• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Türkiye dikkat” diyerek uyardı: Siz Narin cinayetiyle uyutulurken kıyamet silahını sahaya sürdüler

“Türkiye dikkat” diyerek uyardı: Siz Narin cinayetiyle uyutulurken kıyamet silahını sahaya sürdüler

61 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yasin

Sanırsın cinayeti devlet organize etti! Ulan Koca bir köy organize olmuş bir çocuğu katledip ortadan kaldırmış. Anne babasının korumak yerine katlettiği bir çocuğu devlet nasıl korusun. Saçma sapan yorumlar abuk subuk fikirler! Ne günlere kaldık yaRabbi!!!
  • 11 Saat Önce

Hakkani

Çözsünlerde cinayeti millet de konuşmasın. Diğer devletlerin kıyamet silahını yapması akıllarını kullanmasından, bizse birilerinin sürekli saçma sapan sadece bir kitleyi ilgilendiren açıklamalarıyla uyutuluyoruz. Çalış senin de olsun.
  • 12 Saat Önce

Korkmaz

Tutuklulara özel yöntemler uygulayıp konuştursunlar , bunlar , hep bir ağızdan organize olup cinayeti örtüyorlar
  • 12 Saat Önce

Ferit

Bu cinayetin altında yine kabalist siyonistler ve arkasında parayla satılmış köylüler uyuyan bir mit başka bir şey yok.
  • 13 Saat Önce

mustafa

la galibe illalah....................
  • 13 Saat Önce

yanılgı

bir adli vaka ülkeyi bu kadar meşgul etti bir şeyler denediler başarılı oldular kovit döneminde çin de sokaklarlarda insan cesetleri paylaşıyorlardı aşı olduk her şey kapandı oyun çok büyük
  • 14 Saat Önce

Polat

Biz içimizdeki pisliği temizleyemiyoruz çocuklarıni torunlarını zengin etme peşindeler kaldı ki dünya ülkeleri ile başa çıkalım savaş çıkarsa BANANE en başta kolay yoldan zenginleştirilmiş politikacıların çocukları git ön safta cepheye
  • 14 Saat Önce

Uğur

Ayrıca Narin olayını gazeteler ve televizyonlar konuşuyor, bizler sadece görünce ilgileniyoruz. Ahali olarak gündemimizi işgal etmekte değil. Yetkililerimiz de kendi işlerine bakıyor.
  • 15 Saat Önce

Uğur

Bu uluslararası gelişmelere dikkat kesilsek onları çözecek miyiz yani? Bu adam da amma laf yapmış ha. Sansasyoncu.
  • 15 Saat Önce

Osmanmert

Bizde çalışıyoruz heralde yatmıyorlar
  • 15 Saat Önce

Vatansever

Konuşturmasın o zaman devlet !!!!! Büyük maaşlar verdiği devlet görevlileri çözsün bir şekilde konuştursun bu iş çok uzadı o kadar tutuklu var öttüremiyorlarmı O zaman bıraksınlar yapmasın bu işleri o görevliler
  • 16 Saat Önce

ASYA

Dünya büyük savaşa gidiyor ancak Muhalefet hala Bölücülük peşinde bu muhaliflerle Ülkem hiç bir savaşı kazanamaz perişan olur halkın yarısı Reis gitsin de İsrail bizi işgal etsin durumuna getirildi israil'in fonladığı Muhalefet basını ile, 22 yıldır her gün yalan ve iftira haberler yapan muhalif basın halkın yarısını kandırdı yarısına düşman etti savaşa girerken 85 milyon değil 40 milyon kişiye göre hesaplar yapılmalı yarısı bu Dincilerin savaşı deyip kenarı ya çekilir. Filistinlilere diyorlar ya bize ne bunlar Arap diye.
  • 21 Saat Önce

.....

Turkiye ekonomisi bir savaşı kaldıramaz...

Şeyh Şamil

Bu narın olayı ne kadar korkunçsa bu olayın cılkını çıkarmak 24 saat naklen yayın yapıp günlerce saatlerce başka bu ülkenin gündemi yokmuş gibi takılıp kalmak da o.kafar korkunçtur. Ceziları asın Ama daha önemlisi bu millet din ve ahlak bakımından nasıl yozlaştı ona bakın çözüm gün.
  • 21 Saat Önce

ottoman

biz sanki sadece narin olayını mı takip ediyoruz ya buda varya abartıyor her şeyi
  • 22 Saat Önce

Nedir ya

BİZ ALEM BİR MİLLETİZ VESSELAM. aylardır bir cinayet çözülemedi yazıktır yahu. Bu kadar güçlü MİT'e rağmen, onca gözaltılar vs. Lâ havale
  • 22 Saat Önce

Selahaddin Eyubi

Malesef doğrudur
  • 1 Gün Önce

İ. Keskin

İçişleri bakanlığımız içerdeki olayları, dışişleri Bakanlığımız uluslararası alandaki işleri takip eder hal yoluna koyar. Bu telaş neyin nesi? O meşum cinayette çözülür, derler ya, rahat ol.
  • 1 Gün Önce

Hasso

Baska cinayet olmuyormus gibi, sanki turkiyenin tüm işleri bu cinayete bağliymis gibi tv kanallari utanmadan 24 saat 3 hafta haber yaptilar
  • 1 Gün Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Tek dişi kalmış Batı alemi ve Siyonistler yine şeytanlık ve fitne peşindeler, Onların bir planı varsa Elbet Yüce Allah c.c da bir hesabı var. Millet olarak gafletden uyanıp kendimize gelmeliyiz.
  • 1 Gün Önce

yasar degerli

Zavalli narini Tarikat ve isklamci kesim oldurmeseydi. simdi siz yaygarayi kopariyorsunuz. zavalli Narin bir ahlaksizlik gordu. kimseye desin diye. cami imami. cami cemaati. ve tarikat elele vererek katlettiler, AKP´li kesim oldugu icin olayi kapamaya calisiyorsunuz
  • 1 Gün Önce

Doğru Tespit

Masum yavrunun Ağabeyinin PKK DEM Mitinginde resimleri çıktı boy boy sizin Sözcüde Yeni çağda Cumhuriyette yayınlanmadı mı? Hemen Müslümanlara iftira atmışsın Ate mezhepçi israil yandaşı Pkaka lı Fetöcü CHP li olabilirsin ama iftiracı olmak çok şerefsizce bir iş.

Umuda

yasar değerli, İsrail basını da aynı senin gibi yorum yapıyor. Sözcü Tv seyretmekten iyice kafayı yediniz düşmanla işbirliği yapabilecek kıvama getirildiniz özellikle CHP DEM İYİ Partililer Muhalif kanalların sahiplerini araştır aralarında Masonlar İsrailciler var mı nerelerden Fonlanıyorlar mezhepçiliğin ve satılmışlığın gereği yok.

mazhar osman da öldü. fahrettin kerim de..bakırköye.

hay Allah seni bildiği gibi yapsın. hemen kan davası güttüğünüz islama havlama.abisinin dem yoldaşınız mitingindeki resmine ne diyorsun. ne tarikati ne islamcı kesimi.ruh hastası dinsiz domuz. yetmiş sene filimlerde hep dini dindarı kötüleyin,şimdi de dizilerle aynısını yapın. ne çabuk hüküm verdin Allahsız. zaten peşin hükmü pek önceden vermişsiniz.camiden başka kızlarla kuran kursundan çıkıyor,evde ailesi ile bir şey var. boğularak öldürüldüğü ilk otopside açıklandı. imam boğdu ölüsünü mü ayakta gönderdi diğer kızlarla. ruh hastası manyak. nereden götünden akpli kesim diye sıçtın. kim kapatıyor. 24 saat narin narin. sakın sizin kafirlerin işi olmasın.değerin batsın. psikiyatrik vaka. sen o ruh hastası partini bile geçtin.

kayserili

kimse uyumuyor, bizim celik kubemizi gormedinizmi? bizim yeni fuzelerimizi gormedinizmi? bizim sihalarimizi gormedinizmi? uyuyanlar beli oluyor, vaktini heykellerle sosyal medyala gecirenler uyuma devam etsin. ulkemiz emin ellerdedir, herseye haziriz!!
  • 1 Gün Önce

.....

Olmayan çelik kubbeler,olmayan Kaan,...TOGG, SİHALAR, KAAN, ALTAY TANKI, HÜR JET...hepsi yerli ve milli..Motoru kimler veriyor..HÜR jet motoru ABD DEN...

çelik notaları korur dedetaş yoldaş ın.

halbuki heykeller festivaller,yandaşların konserleri çelik notalarla korurdu yurdumuzu onlara göre..

Ardahanlı

Evet hem içerdekiler bizi 80 senedir uyutular hemde dışardakiler.İçerdeki vatan hainleri daha etkili oluyorlar.Yıllardır her kurumda köşe başlarını kesmişler sözlü ve yazılı olarak Kocaman ülkeyi yıkmaya karar vermişler.Tayyip bey bahane.
  • 1 Gün Önce

kamil..

erdoğana düşmanlıkları türkiye düşmanlığından, türkiye düşmanlığı da erdoğan düşmanlığından. yetmiş senedir hepsine düşmandılar,şimdi sırada erdoğan.

Zülkarneyn

Onca kendini Akıllı sanan adam hala toplumun Narin cinayetine, Yargıya güvenmediği, bu ailenin temize çıkarılmasını istemedikleri için ilgi duyuyor.
  • 1 Gün Önce

.....

Adalet ölmüş...

meleknur

REİSİBAŞKANI VE ARKADAŞLARINI RABBİM MELEKLERİYLE KORUSUN AMİN
  • 1 Gün Önce

meleknur

EVET. NARİNİN ANNEBABASI VAR AİLESİ VAR. 8 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARINI KİME NEYE FEDA ETTİLER? ELBETTE NARİNİN SORUŞTURMASI YETKİLİ KURUMLARCA TAKİP EDİLECEK. TOP YEKÜN TÜRKİYE OLARAK NARİNLE YATIP KALKAMAYIZ. ADAMLAR CEP TLF NU PATLATARAK SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPIYOR. ONUN İÇİN MİLLETÇE EN ÖNEMLİ TEKNOLOJİLERİN YAZILIMLARIYLA BİRLİKTE ÜRETİLMESİ İÇİN DESTEK VE ÇABA GAYRET GÖSTERİLMELİDİR
  • 1 Gün Önce

Yorumum

Pek mantıklı bir haber tarzı gibi gelmedi. düşünüyorum.
  • 1 Gün Önce

.....

Yapmadık bir şey kalmamış maşallah...

Umuda

Muhalif Milli olmayan İmanını yitirmiş kafalar pek anlayamazlar düşünürler düşünürler 10 tane sol beylik lafları düşünürler hayatları boyunca onu tekrar ederler. Sizler düşünürken bizimkiler Çelik kubbeler uçaklar füzeler uydular yapıyor gidin meyhanelerde düşünün daha fiyakalı olur.

şeref

düşün sen biraz.sabaha kadar vaktin var.

24 saat

Ne alakası var
  • 1 Gün Önce

behram.

alakası yok. biraz başka şeyleri de gör sadecene...

vatandaş rıza

Sanki okuyucular gündemde tutuyor. Dalaylama o da aklı sıra gündem oluşturmaya çalışıyor.
  • 1 Gün Önce

Adem

Çözülse ne olacak ,Milleti uyutmak için başka bir olay daha yaradırlar. Bizim içimiz hayin doluyken ,biz daha çok uyuyuz.
  • 1 Gün Önce

Zaafiyet

Evet bu bizim boş adamlar olduğumuzun, uyutulmaya, müsait olduğumuzun ispatıdır. Devlet meydanı kendilerine uyarak fırsatçılara bırakınca olan budur. Sürekli görsel basın tarafından ipnoz ediliyoruz. Düşünün bir aile meselesi cinayet koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin tüm kanallarını oyalıyabiliyor. Ve bu baştakjlercede onaylanıyor. İŞİN TUHAFI HER KES GÜVENLİK UZMANI KESİLIYOR, HER ELINE MİKROFON UZATILAN CİNAYET UZMANI KESİLİYOR. Evet biz böyle bir milletiz. Çok çabuk kandırılıyoruz. Çok çabuk uyuşturuluyoruz. Bizim acizane düşüncemiz bir daha böyle bir zaafiyete fırsat vermemek için her kesimin kendi branşında söylemde bulunup diğer konularda ahkam kesmeyip sorumlusuna bırakmalıdır.
  • 1 Gün Önce

Vatanperver

A haber sabah akşam narin le uyutuyor
  • 1 Gün Önce

ASYA

Sözcü Halk Tv Tele1 flaş önceleri rahmetli Kuran kursuna gitmiş diye nasıl salyalar akıtarak yayın yapıyorlardı sonradan abisinin DEM mitinginde resimleri çıkınca kuyruğu toparlayıp Reis günahına girmeye devam ettiler.

ben vatan haini miyim...

yaşar değerli diye bir değersiz de yukarıda akpliler öldürmüşümüşmüş de kapatıyorlarmış diyor. kapatılıyor mu,sabah akşam kaşınıyor mu. karar verin ehlivukuf yurdum insanı.işlesin mi işlemesin mi a haber. a haberi takip ediyor musunuz sabah akşam. beğenmekten mi,açık aramak için mi.

Suat

Millet ekmegi bulamiyor.Bugun nasil karnimi doyuragim diyen milyon degil onmilyonlarca aile .Senin derdinde bumu. Tuzu kuru olanlar dusunsun.Mali mulku olanlar dusunsun.Fakir Gariban yoksullukla bogusmaktan zaten olmus.Savas olsa belkide kurtulacak.
  • 1 Gün Önce

Abc

Baba ye , işin gücün yemek Adam vatan diyor sen boğazım diyorsun ,ayıptır

sen bangladeshten mi nijerden mi bahsediyorsun.

on milyonlarla aile, dört beş kişiden olsa,nüfusun yarısı. yuh sana. biraz ufak atsan. sokağa bir çık bakalım. ayda kaç bin araba satılyor,trafiğe çıkıyor. kaç bin konut,işyeri satılıyor.suat sen tam bir ruh hastasısın ya da çok azılı bir trol. yoksa fetöş müsün.normal olmadığın kesin.tuzu kuruların,mal mülk sahibi olanların tamamı senin kafaya mensup,ayıp oluyor..

Mustafa

Manşetlerin dili programında bas bas bağırmayı gazetecilik sananlar var cambaza bakmayın artık
  • 1 Gün Önce

68...

Biz maalesef ahmak bir millet olduk gelenek göreneklerinden uzaklaşan Allah'ı kitabı unutan bir milletten ne beklersin ki günlük dedi kodu
  • 1 Gün Önce

Boşnak

Zamanında Fadime Şahin leri konuşuyor idik.
  • 1 Gün Önce

kamil

onların görevi bitince sahadan çekildiler.

Ali

Vatandaş ne yapacak? Elinde ne varda ne yapacak? Ev sahibi nin kiracının derdini çözememiş nükleere ne etsin?
  • 1 Gün Önce

yalanınız batsın.

boşver yurt savunmasını o zaman. elinde ne var vatandaşın öyle mi.sen evden çıkmıyorsun galiba. kapkara gözlükle memlekete bakmanız yeni değil ki , ta 1950 mayısından beri karalar bağladınız.halbuki ondan öncesi ne güzeldi. ağzımızdan ballar kıçımızdan yağlar akıyordu. ah ne güzel günlerdi onlar fahriye abla. ne güzel komşumuzdun sen fahriye abla...

Sahiden

Hakkatten, vatandaş mı ülkenin nükleer sorununu çözecek? Ne gereksiz bir çıkarım. Devletin ilgili birimleri bu konuyu dikkate alsın yeter. Her şeyi de vatandaştan beklemeyin artık...

Bizi Gündem Tek

O da geçim derdi. 
  • 1 Gün Önce

Hamdi

Hocam cok cok haklı Avrupa karışık 1 Türk ailenin evini yaktılar 2 Türk öldü 3 dünya savaşı kapıda önlenemeyen EFLASYON SORUNU israf önlenmeli kamudaki israfı önleyin artık
  • 1 Gün Önce

İlhan Aybar

Ey İman edenler Biz (Allah) Onların üzerine rüzğar ve görmediğiniz oruları göndermiştik. AYET AHZAB 9 (Gayıptaki bütün ordular Allahındır)
  • 1 Gün Önce

Hakan

İsterse kıyamet kopsun narin cinayeti herşeyden önemlidir çocuklarını koruyamayan bir toplumun geleceğide olmaz konuyu önemsizleştirmeye çalışmayın
  • 1 Gün Önce

erkan.

sorma,evinde anasından babasından abisinden amcasından çocuğu koruyamayan devlet desene. yuh senin idrakine.seninkiler her aileye bir zaptiye mi görevlendirecek. siz dini yaşayın.her şey güzel olur. ne cinayet ne hırsızlık ne namussuzluk ne tecavüz ne gasp..

Hakan sana cevap

sen uyumaya devam et yeğenim İsterse kıyamet kopsun demişsin ya kıyamet koparsa yusuf yusuf edeceksin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23