• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'P...nk'e cila! Yalancılıkta sicili kabarık Rahmi Turan'dan hakaret ve tehdidi aklama çabası

Yalancılıkta sicili kabarık olan Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ve tehditler savuran 'p.....nk' Müjdat Gezen ile Metin Akpınar'ı aklama çabasına girişti.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziya

Taman o zaman hiç birşey yoksa mucdadin söylediklerini sana hediye ediyoruz kabul buyur küçük gazeteci turan efendi
  • 4 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Kemalin askeri,bağımsızlık diyen atan ile bölücü Apo'nun posterini beraber dalgalandıran siz Kemalistler,K... Kemâl diyene makam veren siz Kemalistler,M.Kemâl'in askeriymiş Generali olsanız ne yazar it sürüleri diyenlerle ittifak yapan siz Kemalistler,fazla traş yapma bence.Rahmi Turan yalan haberin uzmanıdır,yakın zamanda gördük,özür dâhi diledi.Müjdat Gezegen sekreterini başkasına ayarlayan kendi de başkasının sekreterine sarkan pe...nk'liğin kitabını yazmıştır.
  • 4 Yıl Önce

Kemalin Askeri

Eyyyy Cogu burda Yorumcu, bu 3 GERCEK VATANSEVERE laf eden Dinciler. Bu ulkede biz Kemalistler %84uz, ama sandıkta hep 25 çıkıyoruz Atam gibi demokrat ve insanciliz diye sizlere taviz verir gibi gorunuyorsak ta SINIRLARIMIZ vardir, AZINLIK oldugunuzu ve haddinizi bilin. Bu bir tekdirdir, nush ile uslanmayan ve 100 yildir biz cogunluk Turk Milletini pacasindan 14. yuzyil oncesinin zifiri karanliklarina cekmek isteyen AZILI AZGIN AZINLIK Dincileri son defa tekdir ediyoruz. Iktidara yakin TESEV ile secim sonuclarini milimetrik bilen KONDA'nin 2012 Ortak Arastirmasinda burda kendini Turk Milleti ve Turkiye zanneden cakmalar degil %84 oraninda GERCEK TURK Milleti ATATURK DEVRIMLERI ANAYASADA MUTLAKA BULUNMALIDIR demis. SONUC: O zaman o devrimlere karsi olanlarrdir. Haa aklima geldi, Sayin Yorumcular, Siz ne taraftansiniz, % 25lik Chplilerden mi, yoksa geri kalan  dan mı?I? Cok zor bir soru sordugum icin ozur diliyorum. Hakarete baslamadan once acip arastirma sonucunu okuyup morarmak zorunludur!
  • 4 Yıl Önce

ali

hacı hacıyı Mekkede, yolgösterici yolgöstericiyi dakkada bulur
  • 4 Yıl Önce

Vatandas

Evet, yillardir sanatci olarak kabul görmüs, belki de bircok gönülde yer yapmis sahislarin bu sekilde densiz aciklamalar yapmalari yakismiyor ve kabul görmez. Birde iki de bir rahmetli ulu önderin arkasina saklanip durmayin, ola ki anitkabirden bir kalkarsa vay halinize. Saygilar...
  • 4 Yıl Önce

CENGİZ

türk milleti mizahı çok sever çok zekice espriler de yapar umarım bizi hakkınızda mizah yapmaya zorlamazsınız.nasılsa sanatçı olmanın diploması,okulu yok her lafı eder sonra sanatçıyım deriz sokağa çıkacak haliniz kalmaz.herkes haddini bilecek .ben antikamaliztim eleştiri yaparım ama daha ne küfür nede hakaret etmişliğim yoktur aciz,fikri olmayan hakaret,küfür yapar
  • 4 Yıl Önce

vejo

birde kendilerine sor bakalım rahmi demişler mi dememislermi demedik derlerse tamam sanatçı ülkesini de milletini de halkın seçtiklerini de sevicek saygılı olucak siyaset yapmayacak herkesin halkın sanatçısı olucak yoksa ona küfür buna küfür böyle sanatçılık olmaz o zamanda bu halkın büyük bir çoğunluğu sizi sevmez
  • 4 Yıl Önce

Abuzeddin

Bu. .. Cocuklarina. Eksigi. Kafalarinda. Buynuz. Eksik. Bunlar. Bunlar. Papaz. Bu. Pezevekleri. Kilisesi. Olan. Yerlere. Gidsinler
  • 4 Yıl Önce

Resat

Fosiller ve beyni fosillesmisler müzeye. Müze yapma işlerinde çok seversinizya. ! Çevre kirliliği ve görüntü kirliliği yapmayın.
  • 4 Yıl Önce

saare

BU MILLET HAKEDIYOR. KIMI NASIL BASTACI YAPACAGINI OGRENSIN ARTIK.CEHALET DIZ BOYU. birisi ayi oynatarak sanatci oldugunu zanneden 3. sinif soytari, otekisi ise yillarca din adamlarini sahtekar gostermeye calisarak sozde dine ve milletin kutsal degerlerine caktirmadan komedi adi altinda vuran ve bunu milletin suuraltina yerlestirmeye calisan ateist...
  • 4 Yıl Önce

Adem korkmaz

Hakim bey demis vatandasin birisi ben böylelerinin avradina sövüyorum demis.Bunlar sanatci gazeteci ismi altin ajan.simdiye kadar kendilerini böyle gizlemisler.Avrupada yapsalar cift kaziga oturturlar agzinada bir elma sokarlar.
  • 4 Yıl Önce

munir

nedense kendini bu ülkenin sanatçısı olduğunu zanneden zatlar bu ülkeye en çok hizmet eden şahsiyetleri hedef alıyorlar. bu ülkeye olmadık kötülükleri,hainlikleri yapanlar ile omuomuzalar.laiklik ve Atatürk'ü de yaptıkları bu pisliklere kalkan olarak kullanıyorlar.sanatınatınız batsın bu ülkenin değerlerine küfredenler bu ülkenin sanatçısı olamaz.
  • 4 Yıl Önce

Şerif

Biz bunları sanatçı bilirdik bilmiyorduk ki birisi pezevenk diğeride pezenklerin başı olduğunu
  • 4 Yıl Önce

Hamo

Bu iki meşuur p.....nk ve bunları destekleyen ve savunmaya çalışanlarda aynı şekilde boka bulanmışlardır. Artık ne yapsanız temizleyemezsiniz. Ancak bunların üzerine fulloil döküp yakarsanız temizlersiniz.
  • 4 Yıl Önce

Yüksel

Ne sanatçısı kimin sanatçısı.ne vatan severi.biri aşağılık soytari bir pezevenk diğeri de zamanı dolmuş iş vesinler diye solculara yalakalik yapan bir moron.yidiz tilbe gibi satıcıları ayanin altındaki çamur dahi olamaz bu ezikler
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

yahu bunları bırakın sanatçı olmasını ki olamazlar. eşeğin olmadığı yerde keçi bile olamaz bu şerefsizler. keçiye hakaret olur , keçi bile kabul etmez bunları.
  • 4 Yıl Önce

Hadra

s Rahmi Bey Ne zamandan beri Sanat ve Sanatçı Hakaret etmeyi kendine Meslek ve Ahlak Kuralı saymaktadır. Hele hele Ülkücülük ne zamandan beri Ülkücülük Davasının Temel İlkelerine (İnanç, Vatan, Millet ve Devlet Kutsallığının Dokunulmazlığı, Davanın Tartışılmazlığı) hakareti kabullenme kuralları çıktı, Biz Ülkücülüğü yanlış mı Öğrendik? Yoksa Değişiklik oldu bizmi uyuduk? Yakışmıyor? Türk Milletinin Kutsallarına hakaret, Saygısızlık,Yanlış davranış ve Söylemlere tahammül yoktur ve olamaz da?
  • 4 Yıl Önce

recep

Kim bunlar? Çek sifonu gitsin.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23