• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Sözleşmesi'nin o maddesi LGBT'ye kalkan oluyor

İstanbul Sözleşmesi'ndeki "cinsel yönelim" ibaresi LGBT'ye kalkan olduğu için eleştiriliyor.

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Millet

Hoca bu meseleyi tartışma şeklin yöntemin çok yanlıştı. Haklı olabilirsin ama yöntemin çok yanlıştı. Kör gözüne parmak misali diklendin , efelendin, dikkat çekmek içinde haddi aştın, ağzını bozdun. Bu haklı davayı daha bir sukunet ile sürdürebilirdin ama sen agresif olmayı tercih ettin. Tamam ilim adamlarının önemi çok büyüktür , amma kılıç hakkını da kılç sahibine teslim edecejsin. Bilmem anlatabildim mi. Sen şimdi, Sultan Fatihten, harp meydanında kelle koltukta savaşan Alpler den daha çok hulefe isteyen alimlere döndün. Bir daha düşün, kibretme, Müslümanlar için orta yolu bul
  • 4 Yıl Önce

rıza

Aşağıdaki haberi nedense Akit'te göremiyoruz, kayda değer bir haber değil demek ki! Cumhurbaşkanı tarafindan dün Abdurrahman Dilipak'a yönelik söylenmiş sözler. AKP'li feministleri bu hâle getiren ve onları asıl koruyan iradeyi nasıl apaçık gösteriyor. ''KADINLARIN ONURUNA YÖNELİK SALDIRIYA İZİN VERMEYİZ'' AK Parti kadınların en aktif olduğu hareketlerden biridir. 4 milyonu aşan kadın kolları üye sayısı vardır. Ünversitelerde kadın öğretim üyelerinin oranı yüzde 50'nin üzerinde. Kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmalarımızı çok yönlü, bütüncül yaklaşımla, 'sıfır tolerans' ilkesiyle sürdürüyoruz. Kadınlar için yaptığımız hizmetler saymakla bitmiyor. Cennet annelerin ayakları altındadır. Ailenin temeline dinamit koyan hiçbir düzenleme meşru değildir. AK Partinin kadınları için AKP'nin papatyaları gibi yakıştırmalarla yeşil sermaye gibi yaklaşımlarla ağzıma almaktan edep ediyorum, küfri bir ifadeyi kullanmak suretiyle bu tür yakıştırmaların içine giren köşe yazarlarını, tüm kadın kollarım ve kadınlar adına kınıyorum. Özgürlük her insan için kutsaldır. Kadının mülk gibi görülmesi yanlıştır. Kadınlarımıza sahip çıkmada geri duracak olursak, hiçbir zaman bu dünyada da ebedi alemde de hesabını veremeyiz. Kadınlarımız lehine yaptığımız bunca düzenleme varken, tartışmayı değerlerimize düşmanlık aracı haline dönüştürmeye çalışan bir avuç sapkına meydanı bırakmayacağız. Birilerinin AK Parti'li kadınlara hakaret etmesine sessiz kalamayız. Kadınların onuruna yönelik saldırıya izin vermeyiz
  • 4 Yıl Önce

okuyucu

kaç gündür bekliyordum sayın erdoğan çıkacak ve sayın dilipaka açılan davayı iptal ettik diyecek diye.maalesef sayın erdoğan bizi büyük hayal kırıklığına düşürdü,ihsan hoca,nureddin yıldız ve dilipak gibi hak kı açıkca dillerinden insanları yıprattı sahip çıkmadı.neler oluyor sayın erdoğan neden tabanına zıt hareket ediyor,bu kadar dikkatsizce nasıl davranıyor,kimler yanlış yönlerdime yapıp ayağına kurşun sıktırıyor,hatalar iyice çoğaldı...
  • 4 Yıl Önce

Yusuf

Bu artık AKP politikası bence.Birbirlerini suçluyorlar ama hepsi savunuyor.Demek ki parti politikası.28 şubattan daha sinsi bir düşmanlık.Bizden olan insanlar yaptığı için sıkıntıyı çekmeyen anlamıyor bu belayı.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Dinde söz sahibi insanlar Ehli Sünnet büyük İslam alimleridir. Gazeteciler, köşe yazarları veya siyaset yapan sözde hocalar değildir. Bundan 1000 sene önce İslam literatürü oluşmış zaten. Bize onların izinden gitmek düşer. Yoksa keferenin oyuncağı oluruz.
  • 4 Yıl Önce

ULUBATLI HASAN

Abdurrahman hocamın sonuna kadar yanındayız.Tam destek.
  • 4 Yıl Önce

Ülkücü

Sayın Dilipak Millet sizinle. 83 milyon sizi takip ediyor. Ailenin temeline dinamit koyan bu terör sözleşmesi İngilizler gibi kaldırılıp çöpe atılmadığı müddetçe ailelerde huzur yok. Bu terör sözleşmesi 2 milyon erkeği evinden uzaklaştırmıştır. Köpeği evinden bir gün sokağa atmak suçken, erkekler köpek kadar hakka sahip olamayıp aylarca evinden sokağa atılmaktadır. Cinsiyetçi ve erkek düşmanı bu sözleşmenin kaldırılması için milletin gerçekleri artık görmesi ve uyanması için mücadeleye devam.
  • 4 Yıl Önce

ceddim!izindeyiz...

Kardeşlerim! Allah cc rızası için FAZLURRAHMAN (bu adamı bu isimle anmak içimden gelmiyor) sapığını araştırın, bugün yaşadığımız saçmalıklar hakkında epey fikir sahibi olacaksınız. Kim belediye başkanıyken bu sapık hakkında konferans düzenletmiş ve neden DİNDE REFORMu andıran icraatlara şahit oluyoruz,öğrenmiş olacaksınız.
  • 4 Yıl Önce

ömer

hatadan dönülür adam değiştireceğini söyledi sizde biraz dikkatli yazın
  • 4 Yıl Önce

İsmail Erhelvacı

ABDURRAHMAN AĞABEYİMİ ŞİKAYET EDENLERİ RABBİME ŞİKAYET EDİYORUM. O (ALLAH) KORUYAN VE GÖZETENDİR.HESABI ŞAŞMAZ ADİLDİR.
  • 4 Yıl Önce

Dumanlı

Pes doğrusu sözleşme ayrımcılık yapmayın diyor. Bundan nasıl meşrulaştırma çıkar. Sokakta suç işlediği için hapis yatmış bir sürü insan var. Herhangi bir adli olayda bu insanlar ayrımcılık yapılmadan adil yargılansın demek suç işlemeyi meşrulaştırmak olurmu. Ne olursa olsun sevabıyla günahıyla insan insandır. Burada da cinsel tercihi ne olursa olsun insanlara bu nedenle kanun önünde ayrımcılık yapmayın demekte o cinsel tercihi meşrulaştırmak olmaz. 2011 yılından bu yana çıkardığımız hangi yasalar lutiliği meşrulaştırı yor. Hangi yasalar aile kurumunu zayıflatıyor. Bu sözleşmeye dayanılarak uluslar arası ilişkilerde ülkemizin suçlanması sözkonusu mu. Böyle şeyler yokken sözleşmeye karşı çıkanlar iktidara haksızlık yaptıklarının farkında değiller mi.
  • 4 Yıl Önce

Hayrullah özkan

Sözleşme yerli olacak. Şimdi Dilipak da saadet CHP ittifakına mı çalışıyor konuşuluyor. Yeni akit de bunun mecrası olmasın. Fransa Rusya Mısır Körfez İsrail’ bir olmuş. Şimdi metin üzerinde takla atmayalım. Lozan. Ve Ege adaları üzerinde metin inceleyiniz.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa kaya

AHMET TANER SANA YÜZDE YÜZ KATILIYORUM. 2002 GENÇ BAKIŞ PROGRAMINA BİR BAK YOUTEBTAN KEDİNE HAK VERİRSİN.
  • 4 Yıl Önce

Siyasi kavun

Bu sözleşmeyi elhamdülillah müslümanım diyen insanlar imzaladı. Rabbim sen şahit ol ben tüm imzalayanlardan ahirette davacıyım. Hakkım haram olsun. Çözümü Kuran'da aramak yerine bir sapkin sözleşmede arayanları sana şikayet ediyorum.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet Taner

Reis türk toplumunun "AİLE ERKİL" aile yapısı olduğunu, literatüre sokmuştur. Böylece bu söylem istanbul sözleşmesinin dayatılmasındaki ve yürürlük kaldırılmamasındaki en büyük engelin bizzat kendisi ve KADEM olduğunu ifşa etmiştir. Türk tarihinde hep ATAERKİL aileden bahseder. Halkı ahmak ve cahil yerine koymak tükenişin en kuvvet göstergesidir. İslam kültürüne savaş açmak insanı hem dünyada hem ahirette helak eder. Yapılan onca hizmet ve olumlu işi kendi adına ifsad eder. Kibir ne kötü bir şey. Mevki gücünü kullanarak hakka karşı çıkmak insanı küçücük yapar. Asla yüceltmez. Çok üzücü ve çok acı şeyler... Güç zehirlenmesinin acı bir tezahürü...
  • 4 Yıl Önce

K MARAŞLI

Bu sözleşme lut kavmi gibi bilerek veya bilmeyerek savunan insanları lanete uğratacak. Lânetli olmanın ne anlama geldiğini herkes bilir.
  • 4 Yıl Önce

ali

en akilli en iyi hakaret eden sen degilsin! gecmisteki gunes kredin sonsuz degildir, bugunku camasiri kurutamazsin
  • 4 Yıl Önce

Yekta

Cumhurbaşkanımız bu sözleşmeyi kaldıracağını söylemişti inşallah biran önce kaldırılır.
  • 4 Yıl Önce

Sevgi Polat

A. Dilipak bu sozlesmeye karsi oldugu icin degil, dindarlarin son zamanlarin en kada fever basarisinin kutlanmasi gereken zor zamanda bu basarigi saklamak istercesine ortaayi yaygaraya bogmasi nedeniyle hedefi geldi. By arada acik acik dindar kadinlarai fahise demeside cabasi. Burada bir rotadan cikmislik var. Kibirli yahudivari musluimanlarin cikmasina musait but organ olacak kadar Islam yerlesmis Turkiyede belliki, Allah reisden razi olsun
  • 4 Yıl Önce

Mustafa kaya

AKP ALLAH CC RAĞMEN BU KANUNU SAVUNUYOR.ALLAH CC , akp AZGIN SAPKINLARI DURDURMAZSA ALLAH CC KITABI ORTADA OLDUĞU HALDE BU ÇIRKINLIKLERE IZİN VERİLIYORSA LUT KAVMINİN BASİNA GELENLERDEN DAHA BÜYÜK BELA GELEBILIR.BU KANUNU SAVUNANLAR BİZZAT SAPKINLARI KORUMAYA ALMIŞTIR.
  • 4 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

ÇOK DOĞRU

CEMİL İPEKÇİ

O ZAMAN MUM SÖNDÜCÜ SABATAYCILARI DA KORUMAYA ALACAKLAR DEMEKTİR. 22 MART KUZU BAYRAMINDA EŞ DEĞİŞTİRİRLER. ÇOCUKLARIN BABALARI BELLİ DEĞİLDİR. SABATAYCILAR RESMEN PİÇTİR. DEMEK OLUYOR Kİ ONLAR HAKKINDA DA TEDBİR ALINACAK!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23