• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu’nu destekleyen Süleymancılardan tepki çeken Ayasofya kararı! Müridi bakın neden kovdular

İstanbul Yerel Seçimleri’nde CHP’yi destekleyen Süleymancılara bağlı olan bir şahıs, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin açılmasına sevindiği gerekçesiyle cemaatten kovulduğunu açıkladı.

83 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Önsel Yeğin kardeşimize, ne mutlu size ki Allah sizleri kısa ve öz olarak girdaptan kurtarmış ve onların vebaline ortak olmaktan sizleri men etmiş, fırkalara bölünen bu insanları bizler samimi Müslüman olarak göremiyoruz, çünkü Peygamberimizin bıraktığı iki şarta sarılmasını hala öğrenememişler, münafıklar her alanda birleşiyor da biz Müslümanlar sizin gibiler yüzünden fırkalara bölünerek Rızai İlahiye eremiyoruz.
  • 1 Yıl Önce

adil

önser kardeş BİR MÜSLÜMAN KENDİNİN İMANINI ÖLÇMEK İSTİYORSA (HAYATİ TEHLİKESİ ODA KAT-İ OLACAK) NEREDE VE KİMİNLE KALBİNİN ATTIĞINA BAKACAK HAK TARAFINDA MI YOKSA BATIL TARAFINDA MI KİMİ SEVİYOR KİMDEN NEFRET EDİYOR İŞTE O ZAMAN KENDİNİN MUHASEBESİNİ KENDİ YAOARAK MÜNAFIK OLDUĞUNU ÇOK RAHAT ÖĞRENEBİLİR
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Allah aşkına tarikat, cemaat devrimi bu devir. Eskiden okuma yazma basın yayın çok kusıtlıyken bilgiye ulaşmak zorken tarikatı anlarım. Bu bilişim devrinde herkes ulaşmak istediği bilgiye ulaşabilirsen, tarikat ve şehlikte ne oluyor. Bunların ehli olmayanları insanları dininden uzaklaştırıyor. Bence tarikat ve cemaat adı altındaki tüm kurumlar yasaklanıp kapatılsın. Kuran kursları milli eğitim bakanlığının bünyesinde olsun. Bu ilkel ve meczup insanlardan bu masun müslüman halkı kurtaralım.
  • 4 Yıl Önce

irfan gençer

Sonunda FETÖ nün yaptığını yapmadan herkes çocuğunu bunlardan alsın, sonunda ağlamasın, bunlara maddi destek verenlerin de takibe alınması önemlidir. ABD FETÖ ye yedek kurduğu örgüt olması mümkündür.
  • 4 Yıl Önce

Abdulcabbar

Tarikat CHP desteklermi ..
  • 4 Yıl Önce

Reis

Gençlik yıllarımda cebimdeki son parayla aldığım akit... Siz nasıl bu hale geldiniz... 
  • 4 Yıl Önce

hursit dilaver

bunlar antalyada da hep CHPyi desteklediler.. bilirim ben bunları. hem de çook iyi bilirim.  
  • 4 Yıl Önce

Engin tanriverdi

Sizin gibi muslumanlar arasina nifak sokan bir gazetedaha yok sanirim allah hidayet versin sizlere
  • 4 Yıl Önce

süleyman şah

bence,bu cemaat midir ne karın ağrısıdır,dağıtılmalıdır,yokedilmelidir,çok büyük tehlike altındayız,daha fetö'nün sıcaklığı ve acısı içimizdeyken ikinci bir acı çekmeyelim,yılan küçükken başını ezelim derim...saygılar
  • 4 Yıl Önce

ibrahim

merhum a.hilmi tuna hoca efendiye nisbet edilen bu topluluk(rabbim hocayı bunlardan korusun) yıllarca müslümanlardan beslendiler ve besleniyorlar ama hiç bir zaman kendilerinden olmayanlarla bir araya gelip nasın islama daha iyi hizmet ederiz diye görüş alışveriş yapmak için gelmemişler ve gelmek istememişlerdir menfaatleri varsa o başka .bu oluşumun en güzel tarifi bakara suresi 10 uncu ayetten başlar 21 ayete kadar bunları güzel anlatıyor
  • 4 Yıl Önce

Veysel

Böyle gelişigüzel haber olmaz. 
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Sayın bakanım Süleyman soylu bu cemaat a dikkat edin gerekiyorsa oluşumu kapattırın
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Bu oluşumu biran önce devlet kapatsın fazla ileri gittiler
  • 4 Yıl Önce

Bekir

Bu fetocu köpeklerle süleymancılar ülkedeki cemaatlere büyük darbe vurdular....
  • 4 Yıl Önce

Ali

Allah kurtarmış gözün aydın
  • 4 Yıl Önce

Nazım KARAMEHMET

Çok üzücü bu nasıl anlayış.
  • 4 Yıl Önce

Kayaman

Yil 1972 Bingöl de yaşıyorum, Kendim Elazigliyim. Bir hemserim lastik ve bisiklet tamircisi olan bu zat bana , sen tesisat ve teknikten anlarsın gel bir kur-an kursuna ( yatili) jenaretor ile elektrik tesisatı cekelim dedi ve o köye gittik. Tesisatımızı çektik bize yemek hazırladılar, yemek yerken duvarda 9 yıldız içinde söylemlerin olduğunu fark edince nedir diye sordum. Bana bu cemaat Sulayman Turhan hocanın cemaatidir dediler. Zamanla az bir geliri olan hemşerim sıfır bir araba aldı. Kazancı ile imkansız olan bu durumu üstü kapalı bir şekilde sorduğumda bana Bizim cemaat bana para veriyor ben alıp satımda karı paylaşıyorum bunlar ile dedi. Yillar geçti aradan, Istanbula tasimadiklarini duydum, orada bir taksi durağını açıyorlar kardeşi ile, benim kardeşimde o durakta çay ve yemek ihtiyaçlarını karşılıyor. Bir gün kardeşimin verdiği bilgiye göre kardeşi ise gec gelince merak ediyor ve kardeşim evine gidiyor. Kapıyı açan olmayınca camdan bakınca yerde uzanmis bir şekilde olduğunu görüyor ve cami kırıp içeri giriyor ve öldüğünü görüyor. Dışarı çıkıp polisi arıyor, ilk şüpheli olarak onu sorguya çekiyorlar. Sonra durum anlaşılınca yapılan takkikatta ölen kişinin abisi para ,miras yüzünden kendi kaynina kardeşini öldürtuyor. Bu cemaatin içinde çoğu para sevenler vardır. FETO da para sevenlerden olduğundan okulların kapatılması ortayı boş bulan şu andaki FETO gibi düşünenlerin başa geçmesi ile CHP oy veren menfaatçi bir yönetime dönüşüyor. Dikkat FETO cemaatinde durumu fark edemeyen kişiler gibi bu cemiyetede aynı durum cemaat üyeleri tarafından fark edilmemekte. Bu cemaata yakında baskın ile görevliler tutuklanirsa şaşırmayın. Allah haklının yanındadır.
  • 4 Yıl Önce

Bedrettin şahin

Ben 1966 muş doğumluyum 75 yılında muşun page köyünde Süleymanlıların yurdunda okumaya başladım üç yıl sonra bir yılda Elazığ Aksaray yurdunda daha sora iki yılda istanbul ümraniye de 79 80 ümraniye mezunuyum beş altı yıl kadar Bitlis in Tatvan ilçesinde hizmet ettim bu Cemaatin özü ehli sünnet velcemaattir bunda kimse şüphede kalmasın 80 ihtilalinde derin devlet bu cemaate çöktü rahmetli kemal kaçarı zehirlediler özal gibi ondan sonra Ahmet arif Denizolgunu Amerikada yetiştirdiler getirip cemaatin başına minta ettiler 15 temmuz gerçekleşmeyince onuda ilaçla zehirledilerki o un gizli sırları ortaya çıkmasın düşünün böyle büyük bir cemaatin lideri olacaksın alanya gibi bir yerde çiftliğinde ölaceksin de cemaatten kimsenin haberi olmayacak tabi böyle derin güçler böyle konularda çok hızlı karar alırlar eminim hemen arkası an kılıçdaroğlü misali yarış atı besleyen tabiki yarıs atı demek kumar demektir bir kumarbazı getirdiler yetmedi burde iki peygamber gücü monte ettiler Mâşaallah çift turbolu olmuş oldu şimdi kim tutar bunları Cingeni padişah yaparsan önce kendi Babasını keser diyeceyim şuki bu cemaatin özü çok temiz Süley.an efendi Hz göz yaşlarıyla yoğrulmuş bir merkez inşâalah bu mültezimlerden kurtulur bir an önce size nır iki misal vermek isterim Şanlı ordumuz derin devletin elindeyken nasıldı şimdi nasıl dört bir yanda destanlar yazıyor MHP derin devletin tasallutundayken bir o döneme bakın birde onların zincirlerinden kurtulduktan sonraki hâline adeta Türkiyenin ve ümmetin kaderi değişti şimdi bu konudada daha sabırlı daha temkinli olalım bu kurumu yıpratmıyalım inşâalah bu cemaatimizde en tez zamanda bu derin devletin tasallutundan kurtulur ve aslı vazifesi olan ümmeti MUHAMMEDİN evlatlarına hizmete devam eder bütün umudumuz ve dualarımız bu doğrultuda sabrınız için teşekkür eder cümlenize saygılar sunuyorum ALLAH a Emanet
  • 4 Yıl Önce

Resat

" ummetimden toplu olarak musrikleri n safina geçişler olmadan kıyametin kopmayacagini söylüyor sevgili efendimiz muhammet sa.
  • 4 Yıl Önce

Bence

Bunlar dev sol, dhkp_c gibi ileride silahlanabilme kabiliyetine çok yakınlar, allah a havale ediyoruz din, vatan, bayrak düşmanlarını, CİA VE MOSSAD, MI 6 NİZ HAYIRLI OLSUN.
  • 4 Yıl Önce

Kemal

Hala bu haberi burada tutanda mutlaka bir arıza vardır. Bozukluk olmasa küfürlü yorumlara izin vermezdi.
  • 4 Yıl Önce

t.s

Bu haber için teşekkürler..
  • 4 Yıl Önce

Osmanlı

Biz bilmiyoruz ama inanıyorum ki mit bunların içine sızmış ve ne halt ettiklerini kaydediyordur. Zamanı geldiğinde haberlerde duyarız. Operasyon yapılır. Adnan oktar da olduğu gibi.
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Bu gerçekse C.ALLAH . Başta olmak üzere peygamberimiz,ve süleyman hilmi tunahan hazretleri Bu kardeşimize bu pisliği yapanların bin türlü belasını versin siz neyin peşindesiniz aklınız başınızdamı bu milletin değerlerine karşı gelerek bu kurslara en büyük hainliği yapıyorsunuz baştaki idarecilerin bu konuya gerçek bir şekilde cevap vermesini.istiyorum .
  • 4 Yıl Önce

Kavkaz

tüm tarikatlar aynı değildir..
  • 4 Yıl Önce

H u

Namaz kıl oruç tut ,kuranı Kerim’i oku ,sonra git dine , şehitlerimize,Osmanlı’ya küfür edene oy ver ,Süleymancıların çogunlüğu diyanete bağlı camiilere pek gitmiyorlar kendi dairelerinden çıkan olmasın diye.Seçim öncesi İmamoglu yaz tatilinde (ilkokul zamanı) kurslarına geldiğini söyleyerek sempati topladılar cemaat içinde.
  • 4 Yıl Önce

Hilmi

Hz üstazımız ks, Süleyman Hilmi Tunan hz leri,hayatı boyu ayasofyanın camiye tahvilini istemiş, cami kürsilerinden bunu haykırmış, devlet ricaline de haber göndermiştir.Onun yolu olan sünni islamdan bir milim bile sapmayan evlatları cami olmasına asla karşı çıkmazlar. 
  • 4 Yıl Önce

07 Antalya

bir zamanlar inananların yüzakıydı 
  • 4 Yıl Önce

Yüksel

CHP ye suleymancilar oy veriyor Ayasofya camii oluşuna karşi cikiyorsa bilinki fotoyle hiç bir farkı yoktur.a Allahın azabı üzerlerine olsun. Yüksel
  • 4 Yıl Önce

enver

Bunların içide söz sahibi birileri var ki onlar, fetönün uşağı çıkarcı onlara parayı ver en büyük günahlara bile yapabilirsin diye cevaz verirler...Allah fırsat vermesin...
  • 4 Yıl Önce

Recepali

Aslında ben bir elhamdülillah müslüman olarak tarikatlara karşıyım. Şimdi arkasında batı ve siyonizmin olmadığı hangi tarikat var bilemem. İsrailin türkiyede onlarca tarikatı fonladığı haberini medyada okumuştum. Fetöcüleri gördük şimdi süleymancılarıda görüyoruz. Yarın bir başkası başımıza bela olacak. Bunlar şeyhlerine peygamber gibi tapıyorlar ne derse doğru diyorlar. Böyle bir şey olabilurmi. FETÖ'dekiler iç çamaşırlarının suyunu içiyorlar bunlar kovulan pisman olup itiraf eden müridlerin itirafları.
  • 4 Yıl Önce

Salih

Müslümanım diyen kişi, ayasofyanın tam olarak camiye çevirilmesine asla karşı çıkmaz.Süleyman efendinin(ks)talebeleri de asla karşı çıkmazlar. Cami olmasına sevinip şükrederler.fakat trabzondaki ayasofya gibi, zaman zaman hristiyanların ayin yapmasını da asla tasvip edip razı olmazlar. Papalık projesi olan dinler arası diyolog icabı, ayasofyada hristiyanlığı çağrıştıracak, resim ve sembollerin yerinde kalmasına, müslümanları kandırmak için basit perdelerle perdelenmesine, ilmi ve imanı az ve zayıf olan müslümanların yanlış inanmalarına sebep olunmasına,ve din düşmanlarına şirin görünülmesine karşıdırlar.Müslümanlar uyanık olsunlar. İlahiyatcı görünen diyalogcular, küresel güçlerin tek dil,tek din ve tek para,yani tek hak din olan islam ile, mensuh ve muharref olan batıl inançları eşitleme projesine destek veriyorlar.onun için bu projelere en büyük engel gördükleri, memleketimizin en büyük sünni topluluğunu karalamaya çalışıyorlar:Allah cc doğruların yardımcısıdır.
  • 4 Yıl Önce

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ İFTİRA VE YALAN DOLAN AMA UNUTMAYIN Kİ ALLAH VAR GAM YOK
  • 4 Yıl Önce

Ramazan YIGIN

senin suçun AYASOFYA yı paylaşmak değil..BUNLARIN MELANETİni BENİM ANLATMAMA GEREK YOK...
  • 4 Yıl Önce

Fahri

Ne idüğü belirsiz bir adamın ifadesiyle yayınladığınız yorumlarla elinize ne geçti? Yazıklar olsun. Güya bizde size taklıyoruz. Gözyaşları ile karara sevinmiş o gün evime bayrak bile asmıştım. Yapmayın bu tür haberlerin vebali boynunuza
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Bu haber size yakışmadı. Hiçte öyle bir şey yok. Fetönün taktiğine benziyor. Oyuna gelmeyin
  • 4 Yıl Önce

...

bunlar yahudiler gibi
  • 4 Yıl Önce

İsmail

Ne kadar kendini ve beynini satan satılmış adam varsa bizim ülkemizde. Biraz adam olun  
  • 4 Yıl Önce

Muslih

Müslüman kardeşlerimiz şu gerçeği iyi bilsinler.Süleyman Hilmi Tunahan ks hz lerinin evlatları, hz Fatih in vakfiyesinin, tam olarak ve dinimize tam uygun şekilde,teslisi(şirki) sembolize eden bütün resim ve benzeri şeylerin, ceddimiz hz Fatih in yaptığı gibi tamame kapatılarak, kiliseliği çağrıştıran bir şey bırakmadan yerine getirilmesine karşı çıkmanın, dinimize karşı çıkmak demek olduğuna, hepisi, Allah cc ın var ve bir olduğuna inandıkları gibi inanırlar.çünki,شرط الواقف كنص الشارع hükmünü bilirler,inanırlar,muhalledattan olan kitaplardan okurlar ve okuturlar.memleketimizin en dini ve en milli Olan bu topluluğu tanımayanlar, sakın oyuna gelmesinler. Küresel güçler Türkiyemizden islamı yok etmenin en etkin yolunun sünni Cemaatleri yok etmekle mümkün olabileceğini biliyorlar, maşaları eli ile bu yolda çalışıyorlar. Aman aman aman dikkat:
  • 4 Yıl Önce

Millet

Reis Süleymancılara el atıp bütün varlıklarına el koymaz ise başımıza fetö itleri gibi yeni bir bela gelecek demektir.
  • 4 Yıl Önce

Ayasofya

Siyasi kavga ve çıkarlarınıza dinimizi ve kutsallarımızı alet etmeyin, bunu vebalini kimse kaldıramaz. Din siyaset üstüdür
  • 4 Yıl Önce

Nail

Süleymanlılar ayasofyamızın yarım yamalak değil, tam olarak, tek hak din islama uygun bir şekilde cami olması için senelerdir düa ve iltica ederler. Fitne çıkarmak için ortaya çıkan bir nadanın sözüne göre,tek hak din islam, tek hak yol sünniliktir diyen bir topluluğu karalayanlara Allah cc hidayet versin. Bu topluluğu karalayanlar ya gafildir veya haindir.
  • 4 Yıl Önce

Uğur

Bu Süleymancılar' ı anlamak zor...Üzülerek söylemek zorundayım ki Bu grubun içine Fetö'nün sızma ihtimali yüksek.  
  • 4 Yıl Önce

Isparta 32 32

Çok tehlikeli bir cemaat daha, fetö ile başa başgidiyorlar ikisinde Müslüman görünümlü 
  • 4 Yıl Önce

RECEP DEMIR

Ben hep diyorum eğer Fetö yapmasaydı be darbeye süleymancılar kalkışabilirdi. Aynı örgütlenme suleymancılardada var.
  • 4 Yıl Önce

ayşe gül

ürkütüyor beni bu gurup. çocuklarına herkes sahip çıksın, bunlardan uzak tutsun.e. i. da bunların yanındaydı sanırım.para, menfaat işlerine giren gurup hak yolda olamaz.
  • 4 Yıl Önce

Emin SAĞDIÇ

Hırsızlığı, sadece bir şahsın giderek bir diğerinin malını çalması olarak bilen bu müptezeller; oy verdikleri adam milletin, yetimin hakkını çalınca hesap vermeyeceklerini sanıyorlar. Sizde İstanbul'da olanlara ortaksınız Süleymancılar. Vah Süleymancılar vah yazık ettiniz çok yazık..
  • 4 Yıl Önce

ERSIN

Bunlar kendini musluman sanan sionist usagi, yaziklar olsun.
  • 4 Yıl Önce

Turan

Eğer doğru ise ve bu zihniyet tüm cemaate ait ise fetönün veliahtı zuhur etmiştir
  • 4 Yıl Önce

Dost

Adlari üzerinde allah peygamber degil.süleymancilar diye geciyir yani sükeyman onlarin oeygamberi yarin bir gpnde chp ciler olurlar
  • 4 Yıl Önce

Bilal

Bunlar inanın feto dan biterler. Bunlar müslümanları haraca bağlamışlar ingilterede bile feto ya destek veriyorlar bunlarin dini imkanı herşeyi para hele burada bir görseniz devletin bolluğundan öyle istifade ediyorlarki aklınız durur bunu buradaki din müşaviri m.de biliyordu devlet pasif olunca bu heseratlar ürer.dikkat bunlar çok sinsi ve tehlikeliler
  • 4 Yıl Önce

Tarık bin ziyad

Cemaat denen oluşumlar, genellikle istihbarat örgütlerinin emrindedir. Hakim güç ne isterse onu yerine getirirler. Múritlerin birşey sorgulaması yasaktır. Hatta kendilerini koyun olarak kabul ederler. Bõylece geniş kitleler kontrol edilebilir, gerektiğinde seçimler vs. Durumlarda söz sahibi olabilirler. Asıl mesele bir müslümanın bunu kabul edebilmesi. Ama Allah bunu bütün fertlere soracak. Aklımızı kullanmamız gerektiğini Kuran da yüzlerce yerde söylüyor. Hesabı ferdi göreceğiz. ( Bu arada benim hatun hiç bir cemaate intisap edemedi. Kendisi yanlış olan şeyleri hemen söyler de zavallı)
  • 4 Yıl Önce

tulgar

Sayin bakanim bunlrin üzerinden gözünü ayirma
  • 4 Yıl Önce

Yaşar

Rahmetli Hüseyin Hilmi Tunahan hz. zamanında ilim hizmet yuvasıydı, şimdiki Tabelacılar siyasetide eklediler, İlim hizmet yuvalarında siyasetin yeri olmaz,,,, geçmişte imamı Azam'ın kendisine teklif edilen dinî görevi, siyaset altı olması sebebiyle reddettiğini düşününce,,,, şimdikiler balıklama atlıyor, olta boş
  • 4 Yıl Önce

Nur

Bu süleymancı denen adamlar hangi ayak müslüman olduklarından eminlermi chp lilere oy verip ayasofyanın açılmasından rahatsızlar fötönün bir başka versiyonu olmalılar din kisfesi altında iş mi çeviriyorlar ne iş anlamadık devlet bunları bir yoklamalı acaip fikirler var bunlarda kadınlar baş örtüsğnü başka bağlıyor camiilerde namaz kılmıyorlar kendi dergahları var orada kılıyorlar yurtlarında kalan talebeleri yurda kot pantolonla giremiyor namazlar daha geç kılınıyor bunlara ayar verilsin cemaatleri koyun gibi olmaktan vaz geçsin islamı oraya buraya çekiştirmenin anlamıyok bir tek kuran'ı kerimimiz var efendimizin (sa) sünnetleri var .Aklı başında olan bu adamlara uymasın kendi cehennemlerine taş döşemesin
  • 4 Yıl Önce

Neron11

Müslümanım diyen birisi ayasofyanın cami olarak açılmasına sevinmiyorsa Müslümanım demesin
  • 4 Yıl Önce

selim

Feto deşifre olup kullanışsız hale gelince bu grup devreye sokuldu
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Salih seyhan

Bunlar dan cemaat değil, ancak ve ancak cerahat olur. Ne oldu da,birden ortadan kay boldular?Bu millet kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyor,hiçç merak etmesinler...onlar da çıplakkkkk.....
  • 4 Yıl Önce

Ali

Dinini ve vatan ini seven bu suleymanci denen fitne ocağından uza dursun bunlar tıpkı fetoculer gibi örgütlenmiş dini imanı para olan çıkarları için ateist lere bile oy verecek adar gözleri kararmis dini bir araç olarak kullanan guruh boyllerine cemaat deyip gerçek cemaatlerin adını kirletmeyelim lütfen bu tür gu ruhlar sanki gerçek dindar lari karalamak için oluşturulmuş koku dışarda fitne yuvalari
  • 4 Yıl Önce

Düzce

Feto Süleymancilari ele geçirmiş. Kim ne derse desin. Onlar da Ecevit'i desteklemişti. Zaten hep solu desteklediler.
  • 4 Yıl Önce

Ulvi

Lan bu nasıl müslümanlık,nasıl Türklük?Ayasofyanın cami olarak açılmasından rahatsız olan kişi Kilise olarak açılmasından memnuniyet duyar yada Türklerin egemenlik hakkını korumasından rahatsız oluyor sonucu çıkar.Çünkü bunun ortası yok.Ayasofya mabet ya cami olacak yada kilise.Tırışkadan bir müze kalmayacak kadar siyasi bir obje.
  • 4 Yıl Önce

TAHTALI

PEYGAMBERİMİZ BEN ÜMMETİMDEN EN ÇOK SAHTE DİN ADAMLARINDAN ONLARIN BU DİNE VERECEKLERİ ZARARLARDAN KORKARIM MUBAREK HADİSİ ŞERİFİ TAM BU SÜLEYMANCILARA UYUYOR
  • 4 Yıl Önce

İrfan YILDIZ

İslam ve onun değerlerinden hazzetmeyen bir cemaat.Bütün tuzak bunun üzerine; içi boş İslamı Allah'ın dini olarak İslam yapan değerlerden hassasiyetlerden arındırılmış bir islam haline dönüştürmek.
  • 4 Yıl Önce

İsmail zaza

Türkiyede çoğunlukla bazı cemaatler icinde üst yönetimlerde dini kisveye bürünerek kemalist vesayet paradiğmayı ayakta tutmak için görevliler yerleştirilir mit yetkilisi mahir kaynak öyle demişti bir cemaat bir parti kuruldumu sisten bir ay içinde o cemaatlere elemanlarını yerleştirir uluslar arası düzeyde ise iki ay içinde ajanlarını yerleştirir. Düşünün cumhuriyet kurululalı belli chp bu müslümanların dini dinden kaynaklanan kültürünü yok etmek için savaşmıştır.bunu bilen bir müslüman nasıl bunlara oy verir. Hele mürütler sürüdür lideri söyledimi yanlış olsada o liderin veya şeyh bozuntusunun sözü ilahi emir gibi telaki edilir körü körüne uyulur.ya baştaki kişi bilmiyen cahil biride değildir niye oraya yöneliyor yukarıda mahir kaynak ın söylediği gibi o vazifelidir. Kamalist laik paradiğmanın görevlisidir.vazifesini yapıyor.işte istanbul seçimlerinde imamoğlu gitti camide bir kur an okudu alnı secdeye değen müslümanlar hop chp ye oy verdiler çünkü şeyh kılığına giren liderleri öyle buyurdu mürüt zaten körü körüne bağlıdır. Geçmişte nurcular hep demirel e oy veriyorlardı bu anda yeni asya gazetesinin yayınına bakın kılıçtaroğlu ve imamogluna toz kondurmuyor.acaba neden islami hasasiyettindenmi.yoksa üsteki görevliler nereye baglıdır.gelelim suleymancılara ayasofya açılmış mürüt saf temiz bir ruhla seviniyor adamı papazların afarozu gibi afaroz ediyorlar cemaatten kovuyorlar.chp de birde başı kapalı bir bayan var değme keyflerine cemaat liderleri daha kolayı mürüdlerini kandırırlar.
  • 4 Yıl Önce

Sokağın sesi

SÜLEYMANCILARIN YETKİLİLERİ VE YÖNETİMİ, PARAYI ÇOK SEVMELERİ siyasetle ilgilenmeleri; TIPKI ESKİ ADI CEMAAT YENİ ADI FETÖ GİBİ. Bu arada fetöcülerde dağıldı diğer cemaatlerin içlerine sızmaya başladılar!!!
  • 4 Yıl Önce

Şeref Kazan

İnsan denen eşrefi mahlukat ya müslümandır yada Kafir arada şucu bucu diye dolananlar varsa onlarsa münafıktır ALLAH cc hepsini hayırla islah etsin
  • 4 Yıl Önce

Faruk

Bunlarda pislik kapatın gitsin milletin parasıyla göbek büyüten aynı tornadan çıkmış gibi giyinen seçim yapacak kadar zekası olmayan cahiller toplulugu
  • 4 Yıl Önce

dürüst

Süleymancılar Süleyman ......gibi davranır,hiç bir zaman HAK tan yana olmamışlardır.O LA MAZ LAR:Aslında sonradan oluşan cemaatlerin bir çoğu da böledir.
  • 4 Yıl Önce

Nihal kuşum

Nihal kuşum sen niye düşmanca bölücülük yapıyorsun Oy veren dost oy vermeyen düşman diye neden düşünüyorsun. Demokratik ülkede değil miyiz?
  • 4 Yıl Önce

Ümit

Yazıklar olsun sizin gibi cemaate fetönün Türkiye’deki yerini alan bu cemaatin bir an önce hakkında gereken yapılmalı bunlarda günü gelince fetönün talimatıyla darbe yapmaya devleti yıkmaya çalışacak
  • 4 Yıl Önce

Celal

Hayırlı olsun. Ayasofya sevgisi imandandır. Ayasofya Camiinin açılmasına sevinenler ve gözyaşı dökenler gerçek müminlerdir.
  • 4 Yıl Önce

Bay b

Bu ülke ne cektiyse ya Müslümanım diyen yada ben daha Türküm diyen satılmış karaktersiz Vatan hainlerinden çekti Rabbim bizleri bu şeytanlasmis insanlardan muhafaza eylesin.Amin.
  • 4 Yıl Önce

Murtaza

Mümin muhafazakarlara yakın olmaktansa CHP dahil herkesin oyuncağı olmuş, İslama hizmet ettiğini sanan ne olduğu, niyeti çözülemeyen Müslüman görünümlü lacivert takkeliler topluluğu.
  • 4 Yıl Önce

gürsel

ne cemaati fetö güç zehirlenmesi yaşadı kendini iyot gibi meydana çıkardı bunlar fetöden daha tehlikeli bir grup bir bunlar müslüman diğer cemaaletler ve tarikatlar bunlara göre müslüman değil cuma saati camiye değil kendi yurtlarında toplanır.camiye gitmezler.işi düştükçe müslümanlara burstu kurbandı yanaşırlar borçlarına hiç sadık değillerdir
  • 4 Yıl Önce

mlym

böylesi cemaatlere kimse gitmesin çocuğunu göndermesin. herkes kendi çocuğunun hocası olsun. yurtlarında kalan çocukların kot pantolonlarını yakıp kendi çocuklarına yırtık pırtık kot pantolon giydirenlerden ne beklersin. fetö büyük bir ders olmalı.
  • 4 Yıl Önce

Kemal Kelle

Amel defterleri ''SOL ''dan verilecekler, tercihlerini ona göre yapıyor,okudukları gırtlağı geçmeyen taife.
  • 4 Yıl Önce

suleyman

siyasetle-ticaretle, parayla-dunyagücuyle ve devlette kadrolasma derdi olan tarikatlarin vesayetci turkiyedeki zulumlerden sorumlulugu vardir. bu zaaflarini istihbaratlarin kullanmamasi imkansiz
  • 4 Yıl Önce

SAFA KUZUGÜDEN

Açık net hükümet karşıtı bir grup net olarak ilan ederken bulunduğum ilde kurban kesimini o kadar güzel karla yapıyor ki sen uyu reis yakında bir feto daha geliyor
  • 4 Yıl Önce

Zafer

İşte böyle bölüp parçalar yutarlar. Ak parti de olduğu gibi önümüzdeki seçimde yutma hamlesi yapılacak..
  • 4 Yıl Önce

Abdulvahit

Süleyman Hilmi Tunahan değerli bir zattı yolu kapandı, şimdikiler fetö gibi gariban cemaati para için kullanıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Nihal

bundan böyle Süleymancıları düşman biliriz zaten duyumlar alıyorduk dışlanmış itilmiş fetö gibi bir cemaat
  • 4 Yıl Önce

Ali

Münafık fitneciler bunlarin alayini dağıtmak gerek.
  • 4 Yıl Önce

mazlum

Aman ha dikkat süleymancılarda fetocuların diğer bir kanadı iki cemaat de cia emrinde varsa evladınız akrabanız hemen çekip çıkarın bu dilencilerin riyakarların elinden
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23