• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıyamet alameti gerçekleşiyor mu? Bilim adamları tedirgin: Güneş Batı'dan doğacak!

Dünyanın kuzey manyetik kutbu, Kanada'dan ve Sibirya'ya doğru çok hızlı bir şekilde kayıyor. Manyetik kutup o kadar hızlı yer değiştiriyor ki, bilim adamları güney ve kuzey manyetik kutup noktalarının değişeceği ihtimali nedeniyle endişeyle takip ediyor. Manyetik kutup yer değiştirdiğinde kuzey, güney olacak; doğu ise batı olacak. En son 780 bin yıl önce gerçekleşen kutup değiştirme olayını hatırlatan manyetik kutup değişimi, Peygamber Efendimiz'in (SAV) bahsettiği kıyametin son büyük alametinden Güneş'in Batı'dan doğacağı hadisini akıllara getirdi.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet balta

gunesin batidan dogmasi dunyanin ters donmesi degildir. gunes isigi isikta ilimi temsil eder. ilimin batidan dogmasi demektir bu.aksi halde insanlik zaten kaosa bogulur buda zaten imtahan olayina ters tir.
  • 4 Yıl Önce

salak

Offff misssss
  • 4 Yıl Önce

Adem

Allah sonumuzu hayreylesin. Kıyamet haktır.
  • 4 Yıl Önce

Çağrı

Ne güzel insanların dini duygularını sömürüyorsunuz. Bu hayet normal bir olay. Bu olayın defalarca kez gerçekleştiği düşünülüyor. Kendinize göre kılıf uydurmayın. Sözde kıyamet alametleri gerçekleştiği felan yok.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Biz ölçü olarak efendimiz sav. Alırız..780 bin sene önceymiş falan. neye dayanarak bu hesaba varmışlar.
  • 4 Yıl Önce

Aaa

Siitin sene bekleseniz güneş batıdan doğmaz.cünkü güneşin batıdan doğması demek mecazi bir kelime olup ahir zamanda islamiyet ve ilmin batıdan yayılması demektir. Batıda istanbuldur
  • 4 Yıl Önce

ERDEM

Kıyametin ne zaman kopacağını Allah'tan başka hiç kimse bilemez, ister peygamber olsun ister evliya. Nitekim Peygamber efendimiz zaten kıyamet saatinin bilinemeyeceğini defaten anlatarak bu konuda noktayı koymuştur. Şimdi siz yukarıda yazdığınız “Benim ümmetimin ömrü 1 500 seneyi pek geçmeyecek.” gibi uydurma bir hadis ile Peygamberimize iftira atamazsınız. Evet bir çok alamet gerçekleşiyor ve kıyamet er geç kopacak, bu bir saat sonra da olabilir 1 milyon yıl sonra da. Ayrıca İnsanlığın ömrünün Hz. Adem'den itibaren 7000 sene olduğuna dair belirttiğiniz hadisin uydurma olduğunu ise son yıllarda yapılan arkeolojik kazılarda 2 -3 milyon yıl öncesine ait insan kalıntıları ve eşyalarının bulunması olaylarını örnek gösterebilirim. Sonuç olarak, insanlara yanlış bilgiler vererek akıllarını yıkamayın. Haber yapacaksanız dürüst, ilkeli ve gerçek bir araştırmaya dayanan bir haber olsun. Allah'tan başka kimse ama hiç kimse kıyamet saatini veremez, söz konusu Allah'ın elçisi ise bu konuda fetva vermekten en çok çekinecek herhalde ilk kişidir. Allah akıl vermiş kullanalım ve kıyamet her saniye kopabilir düşüncesi ile insan gibi yaşayalım.
  • 4 Yıl Önce

Gocasolak

Peygamber efendimizi böyle YANLIŞ bilgilere bulaştırmaktan KORKUN. Hiç bir tutarlılığı olmayan uydurma rivayetleri yaza yaza bitiremediniz. Sizin bu davranışlarınız Mustafa İslamoğlu gibilerin ekmeğine yağ sürüyor. 10 bin yıl önce kafatası ameliyatı yapılmış ALETLERİN topraklarımızda bulunup, hırsız İngilizlerin Londra müzesinde sergilendiği (Anadolu’da bulunduğu yerlerin de yazılı olduğu), 12 bin yıl öncesine ait göbekli tepe, Alp dağlarında 40 bin yıl öncesine ait ADAM iskeletlerinin bulunduğu bir çağda yaşıyoruz. Siz mağarada yaşıyor olabilirsiniz ama KAİNATIN EFENDİSİ, biricik peygamberimize bu iftiraları atarak mı ümmetlik yapıyorsunuz? Biraz KÜLTÜR edinin. Son yıllarda ortaya çıkan İslamoğlu gibiler SİZİN yüzünüzden zemin buluyor. Biraz tefekkür edin. Eskiden alimlerimiz, sadece dini konular değil, tıptan astronomiden fiziğe, matematikten kimyaya, tarikat marifet, her dalda yetişmedikçe AĞZINI açmazdı. Şimdilerde kuru kuru nakilci, derlemeler yapıp KİTAPLAR YAZMIŞIM diyen cübbeliler, nalin satıp TARİKAT bilincimizi baltalıyorlar. Tekke ve zaviyeleri bu TİP insanlar savununca da, baştan kaybediyoruz.
  • 4 Yıl Önce

Kocayusuf

Gözler kör, kulaklar sağır, kalpler mühürlü olursa, Modern Hasan rumuzlu yorumcu tipinde Firavun tohumları, gaflet uykusuna devam edecekler... Taa ki, Cehennem'e adım atıncaya kadar. O an, pişmanlığın fayda vermeyeceği "dönülmez akşamın ufku"nun açıldığı andır... Evet, o an, tevbe için "vakit çok geç"tir... Ne diyelim?! "Şeytan ve Nefs-i Emmare'lerine yenik düşen kafirler-ordusu"na, "Ebedi-Cehennem-Hayatı" kutlu(!) olsun... Orada çokça lav-şarabı içerler(!)...
  • 4 Yıl Önce

vedat özdemir

Kutuplar, yaklaşık 40 bin yıl önce böyle bir teşebbüste bulunup başarısız oldu. Mübarek sanki darbe yapmaya teşebbüs etmiş ama engellenmiş.
  • 4 Yıl Önce

Süleyman AYDIN

Bir yazı yazıyorsunuz onunla ilgili güncel yaşananlar yok...Göbeklitepe'nin 12bin yıllık olduğu söyleniyor.
  • 4 Yıl Önce

Müslüm

Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, yetimin İşsizin Hakkını yiyenlerin karınlarına ATEŞ doldurduklarına şahid olacağız İnşallah.
  • 4 Yıl Önce

Modern Hasan

Big Bang teorisine göre patlamalar sayesinde zaten yörüngenin az oynamasi belirtilir, panik yok. Big Bang size herseyi anlatir, onu ciddiye aliniz gerisi Bedevilerin Arap cöllerinde yazdigi hikâyelerdir. Icmeye eglenmeye devam.
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

birde kıyamet geldiği yada yaklaştığında barut ateş almayacak yani patlamayacak diye duymuştum.
  • 4 Yıl Önce

kutublar ve hikmet

önemli olan, kişilerin manyetik kutbu, insanlığın manyetik kutbu nereye kayıyor.fizik alem, metafizik alemin aynasıdır.kıyametten, allah için kıyam (kıyam:en basit anlamı namaz) etmeyenler korksun.müminler ne ölüm ne de kıyametten korkmaz.Ancak, dünyanın manyetik kutbunu temsil edemeyecek azınlığa düştüler.haber verilen küçük alametler çoktan tamamlandı ve beklenen büyük alemet hızla geliyor.Büyük alametin öncü sarsıntıları, dünyanın her yerini saracak olan BELA YAĞMURLARI ve TOPLU ÖLÜMLER.(Gazap kapılarının açılması, rahmet kapılarının kapanması).inansak da inanmasak da, vaad yerini bulacak.ömrü olanlar sürece şahit olacak.el hükmü lillah.
  • 4 Yıl Önce

Cabir

Hakkaniyet bozulduğu zaman kıyameti bekleyin
  • 4 Yıl Önce

Mervan

70 bilemedin 80 yasina vardin say , kiyametten sonraki yaşam ebedi, büyüklük olarak tüm kainata bir zerre bilem etmes... ona göre tedbir inşAllah
  • 4 Yıl Önce

hüseyin

Şİmdiye kadar ilim ehli '' Güneş batıdan doğacak '' Hadisi Şerifini açıklarken batı da '' büyük bir devletin müslümanlardan oluşacağını ''-Müslüman olacağını,bazıları da ''İlmin batıdan doğacağı '' şeklinde yorumluyorlardı.Şimdi bu üçüncü bir açıklama çeşidi oldu.Kutupların değişmesi/ manyetik kutupların yer değiştirmesi.Uyumlu bir açıklama.Tehlikesine sıra gelince onu da inanmayanlar düşünsün....
  • 4 Yıl Önce

Bahattin Bayrak

İkindi vaktinden akşam vaktine olan zamanı neden 2 ile çarpmıyalım ALLAH ìndinde bir gün bize göre olan 50 bin senedir yani ALLAH cc 50 bin yıl da bir değişim yapıyor dolaysıyla insan denen canlı da bu dünyada bir gün yani 50 bin sene kalacak bu 50 bin senenin 46500 senesi peygamber efendimiz sav den önce yaşanmış son 3500 yılı da peyğamberimiz sav den sonra yaşanacaktır şu andan îtibaran insanla àlakalı kıyametin kopmasına 2060 yıl var bunun da son 160 yılında insanlar tamâmen diğer canlılar gibi yaşayacaklar
  • 4 Yıl Önce

BALAM

Rabbim! Müslüman olarak yaşamayı, Müslüman olarak ölmeyi ve Müslüman olarak dirilmeyi nasip et. "İnsanların diriltileceği gün ve Allah’a temiz bir kalple gelenler dışında malın da çocukların da fayda vermeyeceği gün beni mahcup etme!" (Şuarâ.87.Diyanet tefsiri)
  • 4 Yıl Önce

selim usta

deccal bekleyen bosa bekliyor, adam öldü gitti fikirleri avaneleri duruyor. her an hersey olabilir, sasirmayin o zaman
  • 4 Yıl Önce

Ömer

deccal öldü gitti diye bişey yok.Deccali hz.isa ve hz.mehdi öldürecek.Büyük kıyamaet alametlerindendir.Deccal Her yeri yakıp yıkıcak her yeri mahvedicek.Günümüzde böyle bişey yok.Doğal afetleri deccal ile karşılaştırmamak lazım.Çünkü deccal alnında kafir yazan,bir gözü kör,insanımsı bir varlıktır.Eğer böyle derseniz dinden çıkma olasılığınız çok ama çok yüksektir.Sizden rica ediyorum.İçtenlikle kelime-i şehadet getiriniz lütfen

76

inşallah kıyamet koptuğunda imanlı bir şekilde hakka gideriz amin
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23