• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir kadına saldırmışlardı! Mahalleli tedirgin: Sokak köpekleri dehşet saçıyor

İstanbul Sultangazi'de geçtiğimiz hafta işe giderken sokak ortasında bir kadın köpekleri saldırısına uğraşmıştı. Mahalle sakinleri pitbull cinsi saldırgan köpeklerinde başı boş olarak bırakıldığını ve tehlike saçtığını söylerek yetkililerden yardım istedi.

34 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hayat

Hayvan severler nerde bişi olsa küplere binerler hani sesi çıkmıyor alsınlar evine baksınlar nerde kalmış hayvan severler yazıklar olsun size
  • 4 Yıl Önce

Erman Kırbuga

... pitbulu bana gönderin ben bakarım ,köpekler birşey yapmaz
  • 4 Yıl Önce

Yaman

Şu hayvanları bir yere sığdıramadık, eskiden hayvanlar çöplerden yiyorlardı, şipdi kapalı, insanlar artık yemeklerini bile vermiyor, yazık yahu merhamet biraz ALlahın sessiz kulları onlar, ALlahın emanetleri onlar bize onları sevmeyen eziyet eden de insan değil adi varlık o kadar...
  • 4 Yıl Önce

Yaman

Hayvanlar aç, kimse bu hususu dikkate almıyor, tok olan köpek asla saldırmaz, toplum olarak hayvanlara bakmıyoruz hayvanlar taş mı yiyecek,biraz duyarlı olmak lazım.
  • 4 Yıl Önce

mevhibe inal

Hayvanların hiç kabahati yok. Ya birisinden şiddet görmüştür, yada yavrular vardır..ondan hırçınlaşırlar. Köpek sevgisi de bir proje. İnsanların şevkat, para ve zamanını yönlendirmek. Dünyada başka olan biteni, mafyaların eline düşen çocukları vb. gözden kaçırmak. Müslümanların hassasiyetini kaşımak da cabası! Medeni diye hayran olduğumuz ülkelerde hayvanlar barınaklara alınır. Önce uyumsuzlar yok edilir. Sonra sahiplenmeyenler. Ayrıca ortalık cins köpek dolu...bunları kimler çocukları eğlensin diye aldı da bakım zor gelince attı?
  • 4 Yıl Önce

elazığlı

Hayvanları sevmek ,korumak, eziyet etmemek islami değerlerdendir. Ancak; şehirde apartmanda it beslenilmez, beslendiğinde dünyanın en yüce varlığı olan insanlara zarar eder. bazı insanoğlu düşmanları hayvan hakları diye burada boşuna maval okumasın.
  • 4 Yıl Önce

Hayvansever

Herkes gibi yaşam hakkina saygı duyun bu ne düşmanlık. Öldürmek kolay demi, grup halinde gezmesin de bapsinlar her türlü sapik, canı kimden çıkıyor insandan çıkıyor aramızda çok sapik, psikopat çok kkkkk hayvana eziyet şiddet cok. Dinimizde yeri yok eziyet ve şiddetin.
  • 4 Yıl Önce

Selma Akbulut

Neden sürekli köpekleri kotuluyorsunuz sayfanızda sokak köpekleri ile ilgili haberler var. İnsanların sapığı, katili yokmu? Onlara kötü davranilirsa aç susuz kalırlarsa taş atilirsa. Hırçın olurlar tabi. Onlarda doğanın ,hayatın bir parcasi .
  • 4 Yıl Önce

Sami Sezer

Sokaklar kedi köpek maması,her tarafta sahipsiz hayvanlar var.Eleştirdinmi hayvan severler ayağa kalkıyor.Pislik bir taraftan,insanlara saldırı diğer taraftan.Her halde bir kap mamayla insanlar manevi duygularını tatmin ediyorlar,ama insanlara zarar verdiklerini kabul etmiyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Kadriye avcı

Hayvan dusmanliginizdan bıktık Allaha karșı gelmeyin Allah bu canlara sahip çıkılması ve merhameti emretmiștir.. Günlük insan öldüren, Karısını kızını dövenleri yazın yazacak bișey yok galiba ülkenin sorunlarını yazın çözümler üretin
  • 4 Yıl Önce

KADRIYE

Yalan haberlerinizden ve hayvan düșmanlığınızdan bıktık.. ALLAH BU CANLARA SAHIP ÇIKILMASI VE MERHAMET EMRETMİȘTİR
  • 4 Yıl Önce

Harun aydemir

Bir kopek insanları korkutuyorsa,zarar veriyorsa katli vaciptir..aksini idda eden ateisttir..gevurdur
  • 4 Yıl Önce

Şahin

Betül Yiğit denen bayan  bu işin dinle ne alakası var. Kim dilsiz hayvana eziyet ederse zaten cehennemliktir.Bak nasil Hakaret etmeyi kendinize hak goruyorsunuz. Herhalde senin .. çok uzamış.kimse hayvan düşmanı değil.kaldi ki kimse köpek sevmek ve beslemek zorunda da degil. köpekleri madem çok seviyorsunuz alın evinize 5 .10 tane kendinizi toplumdan soyutlayin. beraberce mutlu bir şekilde havlar birbirinize diş gösterirsiniz. Biz vaki sorunları söylüyoruz yoksa kimsenin hayvanlara eziyet etme hakkı zaten yok.
  • 4 Yıl Önce

Mühendis

Bu pitbullar normal bir ırk değil saldırgan ve öldürücü bir gücü var kaç tane insan bunların saldırısına uğradı sürekli haberlerde rastliyoruz bunların ülkemize girişi ve dolaşımı yasaklanmalı.
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Yeni kanun gerek ev hayvani tutmak istiyen Köpek kedi kus zigortalamali zarar verdigi an zigorta karsilasin kayit altina alinsin Yeri musaitse bakabilecekse izin verilmeli Sokak hayvanlari kastire edilmali ärememesi icin
  • 4 Yıl Önce

İmamoğlu Yüzünden

Bir yıl önce her mahallede barınak vardı, sokaklarda sadece kediler dolaşıyordu.
  • 4 Yıl Önce

Şahin

kendi mahallemde bile kendini insanlardan dışlayan, sadece köpeklerle gezen, mahalleye huzur vermeyen yeri geldiğinde köpekleri kendi menfaatine insanlara saldirtan psikolojisi bozuk u yüzden kocası bile evini terk eden bayan öğretmen var.cocuklar korkudan sokağa çıkmıyor.Buna bir çare.
  • 4 Yıl Önce

mustafa

... BU HAYVANLAR NASIL KURTULACAK ONU MERAK EDİYORUZ.
  • 4 Yıl Önce

Belgin

Hayvan düşmanı misiniz...
  • 4 Yıl Önce

Ferit

İnsan bu köpeklerin yaraladığı çocukları ve insanları görünçe bu köpekleri insanlaştıran hayvan severleri denemek için köpeklerin önüne atmak insanın içinden geliyor.
  • 4 Yıl Önce

Betül yiğit

Bakıyorum da sayfanızda sokaktaki canlara aşırı derecede linç kampanyası var. Sözde müslüman dindar geçinen bir gazetenin böyle Allahın yarattığı dilsiz kullara linç girişiminde bulunması midemi bulandırdı inşaallah yetkililer görürde bu uzayan dişlerinizi kökünden koparır
  • 4 Yıl Önce

Ayhan

Evet her yerdeler konya ereğlidede durum farklı değil en az 3 5 li gruplarla geziyorlar bunun bir caresine bakılmalı eskiden insandan çekiniyorlardı ama artık gündüz vakti caddelerde geziyorlar ve kısırlaştırılmıyorlar adam bıçaklasan denetimli serbestlik var bunlara zarar versen hapis cezası artık bu memlekette köpekler kanun önünde daha kıymetli ne günlere kaldık
  • 4 Yıl Önce

Nuran

Yaa belediyeler bu kopekleri kisirlastirsin.da cogalmasinlar bari.bakan yok .yiyecek yok .insanlara saldiriyolar.her yer kopek
  • 4 Yıl Önce

Nejla

Hayvanlar yeterince eziyet görüyor...
  • 4 Yıl Önce

Hayvan sever

Gerçekten zor bir konu.Hayvanların da yaşama ve yaşatılmaya hakkı var.Ama köpekler sahipsiz olunca tehlike saçıyorlar.Köpek barınaklarının sayıları arttırılmalı.Köpekler buralarda tutulmalı ve köpek sahibi olmak isteyenler buralardan köpekleri almalı.Bizdeki iki ayaklı hayvanlar köpekleri önce alıyor bakıyor besliyor sonra sıkılınca sokağa salıyor.Tatil beldelerinde bu olay çok yaşanıyor.Yaz tatilinde köpek alıp yazlıkta bakıyorlar sonra asıl yaşadıkları şehirlere giderken bu hayvanları sokağa salıyor hayvanlar.Bu köpeklerin bir kısmı köpek barınaklarında aslında iyi bakılır ve iyi eğitilirse yurt dışına bile satılabilir.Diğer kısmı da kısırlaştırılabilinir belki.
  • 4 Yıl Önce

Arslan Uzun

Bu haberi yapan arkadaşı tebrik ediyorum. Gerek Belediyeler, gerek de hayvan sever dernekleri bu konuda çok ihmalkarlar. Sabah evden çıkıp bakkala gidemiyor. Çocuğu okula, servis durağına gonderemiyom. Belediyeyi defalarca aradım, âraya hayırlı arkadaslarimi koydum. Gelen ekipler kulakları küpeli, aşılı deyip geçip gittiler. Yani bu hayvanlar temiz ve hastalıksız, bu yüzden isirsada hasta etmez diyorlar. Yani biz başımıza kaldık. Defalarca bu hayvanları zehirleme planı bile kurdum. Evimi bile taşıdım. Ancak gittiğim mahallede de durum aynı. Kızım köpek korkusundan uzunca dönem travma geçirdi. Şimdi ilgili efendilere soruyorum şimdi ben ne yapayım. Samsun-İlkadım.
  • 4 Yıl Önce

Fırat

Hayvanları seviyoruz fakat onlar bizim özgürlük alanımıza saldırıyorlar.geçen ay ailemden ben dahil üç kişi köpeklerin saldırısına uğradık yaralandık ne parkta yürüyebiliyoruz ne yolda.belediyeler bu parkları köpekler için mi yapıyor yoksa insanlae içinmi?Ben bir yıldır parka gidemiyorum eğer belediyelerin görevi insana hizmetse lütfen köpekleri şehir dışında barınaklarda baksınlar.özellikle bulunduğum çankaya 100.yıl birlik parkı.Alper taşdelen insanları seviyorsanız birlik parkındaki köpekleri geri getirmemek üzere buradan temizleyiniz
  • 4 Yıl Önce

alperen

Aynen AK partının AB ye uyum paketleri çerçevesinde,hayvan hakları ile ilgili çıkardığı kanun ve yönetmelikler,hayvanları insanların güvenliğinin önüne geçirdi..Belediyeye telefon ediyoruz yapacak bir şey olmadığını,kanunların böyle olduğunu söylüyorlar..Bu nasıl sapmadır ki hayvanların yaşama hakkı insanın güvenliğinin önünde..Eziyet edin diyen yok eziyetsiz itlaf edin..Şehir hayatı ve her yanda köpek sürüleri..Kanunlarını ithal ettiğimiz Avrupa'da böylemi acaba..
  • 4 Yıl Önce

Selim

Toplayıp Çine yollayın onlar ne yapacağını çok iyi bilir..Aslında bütün suç bunları bakacağız diye alıp sokağa bırakan şrefsizlerde.
  • 4 Yıl Önce

Şeref Kazan

Aylardır söyleniyorum cimer dahil her yere mğracaat ettim Darıca Bayramoğlunda köpek istilası var saldırıyorlar zabıtalar bşzlerle alay ediyor sadece mesai saatlerinde alışveriş yapıp eclerine taşımaktan helak oldular işmi kimin umurunda al maaşı yat bizi köpeklerin adaletine mahküm eden adalete mensuplarına çalışanlarına ve sorumlulara bu gece hğrmetine LANET etsin
  • 4 Yıl Önce

Özgün

Öldürün o zaman sizde çözüm yok sadece şikayet var bu güne kadar belediyeleriniz ne yaptı
  • 4 Yıl Önce

Agah sarı

Bizim mahallede, Demetevler-Ankara, sokak köpekleri nişanlısının evinden misafşrlikten dönen bir genci paröaladıker, delikanlı öldü
  • 4 Yıl Önce

serdar

Türkiyenin genelinde bu durumlar var,bizim oturduğumuz bölgedede var,ama siz özellikle İst.dan bahsediyorsunuz.Sizler dolaylıda olsa İmamoğluna yine bir dokundurma yapıyorsunuz.Sultan Gazinin Belediyesi yokmu,şikayetlerinizi bildirin.
  • 4 Yıl Önce

Perhiz Lahana

Elestirince suclu oluyoruz.. Vatandasa deger verip daha sokaktaki kopekle bas edilmiyor...
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23