İç İşleri Bakanlığı!
  • 3 Yıl Önce

Serdar

Sokakta başıboş dolaşarak 7 den 70 e herkes için tehlike oluşturan itlere ve bu itleri milletin başına bela eden itperestlere karşı çok çok çok acil önlem alınmalı  
  • 3 Yıl Önce

Dünya insanların kadar hayvanlarindir

Hayvanlar haklarını savunamıyor, dilleri yok diye onları yok saymak değil müslümanlığa, insanlığa siğmaz. 
  • 3 Yıl Önce

Ş

S.a.Her yerde köpek saldırıları oluyor.bu başıboş köpeklere belediyeler acilen önlem almalılar.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23