• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'ye kafa tutan Yunanistan şokta! Ölü sayısı 140 bini geçti

Türkiye'ye kafa tutan Yunanistan şokta! Ölü sayısı 140 bini geçti

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Beter olsun Türkiye düşmanı yunan
  • 1 Gün Önce

Çuvaldız

Başlığı atan arkadaş, yorma kendini. Senden haberci mabetci olmaz. Git başka iş bul kendine! Bu gidişle akit uygulamasını sildireceksin bana.
  • 1 Gün Önce

sfk

yunan … azalsin hatta yok olsun insaALLAH
  • 1 Gün Önce

Ali

Süt ürünlerine konulan kuflenmemesi için katkı maddesi var anne karnında otistik yapan bunları ve benzerlerini yasaklayın yoksa bu sebebten ötürü insanlar zaten çocuk istesede hastalıklı olacak diye yapmak istemeyecek
  • 1 Gün Önce

Kıl Adam

Biz de nüfus düşerse hemen Afgan ve Suriyeli alırız.
  • 1 Gün Önce

A.Yücel

Türkiye'de doğum oranını artırmak için acil önlemler almalı, ücretli izin hakkını bir yıla çıkarmak vb düzenlemeleri yapmalıdır. Çalışmak zorunda olan kadınlar böyle teşvikler olmadığı sürece anne olmayı erteliyorlar.
  • 1 Gün Önce

erol

peygamberimiz de inönü de churchill de putin de pek çok isim nüfus artışının önemine işaret etmiştir. asgari üç çocuk meselesi,biri annenin biri babanın yerine ,biri de yaşama halinde nüfusun artışını temin... erdoğan bunu söyleyince , vaay yatak odamıza da karışıyoooo...sevgili asil beyazlarımız,sahillerimizin sahipleri siz zahmet etmeyin,göğüslerde sarkmaya sebep olabilir.başka taraf düzine düzine ürüyor. siz zahmet etmeden oralardan devşirilenlerle gene asırlık borunuzu öttürürsün nema poroblema.

[email protected]

Beter ol yunan
  • 1 Gün Önce

2752

yunan 10.4 milyon. bizim sgk/bağkur emekli ordusu 17 milyon.. 25, 30 sene brüt, 3,5 sene net çalışma,sonra da yan gel yat.öt.. emeklüüğ mayeşiğnen geçünemeyyooz. oğlanın audisi,damadın yazlığı,senin kiradaki daireler... hogümattt, ver ver ver ver .. sürünüyyoozz.daire filosunu arttıramasdık son zamanlarda. şu deprem bölgesine para akıtmayı bırak,bize ver.. yoksam özele kaçarık..bir gecede dönenler.biri demişti ya sn. erdoğan; o %50 ye güvenme,bir gecede dönerler. dönekler..

Osmanlı

inşallah nesli tükenen ilk insanlar olurlar.
  • 1 Gün Önce

TATAR RAMAZAN

SEN TÜRKİYEDEN HABER VER,TÜRKLER AZINLIKTA ŞU AN YOL GEÇEN HANI MEMLEKET....
  • 1 Gün Önce

Mesut Sarp

Iyidir iyidir nerede çokluk orda pohluk derler. Hani bi kaç yıl önce bizde genç nüfus patlaması var derken şimdi herkes yetişen gençlerin geleceğinden endişeli. Bakın bi dolu genç kadınlarımız Suriyeliler hariç yaşam sıkıntıları yüzünden çocuk yapmaktan vaz geçiyorlar. Galiba bu şartlarda doğrusuda bu.
  • 1 Gün Önce

Uğur

Laikçiler olarak beğendiğiniz ve sıkıntısız saydığınız Yunanistan da en az bizim kadar çocuksuz. Bile bile uyduruk laflar konuşmak işiniz gücünüz.

Uğur

Uluslararası Yahudi zenginler ve hempaları Müslümanlar ve Hristiyanların nüfusunu artık düşürüyor. Yerlerine Hindu ve putperest Zencileri getirmeyi planlıyorlar. İlk Hindu ve Yamyamları Osmanlı toprakları ve Avrupaya 1. Cihan Harbinde getirmişlerdi, şimdi sıra 3. Cihan Harbi ile daha beterini yapmakta.
  • 1 Gün Önce

faik sabri duran böyyük atlası aç bak bakem uğuuuur.

uğur, sen haritada israili hindistanı nijeryayı gostebilü müsüng.?????

Ahmet

Çok sevinmeyelim bizdeki nüfus artışı Araplara ve Kürtlere ait. Hatta üzülelim. Minik Narinin katillerini köydekilerin yalanlarını ahlaklarını gördük köyün binlerce dönüm tarlası var kaçak elektrik kullanarak sulayıp parasını halka ödettiriyorlar kendi kızlarını bile acımasızca katledebilen Allahtan korkmayan tipler Araplarda çok farklı değil çoğalan coğrafyanın durumu budur bu tip insanlar ancak başa bela olurlar Kemiyet yani sayı önemli değil Keyfiyet yani Nitelikli Ahlaklı dürüst vatansever kaliteli çalışkan iyiliksever İmanlı insan yetiştirmek önemlidir İnsanı Ailesi yetiştirir Güran ailesi gibiler ancak asalak elektrik hırsızı katil yalancı Küçük bir Cana Acımayan hain yetiştiriyorlar..
  • 1 Gün Önce

blue danube

bayağı doğru var yazıda..ahmet kardeşim.

Uğur

Ahlakın önemini vurgulamışsın, ama Kürtlerin içindeki birkaç ahlaksızdan ötürü bütün Kürtleri ve hatta ilaveten Arapları ahlaksızlıkla itham ederek kendin ahlaka çok aykırı davranmışsın.

Uğur

İlk cümlende haklılık payı var, sonrakiler azıtmaktan ibaret.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23