• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bilim Kurulu'nu eleştirdi, "aşısızların pandemisi" diyerek günah keçisi arayanlara tepki gösterdi: Aşıyı üreten ve yapan bile...

Melih Altınok, "Aşısızların pandemisiymiş" başlıklı yazısında pandeminin tüm günahının 22 milyon aşı olmak istemeyen ve mevcut aşıları sorgulayan vatandaşlara yüklenmek istediğini yazdı. Altınok, "Bugünlerde de üretici firmanın kefil olmadığı, yapanın da "Ben bilmem" dediği bir aşının sonuçlarını görmek için bekleyenleri "aşı karşıtı" diye hedef tahtasına oturtuyorlar" ifadelerini kullandı.

44 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hak,an

Asi olmayanlara dil uzatacaginiza sıkıysa bu virüsü çıkartan kimse onun üzerine gidin bakalım  
  • 3 Yıl Önce

Emir

Ak parti bu adaletsizliği yaptı anda asla oy vermem. Aşı olduğum halde bu tavır beni rahatsız ediyor. Bu kadarcık meselede vatandaşının hakkını savunamayan hülümet de parti de oh hakketmiyor. Ak parti ayağına sıkıyor.
  • 3 Yıl Önce

mevhibe inal

Yeni gen teknolojili aşıların Faydası, zararı bilinmiyor. Bütün dünyada ve Amerikada ciddi karşıtları olduğu gibi yandaşlarının da aşı şirketleri ile ilişkileri olabiliyor.
  • 3 Yıl Önce

vatandaş

helal olsun işte böyle sorgulayacaksın koyun ve denek olmayacaksın
  • 3 Yıl Önce

Eren

Alı olmayanlar yüzünden maske takmak istemiyorum. İşimi kaybetmek istemiyorum. Herkes aşı olmak zorunda. Bitti. Nokta. 
  • 3 Yıl Önce

Murat

Vay be herkes doktor olmuş. O kadar bilgili iseniz ortaya siz bir şey koyun da o yapılsın.
  • 3 Yıl Önce

İHSAN BAŞERLİ

Yıl 1992 Amasya Taşova da Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak görev yapıyorum. Köy Mülkbükü koyunlarda çiçek hastalığı çıktı. Sürüsüne hastalık olmayanlara çiçek aşısı yapıldı aşının genel riski gebe hayvanlarda %4-5 atık ihtimali. Köyde Emin Ağa diye bir zat var 150 koyunu var geneli gebe Veterinerler köye gittik aşı yaptırması için 1 saat dil döktük olmadı ben gebe koyunlardan kuzu alacağım dedi ve maalesef aşıyı tatbik ettirmedi. Kısa süre sonra köylülerden ve yeşilırmapın kenarındaki koyun ölçülerinde anlaşıldı ki Emin ağanın 70 gebe koyunu rahimlerindeki yavruları ile beraber telef olmuş. Belki aşı yaptırsa 3-5 koyunu sade yavru atacakken 70 gebe koyun bu birinci etki ayrıca hastalığın devamına vesile olması diğer yetiştiricilere verdiği zarar onuda sen düşün Melih efendi. Şu an insanların aşı yaptırmamak özgürlüğü var ama eğer bu nedenle hastalığın engellenmesine ve diğer insanlara vereceklerinin vebali ile sizi Allaha havale ediyorum.
  • 3 Yıl Önce

emir

bu kendini bir şey sanan muhalif güruh ortalık karıştırıyor
  • 3 Yıl Önce

Aşı olanların PANDEMİSİ

Bakan laf oyunuyla bile ağzından kaçırdı pandemi aşısı eksik olanlarda yoplam vaka sayısının %90 nı yani 3. aşı olmayan 1 ve 2 olanlar diyor. kalan %5 ise aşı olmayan demiyor ya turisttir yada afgan istilacı göçmen.  
  • 3 Yıl Önce

Muzaffer Ay

Helal olsun sana. Kral çıplak diyecek adam kalmamıştı. Ahmet Hakan. Abdulkadir selvi vb hiç kimse ne oluyor diye su aşı konusunu derinlemesine incelemiyor. Yere batsın sizin gazeteciliginiz.
  • 3 Yıl Önce

Vehbi

Hökümet ricali ve aşı propagandası pohpohcuları aşı üretenlerin ve labratuvar bulgu yazılarını okumuyorlarmı?
  • 3 Yıl Önce

Mucoz

Aşıyı bulanda yapanda ne oldugu belli olmayan bili bilinin fonladıgı ugurun ben buldum dediği aşı . Olan olsun olmayanda olmaz . Nedir bu bizi ne kadar da düşünüyorsunuz. Bayramda neydi o sahiller geçin aşıyı ya bırakın aptala yatmayalım.
  • 3 Yıl Önce

bindik bir âlâmete...

2020 Mart ayından itibaren bütün dünyada aynı anda ve aynı şekilde başlayan yasaklar, "küresel şeytani çete" tarafından yeni bir şeytani dünya düzeninin kurulması için, "salgın bahanesi ile" uygulamaya sokuldu, yani derin bir konu. Yoksa; mesele; maskeyi indirdin-kaldırdın, 5. doz aşıyı vuruldun-vurulmadın değil. Pimpirikli, fazla düşünmeyen, sorgulamayan, normal insanları tehdit eden zavallı zihniyetliler; gözünüz aydın, yasaklar hiç kalkmayacak...
  • 3 Yıl Önce

Laboratuvar faresi

Dünya medyasi,DSö,Sağlık bakanlığı hep bir ağızdan,koro halinde aşı olmayanları günah keçisi yaptılar,Yaaa Kahhaaar !!
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Bilim Kurulunun tipik kibirli uluslararası doktor tavrından ben de hazzetmiyorum ve elbette her kriz gibi bu sağlık krizini de uluslararası zenginler mahalli esnafı yok etmek ve egemenliklerini arttırmak için etkili şekilde kullanıyorlar, ama Melih Altınok ve arkadaşları aşı karşıtlığını ve komplo teorilerini abartmasınlar. Küreselci zenginleri bu şekilde olduklarından güçlü ve üstün-efendimsi göstererek onların çıkarına konuşuyorlar! Bu arada anladığıma göre siz de gazete olarak benim gibi aşı karşıtları ve aşı taraftarları arasında kalmışsınız ama aşı karşıtlarının artık abartmamasını istiyorsunuz.
  • 3 Yıl Önce

tişörtünü beğenmedim.Haçı andırıyor.
  • 3 Yıl Önce

Nihal

Bu adamın yazısına tam olarak katılıyorum çok beğendim. mRNA yı FDA ne olarak görüyor GEN TERAPİSİ yani gen aşısı ne demek gen aşısı DNA nı anlarsın ya demek
  • 3 Yıl Önce

FehmiAk

Hele şükür bir fonlanmamış basın mensubu çıktı.OLMUYORUM kime ne.aşı olun baskısı karşısında iyi niyetle gelene eyvallah,fakat zorla,faşistce,ve despotça ol diyene bende gereken cevabı veririm.23milyon insan 2.sınıf değildir.aklinizi başınıza alın daha fazla da zorlamayın.
  • 3 Yıl Önce

Serhat

Yeni Akit, bir gün bile aşı karşıtı haber vermeden geçmiyorsunuz. Yorumlara bakıyorum, onlar da sizin kafada. Peki ne yapalım, aşı olmayalım da salgın sonsuza kadar devam mı etsin? Nedir muradınız?
  • 3 Yıl Önce

Berat

CHP gavurların bir truva atıdır.
  • 3 Yıl Önce

efe

Valla hic asi olmay aniyetim yok.. insanlar eger evlerinde otursaydi sokak sokak hunharca gezmeseydi bayramlarda kapansalardi bu hastalik bu kadar yayilmayacakti. insanlar sokaga cikma yasagina uysaydi devlet biraz ciddi olsaydi bu is buray agelmezdi devlette iyi biliyor bu isi asida kurtarmiyacak ama ilerde sen asdiyaptirmadin demesinler diy easi zorunlulugu ariyor. kisaca arkadasd bir kac uyuz gezecek sokaklaei diye asi yaptiramam oturacakevinde... insanlar fazla zorlamak bu seferde asili asisiz diye gruplandiracak isyana kadar varir.. o i...t evinde oturmuyorsa bana ne kardesim.
  • 3 Yıl Önce

efe

Valla hic asi olmay aniyetim yok.. insanlar eger evlerinde otursaydi sokak sokak hunharca gezmeseydi bayramlarda kapansalardi bu hastalik bu kadar yayilmayacakti. insanlar sokaga cikma yasagina uysaydi devlet biraz ciddi olsaydi bu is buray agelmezdi devlette iyi biliyor bu isi asida kurtarmiyacak ama ilerde sen asdiyaptirmadin demesinler diy easi zorunlulugu ariyor. kisaca arkadasd bir kac uyuz gezecek sokaklaei diye asi yaptiramam oturacakevinde... insanlar fazla zorlamak bu seferde asili asisiz diye gruplandiracak isyana kadar varir.. o i...t evinde oturmuyorsa baba ne kardesim.
  • 3 Yıl Önce

06 pursaklar

Sağlık bakanlığı, eski polis teşkilatına benziyo. Kimi bulsa suçu üstüne yıkıyo. Turizm adı altında millet çırılçıplak gezecek diye aşı olmak zorunda değiliz. Kapatın bütün plajları. Şimdi sırasımıydı tatilin??
  • 3 Yıl Önce

recep

Bravo aşına güveniyorsan sorumluluğunda alacaksın alamıyorsan olmayanı suçlayamassın bu plandemi kısır döngüye döndü hep aynı filim sonuç kapanma küreselleci şeytanların istediğide bu
  • 3 Yıl Önce

Muzaffer

Herşey tüm insanlığın ne idüğü belirsiz aşıyı yaptırmaları için kurgulanan senaryodan ibaret ve milleti aşıya zorlayan kişiler hep şaibeli güvensiz hatta açıktan yahudinin paralı borazanlarıdır. Bu nasıl zulum ya rabbi.
  • 3 Yıl Önce

Nusret

BK rumuzuyla yazan vatandaş " Ameliyatta da hiçbir doktor sorumluluk alnaz " demiş ama hiçbir doktor ameliyata zorlayamaz ve ameliyat hastaya , aşı sağlıklı insana yapılir . Senin gibilerinin kafasının basmadığı konu bu .
  • 3 Yıl Önce

Sağlıkçı

Yahu bu aşı nerden baksan 7 aydır milyonlarca insan üzerinde yapıldı , bir başka tabirle denendi. Sen aşı üreticisinden daha ne açıklaması bekliyorsun? Aşının ne olduğu, virüsle mücadele ile dünya ilk defa mı karşı karşıya geldi? Sen kıytırık 2 bilginle 100 binlerce tıp profesöründen daha mı iyisini bileceksin ki; konuşuyorsun?
  • 3 Yıl Önce

Üstad Kadir Mısıroğlu

Aşı olmuyorum. Bu kadar aşıyı tavsiye ediyorsa benim iyiliğimi düşündükleri için değil. Siz olun siz korunun arkadaş koruması varsa beni ne düşünüyorsunuz. Siz kimsiniz de beni düşünüyorsunuz? Bugüne kadar beni ailem dışında kim düşünmüşte sizin sözlerinize inanayım. AŞI OLMUYORUM. 32 yaşındayım kendi kararımı kendim vermek istiyorum devletin ya da birimin dayatmasına aklına ihtiyacım yok
  • 3 Yıl Önce

Ahmet

Bir yorumcu doktorlar ameliyattada hastanın yakınından imza alırlar diyor. Normal muayenede imza almıyorlar çünkü ameliyatta az ya da çok ölüm riski de var. Öyleyse aşıdada mı ölüm riski var. Korku pompalamayın demiş ama.
  • 3 Yıl Önce

Muzaffer Ay

Şöyle mertce yazan kaç kişi kaldı diye düşünüyordum. Sizi tebrik ediyorum. Yazıklar olsun araştırmacı gazeteciyim.,Medya mensubuyum diyenlere. Sağlık Bakanlığı nezdinde tüm yalakacilari kınıyorum. Zorbalikla Bolu beyi olunmaz. Halka rağmen siyaset olmaz. Bedeli sandıkta ağır olur. Mesut Yılmaz ı unutmayın.
  • 3 Yıl Önce

Aşı olanlar daha riskli

Aşı olmayanlar PCR testine de karşı ve yaptırmıyor... PCR testi ile pozitif çıkanların yüzde doksan beşi öncesinde aşı olmuş kişiler .....
  • 3 Yıl Önce

Şahin 66

Eyvallah kardeşim ağzına sağlık akit size de ayrıca bu haberden dolayı çok teşekkür ediyorum
  • 3 Yıl Önce

Ilkay

Ben size söyleyeyim bu hastiligin cibanin başı ya Amerika yada Avrupa yaşlı temizliği
  • 3 Yıl Önce

Misafir

Haklısın ne bu baskı aşı olmuyoruz şimdiye kadar nasıl koruduysak şimdide koruruz sizin aşı adaylariniza denek olmak istemiyoruz
  • 3 Yıl Önce

Akıl

Tebrikler Akit. Sonunda Aşı dayatmalarına karşı çıkıyorsun. Yarın illk iş Akit alacağım.
  • 3 Yıl Önce

Domaniç

Doğrunun yanındayız yanlışın karşısında aşıyı zorlayanlar zaten fazlasıyla hakka girdiler kendileri düşünmediği gibi başkalarında düşünmesin istiyorlar biz sizin içinde aşı olmayacağız
  • 3 Yıl Önce

kul

Helal melih.
  • 3 Yıl Önce

BK

sayın metin altunok iyide aşıyı üretende aşıyı yapanda hiç bir zaman sorumluluk almaz bu bir hangi ameliyat operasyonu olursa olsun ameliyatı yapan doktorda hastanede hiç bir zaman sorumluluk almaz buda iki bu işlemleri yapan doktorda hastaneside ameliyat olacak hastadan yada yakınlarından imzalı belge alır risk almadıklarına yada ölüm riski olursa sorumluluk almıyoruz diye bu aşı meseleside aynı kimse sorumluluk risk almıyoruz diyebiliyor insanlara korku pompalamayı bırakın lütfen
  • 3 Yıl Önce

bmy

Ameliyatla ne alaka nasıl bir bağlantı bugün aspirinin bile açıklama kağıdı var aşıda neden yok.Her firma ürettiği ilaçtan sorumludur ve mesuldür

Nasıl bir anlayış bu ya. Ameliyathaneye giren kişi ameliyatı kendi isteğiyle oluyor. Seni zorlayan oluyormu?? Ayrıca tüm toplumu aynı anda mı ameliyat ediliyor, ameliyat öncesi en azından bazı testler yapılıyor hiç yoktansa. Aşıdan önce herhangi bir alerji ya da benzer test varmı???

Aliye

Hiçbir Dr hiçbir hastane ameliyat olacaksın diye mecbur etmezler.

Hasan

Güzel tespit,zaten yazı da çelişkilerle dolu.Kesinlikle bu sefer hükümet kapanmaya gitmeyecek bu bir,ikincisi de taa başından beri aşı olana virüs bulaşmayacak kimse demedi. Söylenen hastalığı hafif atlatacağıydı. Elinde başka geçerli alternatifiniz varsa konuşursunuz yoksa susarsınız . Adap böyle bir şey, bunca ölen insan neden öldü o zaman. Çıkmış fındıkçı diye bir şarlatan ,ortada aşı da yok ,hastalıkta yok diyor,peki bu insanlar neden ölüyor. Ben evinde tedavi ettim hepsi iyileşti diyor. Ayıptır kendi reklamını yapacaksan başka türlüyap,insanların tedavilerine veya aşılarına engel olarak değil. Herkes senin nerede bulsun tedavi olsun. İnsanların yakınları öldü bu hastalıktan daha fazla konuşupta incitmeyin.

sizofren savar

AŞIYI İSTEYEN OLUR..İSTEMEYEN OLMAZ... KİMSE KİMSEYİ SUÇLAYAMAZ.
  • 3 Yıl Önce

Ada

Helal olsun
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23